Bol proteinli olmuş canım.bugün karatay günü yaptın herhaldehaşlanmış mercimek yerine yeşil mercimek yemeği olsaymış daha iyi olurdu sanki.ben böyle hiç denemedim bn mercimeği
İçine maydanoz yeşil soğan birde biraz tavuk göğsü off ne güzel olurdu tabi zeytinyağlıYeşil mecimeği haşladım tuzladım yedim canım. Ben çok severim yeşil mercimeği. Yemek için uğraşacak vaktim yoktu böyle yedim.
Hiç biri yoktu evdeİçine maydanoz yeşil soğan birde biraz tavuk göğsü off ne güzel olurdu tabi zeytinyağlı
Anladım kaptan.annelik zor ya seni çok iyi anlıyorum.bnde her gün omlet yapıcam diyorum sabah kendime.ama haşlanmış yumurtayı hap gibi yutuyorum oğlan durmayıncaYeşil mecimeği haşladım tuzladım yedim canım. Ben çok severim yeşil mercimeği. Yemek için uğraşacak vaktim yoktu böyle yedim.
Böyle deniycem zümrem.süler olur kesin.bnde bayılıyorum yeşil mercimeğeeeİçine maydanoz yeşil soğan birde biraz tavuk göğsü off ne güzel olurdu tabi zeytinyağlı
Kahvaltıyı 6 da yaptığım için en iyi öğünüm o oluyorAnladım kaptan.annelik zor ya seni çok iyi anlıyorum.bnde her gün omlet yapıcam diyorum sabah kendime.ama haşlanmış yumurtayı hap gibi yutuyorum oğlan durmayınca
Böyle deniycem zümrem.süler olur kesin.bnde bayılıyorum yeşil mercimeğeee
Afiyet olsunmenüm sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 kk ezine peyniri
ara: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
öğle: 1 büyük haşlanmış kabak, 1 kase yoğurt
az önce yürüyüşten geldim dayanamadım ezine peyniri yedim yine, bir sürü kalori almış oldum yürüyüşte yaktığımı aldım4 kibrit kutusu kadar yemişimdir o yüzden akşam çok acıkırsam yoğurtla geçiştiricem, şimdi yine şekersiz nescafe içiyorum
canım bugünkü menüm böyle peynir fazla kaçtı sadece, onun dışında akşam yoğurt salatalık domates falan yiyorum yaniAnka niye vücudumda bir şey fark etmedim bilmiyorum 4 kg verdim yani çok da az değil bence ama tabii ilk iki hafta çok çok az protein alıyordum, son iki hafta çok artırdım proteini, belki ondandır
Bol eksili bir cuma diliyorum menü çok güzel afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 7.00
1 haş yum.2 çeri.1/2 salatalık.16 zeytin.3 yk lor peyn.5 ceviz.
1 dilim muz.bol dereotu.açık çay
Öğle 12.30
1 kepçe çorb.3 yk patlıcan oturtma (fırında).1 kase cacık
Akşam 18.40 öğlenin aynısı
1 küçük kase kuruyemiş.1 keçiboynuzu
Su 3lt oldu
1 kupa yeşil çay.
Spor=5mil
Protein deposu canım yeşil mercimekli bulgur pilavı da çok güzel oluyor üzerine de karabiberBöyle deniycem zümrem.süler olur kesin.bnde bayılıyorum yeşil mercimeğeee
Evet gündüz farkettim ben de erken evlenmekle ilgili kavga etmiş
Maşallah canım 19000 adım nedir birincilik kalmayacak size diyorsun yani :)5 NİSAN SPOR LİSTESİ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
1.Korhilalp:Leslie 5 mil.1sa 10 dk
2. Tevafuk55: 10 bin adim yürüyüs
3. kakaovanilya: 62 dk. yürüyüş
4. anka_misali: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
5.deadandlovely: leslie 3 mil+kalca hareketleri
6. hifa_bera: leslie 1 mil+ 30 dk yürüyüş+ 20 squat
7.Bluelight14: 19000 adım
rekorum 28000 canım ama bu bide yamaç aşağı yukarı 19000 sen düşün. Estağfurullah canım iddiam var tabii ama bilemedim kiMaşallah canım 19000 adım nedir birincilik kalmayacak size diyorsun yani :)
Yaaa bende 6. Günü bitirdim şeker orucunda ve faydasını görüyorum çok şükür. ama maalesef regl bitimi değil tam tersi başlama dönemindeyim birkaç güne yani. İnsallah o yüzden bir şey olmazrekorum 28000 canım ama bu bide yamaç aşağı yukarı 19000 sen düşün. Estağfurullah canım iddiam var tabii ama bilemedim kiBen büyük bir çıkış yapabilirim. Şeker ve hamurişi orucu artı regl bitiyor ve düzenli spor az kaçamak... inşallah olurum 1. hakettim y aa
canim neden seker orucu topigimize gelmiyorsun :)Yaaa bende 6. Günü bitirdim şeker orucunda ve faydasını görüyorum çok şükür. ama maalesef regl bitimi değil tam tersi başlama dönemindeyim birkaç güne yani. İnsallah o yüzden bir şey olmazbu arada şeker orucu hiç de zor değilmiş bana hiç koymadı meğer tatlı bağımlılığım yokmuş benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?