15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1.Korhilalp:Leslie 5 mil.1sa 10 dk
2. Tevafuk55: 10 bin adim yürüyüs
3. kakaovanilya: 62 dk. yürüyüş
4. anka_misali: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
5.deadandlovely: leslie 3 mil+kalca hareketleri
6. hifa_bera: leslie 1 mil+ 30 dk yürüyüş+ 20 squat

Bol proteinli olmuş canım.bugün karatay günü yaptın herhalde haşlanmış mercimek yerine yeşil mercimek yemeği olsaymış daha iyi olurdu sanki.ben böyle hiç denemedim bn mercimeği

Yeşil mecimeği haşladım tuzladım yedim canım. Ben çok severim yeşil mercimeği. Yemek için uğraşacak vaktim yoktu böyle yedim.

Yeşil mecimeği haşladım tuzladım yedim canım. Ben çok severim yeşil mercimeği. Yemek için uğraşacak vaktim yoktu böyle yedim.
İçine maydanoz yeşil soğan birde biraz tavuk göğsü off ne güzel olurdu tabi zeytinyağlı

Menüm
Kahvaltı 7.00
1 haş yum.2 çeri.1/2 salatalık.16 zeytin.3 yk lor peyn.5 ceviz.
1 dilim muz.bol dereotu.açık çay

Öğle 12.30
1 kepçe çorb.3 yk patlıcan oturtma (fırında).1 kase cacık

Akşam 18.40 öğlenin aynısı
1 küçük kase kuruyemiş.1 keçiboynuzu

Su 3lt oldu
1 kupa yeşil çay.
Spor=5mil

Anladım kaptan.annelik zor ya seni çok iyi anlıyorum.bnde her gün omlet yapıcam diyorum sabah kendime.ama haşlanmış yumurtayı hap gibi yutuyorum oğlan durmayınca

Anladım kaptan.annelik zor ya seni çok iyi anlıyorum.bnde her gün omlet yapıcam diyorum sabah kendime.ama haşlanmış yumurtayı hap gibi yutuyorum oğlan durmayınca
Kahvaltıyı 6 da yaptığım için en iyi öğünüm o oluyor

MENÜM
7.30
1 yum
1 kk peynir
2 çeri
dereotu
kuzukulağı
14.30
2 günkurusu
2 kuru üzüm tanesi
19,00
ızgara balık
1 çöp şiş ciğer
bol mevsim salatası
1 sb şalgam
su şu ana kadar 2lt
spor 20 dakika yürüyüş

Afiyet olsun

Bol eksili bir cuma diliyorum menü çok güzel afiyet olsun

Böyle deniycem zümrem.süler olur kesin.bnde bayılıyorum yeşil mercimeğeee
Protein deposu canım yeşil mercimekli bulgur pilavı da çok güzel oluyor üzerine de karabiber

5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1.Korhilalp:Leslie 5 mil.1sa 10 dk
2. Tevafuk55: 10 bin adim yürüyüs
3. kakaovanilya: 62 dk. yürüyüş
4. anka_misali: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
5.deadandlovely: leslie 3 mil+kalca hareketleri
6. hifa_bera: leslie 1 mil+ 30 dk yürüyüş+ 20 squat
7.Bluelight14: 19000 adım

Maşallah canım 19000 adım nedir birincilik kalmayacak size diyorsun yani :)

Maşallah canım 19000 adım nedir birincilik kalmayacak size diyorsun yani :)
rekorum 28000 canım ama bu bide yamaç aşağı yukarı 19000 sen düşün. Estağfurullah canım iddiam var tabii ama bilemedim ki Ben büyük bir çıkış yapabilirim. Şeker ve hamurişi orucu artı regl bitiyor ve düzenli spor az kaçamak... inşallah olurum 1. hakettim y aa

Yaaa bende 6. Günü bitirdim şeker orucunda ve faydasını görüyorum çok şükür. ama maalesef regl bitimi değil tam tersi başlama dönemindeyim birkaç güne yani. İnsallah o yüzden bir şey olmaz bu arada şeker orucu hiç de zor değilmiş bana hiç koymadı meğer tatlı bağımlılığım yokmuş benim

canim neden seker orucu topigimize gelmiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…