15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Hanımlar tekrar Merhaba şeker yükleme zamanı geldi. Bu yüklemeyi ve testi yaptırmayı düşünüyor musunuz. Açıkçası ben Karatay Hocadan sonra testten soğudum siz neler düşünüyor sunuz

Merhaba, şeker yüklemesi yaptıran var mı? (özelde ya da devlette) Bir de kaç haftalıkken yaptırıyorsunuz? Doktorum 24-26 haftalar arası demişti.
Bana da oyle dediler, ama ben araştırıyorum şu an. Gerekli mi diye. Internette bir şeyler var. Genelde anne adayları kötü etkileniyor galiba.

Amin inşallah Rabbim babasının gönlünü ısındırsın dua edin noolur
hele bir doğsun o gönül nasıl ısınır şimdi çoğu erkek bir şey hissetmiyor biz anneler daha baştan sona hissedip fark ediyor onlar doğunca fark ediyorlar .sen üzme kendini oda olur

Hanımlar tekrar Merhaba şeker yükleme zamanı geldi. Bu yüklemeyi ve testi yaptırmayı düşünüyor musunuz. Açıkçası ben Karatay Hocadan sonra testten soğudum siz neler düşünüyor sunuz
ben düşünmüyorum tanıdıklarım fenalaşmış içtiklerinde korktum yanı her şey normal gidiyor biraz temkinli yaklaşıyorum doğrusu

hele bir doğsun o gönül nasıl ısınır şimdi çoğu erkek bir şey hissetmiyor biz anneler daha baştan sona hissedip fark ediyor onlar doğunca fark ediyorlar .sen üzme kendini oda olur
İnşallah umutla bekliyor olacağım o günü

Ya benm duyduğum şeker yüklemesinde verilen şeker 2 baklava ya denkmiş
Ben hergün acayip tatlı yiyorum zaten o yüzden tedirginim yaptırmayı düşünüyorum zamanı gelince

Ben hergün acayip tatlı yiyorum zaten o yüzden tedirginim yaptırmayı düşünüyorum zamanı gelince
Benim abla 1 gebeliginde diyabet cikti diyet verdi doktor. 2. Gebeliginde yine seker cikti bu sefer insulin verdiler. Bencede yaptirin hic olmazsa iciniz rahat eder bende seker olmadigini bildigim halde yaptirdim. Kilo indeksim 27 ondan yaotirdik

ben çok kararsızım yapma konusunda merak da ediyorum tam olarak ne yapıyorlar kaç defa kan alıyorlar aç mı gittiniz sonuçlar hangi aralıkta olmalı ? çok mu soru sordum
Finlandiyada ac karnına gidiyorsun ilk girdigimde parmaktan ve kolumdan aldılar serbet içtim. 1 saat sonra yıne koldan aldılar. Sonra 1 saat gectı yine aldılar toplar 3 kere kolumdan aldılar. Sukur bisey cıkmadı. Bende canan karatay yüzünden yapmak ıstemıyordum ama burdakı saglık ocagında bana bebegım ıcın daha ıyı Allah korusun gebelıkte seker ıyı degıl benım ablam 2. Gebelıgınde insulın aldı ben tavsıye ederım.

Benim abla 1 gebeliginde diyabet cikti diyet verdi doktor. 2. Gebeliginde yine seker cikti bu sefer insulin verdiler. Bencede yaptirin hic olmazsa iciniz rahat eder bende seker olmadigini bildigim halde yaptirdim. Kilo indeksim 27 ondan yaotirdik
Bende de yoktur ama işte içimiz rahat etsin
Yaa ayrıntılı ya girdikten sonra rapor filan Mı yazılıyor yanı başka ilde yaptırmak İstiyorum ama doktoruma ne göstrrcem bilmiyorum

demek yurtdışında da yapıyorlar bunu da merak ediyordum.. teşekkür ederim cevabın için .. ben de yaptıracam galiba bir sorun çıkmaz umarım..

İnş biz de bebişler de sağlıklı olur hep
Kızlar bu arada ayrıntılıyı başka hastanede yaptıran var mı

Ayrintili ultrason icin gun alabilirsen istedigin yerde yaptirirsin ultrasin sonucu rapor olarak veriyolar. Sanirim devlet hastanelerinde sira almak biraz sikintiliymis. En azindan benim yasadigim sehirden duydugum oyle. 1ay once falan almak lazimmis randevuyu.

Amin inşallah Rabbim babasının gönlünü ısındırsın dua edin noolur
kafanı takma canım tüm erkekler öle erkekler bebeği kucagına alınca baba oldugunu anlarmış benim eşimde öle sözde erkek diye seviniyo ama ben hiç bi heves istek görmüyorum belkide biz cok hassas olduğumuz için onlardanda aynı hassasiyetri bekliyoruz hiç takma kafan kucagına bi alsın kokusunu içine çeksin bak nasıl ısınıyo senden çok titrer üstüne

istediğin yerde yaptırabiliyosun sanırım canım bende bugun girecem ayrıntılı ultrasyona çok heyecanlıyım gece heyecandan hiç uyumadım desem inan istersen doktoruma sorabilirim

canan karatay ı takıp edıyotum süreklı o karşı ama ne kadar doğru bilinmez benım yakınım fenalasmıs yaptırdığında ama tabıseker de cıkmıs o ayrıbi konu

bende canan karatay yüzünden yaptırmayı düşünmüyordum ama bu yazıdan sonra yaptıracam

Bizde bugun asi icin gittik saglik ocagina birde kan sayimi ve seker bakicaklar sanrm kan verdim yarin ogleden sonra alicam nasipse 21+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…