- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
evet canım kayıt yaptırdım son adetim 12 şubatKaydın var değil mi sağlık ocağında
12 şubatta mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kayıt yaptırdım son adetim 12 şubatKaydın var değil mi sağlık ocağında
12 şubatta mısın
olsun canımay yanlış anlamışım canım evet 12 şubat ilçesindeyim:)
Bu aralar gitmen gerek sanki cnm adetinin üstüne 5 ay sayAnisler.. biz 21+4 olduk .. en son 29 maya dr gitik simdi temz 4 nasipse gitcez..saglik ocgnda kaydimiz var ama asi icin aranmadik..daha varmi suresi..??
Benmki hala düzelmedigeçmiş olsun bende genelde gideceğim zaman eşimin musait anına denk getiriyorum beraber gidince çok mutlu oluyor bebeği gördüğünde babalık duyguları kabarıyor.inşallah en yakın zamand agidersin canım benım kontrolde bayram haftası gidecem inşallah
4subtti.. hafta sonuna kdr beklim olmadi haftaya ben bi ugriyim canim saol..Bu aralar gitmen gerek sanki cnm adetinin üstüne 5 ay say
Tesekkur ederim.cinsiyetimiz artik belli kizimiz geliyor eylül ümüz geliyoHoşgeldin Hayırlı olsun bebeğin
günaydın canım haklısın zaten bende öyle düşünüyorum ve gitmedimm zaten ilk zamanlar da çok sık gitmedim 4 haftta aralıkla gidiyodum 1 ayı bluyo yani doktorumun dediğine göre gitmiyorum ama eşim sevmedi başta değiştirelim istedi ama herkesin memun oldugu bi doktor ne bileyim devam ediyoruz bi sıkıntı cıkmasında buna şükür :)aslında eşin mantıklı düşünüyor canım benim doktor beni ayda bir çağırıyor ben ilk hamilelik olduğu için en ufak bi sorun da gittim 2 haftada bır gelme bu kadar dedi ultrasyona seni sık vermeyelim bbek açısından sonuçta zararı olup olmadığı kesin degil dedi 18 haftamda gittim 24 haftamda çağırdı .ama ilk başlarda benıde sık çağırdı kesedi kalp atşı bebek di ama sonra ayda bır yanı
canını sıkma canım bende genelde tek gidiyordum ama esimin musait zamanına denk getıremedığim oluyordu. sakın üzülme bebişerimiz artık büyüdüler üzülüp mutlu olabiliyorlar artık ne kadar sorunsuz hamilelik atlatırsak doğduklarunda o kadar rahat ederiz emin olBenmki hala düzelmedi
Tek başıma gidiyorum hep çok üzülüyorum inşallah bebeğim etkilenmiyordur
aynen canım inşallah sorunsuz bır hamilelikğimz olur kolay atlatırızzgünaydın canım haklısın zaten bende öyle düşünüyorum ve gitmedimm zaten ilk zamanlar da çok sık gitmedim 4 haftta aralıkla gidiyodum 1 ayı bluyo yani doktorumun dediğine göre gitmiyorum ama eşim sevmedi başta değiştirelim istedi ama herkesin memun oldugu bi doktor ne bileyim devam ediyoruz bi sıkıntı cıkmasında buna şükür :)
amiiinnn inşallah artık baya büyüyoruz ben yatarken kalkarken bile bazen zorlanıyorum ya :s çok ayakta kalınca belim agrıyor yavaşladım artık .aynen canım inşallah sorunsuz bır hamilelikğimz olur kolay atlatırızz
Elimde değil ya inşallah sonuç güzel olurcanını sıkma canım bende genelde tek gidiyordum ama esimin musait zamanına denk getıremedığim oluyordu. sakın üzülme bebişerimiz artık büyüdüler üzülüp mutlu olabiliyorlar artık ne kadar sorunsuz hamilelik atlatırsak doğduklarunda o kadar rahat ederiz emin ol
Hayırla sağlıkla kavuşursunuz inşallahTesekkur ederim.cinsiyetimiz artik belli kizimiz geliyor eylül ümüz geliyo
inşallah sonu güzel olur akıllı evlatlarımız olurElimde değil ya inşallah sonuç güzel olur
aynen bende öyleyim bu aralar karnım hızla büyüdü once hiç yoktu şimdide nasıl fark var çok oturuncada rahat edemiyorum ben arada dolanıyorum ama aynı şeylerı yaşıyoruz şıkayetler hep aynıamiiinnn inşallah artık baya büyüyoruz ben yatarken kalkarken bile bazen zorlanıyorum ya :s çok ayakta kalınca belim agrıyor yavaşladım artık .
Amin inşallah Rabbim babasının gönlünü ısındırsın dua edin noolurinşallah sonu güzel olur akıllı evlatlarımız olur
Bel ağrısı bende de aşırı ya bi de sahur ve iftardan sonra sol kaburgamın altı öle çok batıo ki dayanamıyorumaynen bende öyleyim bu aralar karnım hızla büyüdü once hiç yoktu şimdide nasıl fark var çok oturuncada rahat edemiyorum ben arada dolanıyorum ama aynı şeylerı yaşıyoruz şıkayetler hep aynı