• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Hanımlar tekrar Merhaba şeker yükleme zamanı geldi. Bu yüklemeyi ve testi yaptırmayı düşünüyor musunuz. Açıkçası ben Karatay Hocadan sonra testten soğudum siz neler düşünüyor sunuz
Ben de yaptırmamayı düşünüyordum ama arkadaşım doktor emin ol yaptırmamak yaptırmaktan daha riskli dedi. En azından önlem alma şansı oluyormuş. Haftaya yaptırıcam ben :anneadayı:

Bizde bugun asi icin gittik saglik ocagina birde kan sayimi ve seker bakicaklar sanrm kan verdim yarin ogleden sonra alicam nasipse 21+1
bende dün verdim idrar ve kan kan değerleri düşük çktı ilaç vereckler ben gidip almadım kendileri aradılar sağlık ocaklarıda iyi ilgileniyor bence bizde bu ğün 22+6 yız:KK69::nazar:

bende dün verdim idrar ve kan kan değerleri düşük çktı ilaç vereckler ben gidip almadım kendileri aradılar sağlık ocaklarıda iyi ilgileniyor bence bizde bu ğün 22+6 yız:KK69::nazar:
Bn gidicem arayip soyleriz dedilerde alip cmt dr kontrolum var onada gostermis olurum diye.. sanrm bana cmt gun seker yuklemesi yapick dr ac gel erken dedi.. sen yaptirdin mi canim.. bn dr ada en son mays 29 da gitmistim cok heycanliyim :)
Sanada gecmis olsun diyim .. aynenya guzel ilgileniyolar ..bnde ozel hast gidiom dr a cok i bir doktor bi tane memnun olmayan duymadim bnde seviyorum ama kilo ve tansiyon olcmuo hic.. buna takiliyorum..

MERHABA LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİZİ ÖZEL MESAJ ATINIZ..
Yaşadıklarımızın yakın olduğunu düşünerek paylaşalım istedim bebeklerimiz doğduktan sonra bile hep birbirimize destek olalım kese,kalp atışı,belirtiler,cinsiyet,isim vb her konuda yardımcı olalım birbirimize
[th]ANNE ADI:anneadayı:[/th]
[th]YAŞ[/th]
[th]SAT[/th]
[th]BEK.DOĞUM:KK55:[/th]
[th] BEBİŞ NO:KK46:[/th]
[th]CİNSİYET:KK5:[/th]
[th]İSİMLER:KK51:[/th]
[th]ŞEHİREn Büyük TÜRKİYE[/th]
[tr]
[td]NEHİRDEMİRNEHİR[/td]
[td]28[/td]
[td]-[/td]
[td]4 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AŞKİMEF[/td]
[td]28[/td]
[td]29 ARALIK[/td]
[td]5 EKİM[/td]
[td]3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]KONYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAYAN34[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]7 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MERHAMET34[/td]
[td]26[/td]
[td]-[/td]
[td]12 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ALMANYA[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td]NESLİ3535[/td]
[td][/td][td]20[/td]
[td][/td][td]4 OCAK[/td]
[td][/td][td]10 EKİM[/td]
[td][/td][td]1[/td]
[td][/td][td]ERKEK[/td]
[td][/td][td]KAYRA ...[/td]
[td][/td][td]İZMİR[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ZADERYA[/td]
[td]27[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]-[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]SİVAS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BATUNA_86[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ESKİŞEHİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HALİDE25[/td]
[td]-[/td]
[td]14 OCAK[/td]
[td]21 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]RUKİYE[/td]
[td]-[/td]
[/tr]

[tr]
[td]YELDAG[/td]
[td]31[/td]
[td]-[/td]
[td]22 EKİM[/td]
[td]2[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr][/tr][tr][/tr][tr]
[td]NHNİNCR[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1 [/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HANDELEVENT[/td]
[td]27[/td]
[td]17 OCAK[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SERRAMİNA[/td]
[td]30[/td]
[td]22 OCAK[/td]
[td]29 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]DURU[/td]
[td]MERSİN[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ALY92[/td]
[td]23[/td]
[td]23 OCAK[/td]
[td]30 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]AHMET [/td]
[td][/td][td]GAZİANTEP[/td]
[/tr]
[tr]
[td]_ESİLA_[/td]
[td]26[/td]
[td]23 OCAK[/td]
[td]30 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ŞİMDİLİK KIZ :KK48:[/td]
[td] -[/td]
[td][/td][td]AMASYA-[/td]
[/tr]

[tr]
[td]EFSAMM[/td]
[td]-[/td]
[td]- OCAK[/td]
[td]4 KASIM[/td]
[td]2[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ÇİĞDEM[/td]
[td]DENİZLİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]SEVVVOO[/td]
[td]27[/td]
[td]29 OCAK[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]BİTLİS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYŞEOSMAN[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ESİİİR[/td]
[td]26[/td]
[td]26 OCAK[/td]
[td]7 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ZEYNEB ...[/td]
[td]KAHRAMANMARAŞ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]HİLAL NAR[/td]
[td]30[/td]
[td]30 OCAK[/td]
[td]7 KASIM [/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td]AYSUS[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SSİLAN[/td]
[td]40[/td]
[td]1 ŞUBAT[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]

[tr]
[td]VİGOROSO[/td]
[td]28[/td]
[td]4 ŞUBAT[/td]
[td]11 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]KOCAELİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DYT.EBRU[/td]
[td]32[/td]
[td]5 ŞUBAT[/td]
[td]11 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]ŞİMDİLİK ERKEK:KK48:[/td]
[td]-[/td]
[td]TÜRKİYE[/td]
[/tr]

[tr]
[td]EYHAM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]MALATYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASLİCANAYDİN[/td]
[td]-[/td]
[td]5 ŞUBAT[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr][/td]
[td][/td]
[td]
[/td]
[td][/td]
nerde bu anniş ve bebişlerr :)

sat 6 ocak- şehir: izmir cinsiyet:erkek- bebek no:1
Tahmini doğum tarihi: 13 ekim 2015

Ayrintili ultrason icin gun alabilirsen istedigin yerde yaptirirsin ultrasin sonucu rapor olarak veriyolar. Sanirim devlet hastanelerinde sira almak biraz sikintiliymis. En azindan benim yasadigim sehirden duydugum oyle. 1ay once falan almak lazimmis randevuyu.
BURDA ÖZELDE DE ÖLE TEŞEKKRLER CEVABIN İÇİN

kafanı takma canım tüm erkekler öle erkekler bebeği kucagına alınca baba oldugunu anlarmış benim eşimde öle sözde erkek diye seviniyo ama ben hiç bi heves istek görmüyorum belkide biz cok hassas olduğumuz için onlardanda aynı hassasiyetri bekliyoruz hiç takma kafan kucagına bi alsın kokusunu içine çeksin bak nasıl ısınıyo senden çok titrer üstüne
ama cinsytten önce seviniodu heyecn vardı şimdi umrunda deil zoruma gdıo çok ama bekliyorum güzel günleri :D

kızlar ya 64 le başladım 68-69 gidip geliyorum ama dün farkettm sanki bacaklrm çatlıo gbi hafiften grunuo gbii :((((((((((((((((( naapcam bilmyrmm kilo alıp vermeden nasıl oldu anlamadm

Bn gidicem arayip soyleriz dedilerde alip cmt dr kontrolum var onada gostermis olurum diye.. sanrm bana cmt gun seker yuklemesi yapick dr ac gel erken dedi.. sen yaptirdin mi canim.. bn dr ada en son mays 29 da gitmistim cok heycanliyim :)
Sanada gecmis olsun diyim .. aynenya guzel ilgileniyolar ..bnde ozel hast gidiom dr a cok i bir doktor bi tane memnun olmayan duymadim bnde seviyorum ama kilo ve tansiyon olcmuo hic.. buna takiliyorum..
bana da yapacaklar ama ne zaman onu bılmıyorum bılgi verecekler cnm şeker yüklemesi için bende özel hastaneye gidiyorum doktorum çok şeker bir kadın ordada kilomu bı kere ölçtü tansiyon ölçmedi anneside aynı hastanede ebe doğumlara o giriyr genelde kızının hastalarına daha bır ilgilimiş :KK73:normal düşünüyorum rabbımde nasip ederse ama takılma özel hastanelerde ölçmüyorlar bildiğim kadarı ile yanı benımıde hiç ölçülmedi sağlık ocağında ölçüyorlar bir tek

kızlar ya 64 le başladım 68-69 gidip geliyorum ama dün farkettm sanki bacaklrm çatlıo gbi hafiften grunuo gbii :KK43:(((((((((((((((( naapcam bilmyrmm kilo alıp vermeden nasıl oldu anlamadm
canım kako yağı kullan bende de çatlak yok ama hafif kalça kısmında vardı önceden çok şükür karında filan hiç yok ama kilo artışın normal bence takıntı yapma çatlayan yerleri hep nemli tut kuru olursa daha çok çatlıyormuş

ama cinsytten önce seviniodu heyecn vardı şimdi umrunda deil zoruma gdıo çok ama bekliyorum güzel günleri :KK70:
doğunca sevdiğinde bu ğünlerin acsını çıkar eşinden:rolleyes: rabbım ın vergisi kız lar kendilerini daha çok sevdiriyor rabbim evlatdan mahrum etmesin kimseyi evlat ateşi ile yananlar var canım üzülme az kaldı bebşin bir doğsun görür evlat ne miş:-)

ama cinsytten önce seviniodu heyecn vardı şimdi umrunda deil zoruma gdıo çok ama bekliyorum güzel günleri :KK70:
kucagına alınca geçer hepsi sende o zaman sevdirme geçen gün Mustafa Karataş'ı dinliyodum ilk bebeği kız olan evlere bereket bolluk huzur gelir diyodu inan bi sefer daha imrendim sizlere Allah acısını göstermesin oğlumada çok sevindim ama kız bebeğin yeri ayrı

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_223003.jpg
    IMG_20150530_223003.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20150530_222955.jpg
    IMG_20150530_222955.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20150530_223044.jpg
    IMG_20150530_223044.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 33
Bana da oyle dediler, ama ben araştırıyorum şu an. Gerekli mi diye. Internette bir şeyler var. Genelde anne adayları kötü etkileniyor galiba.
Ben özel muayenehaneye gidiyorum, tahliller için devlet hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesindeki dr bu ay izinli olunca özelde yaptırmaya karar verdim, şimdi görüştüm, 28.hafta sonuna kadar yapılabiliyormuş. 27 haftalık için randevu aldım, ilk bebeğimde yaptırmıştım, bunda da yaptıracağım.

merhabaaa.
özel hastaneye gittik bebişim çok şükür maşallah sağlılığı yerinde herşeyi normal dedi doktor. içim su sepişti valla üçlü tarama yaptırmamişimi ya merak ediyordum oğlumun sağlıığı.. fazla kilolu olduğum için renkli utrason yapılmadi:KK43: Allaha bin şükür bebişim sağlıklı olsun yeter bana. :):KK46:
bu arada sık sık idrara çikiyorum neden acaba 2 dk da bi idrar geliyor sizde böle yaşadığı varmi???o_O

Back