Ben de yaptırmamayı düşünüyordum ama arkadaşım doktor emin ol yaptırmamak yaptırmaktan daha riskli dedi. En azından önlem alma şansı oluyormuş. Haftaya yaptırıcam benHanımlar tekrar Merhaba şeker yükleme zamanı geldi. Bu yüklemeyi ve testi yaptırmayı düşünüyor musunuz. Açıkçası ben Karatay Hocadan sonra testten soğudum siz neler düşünüyor sunuz
bende dün verdim idrar ve kan kan değerleri düşük çktı ilaç vereckler ben gidip almadım kendileri aradılar sağlık ocaklarıda iyi ilgileniyor bence bizde bu ğün 22+6 yızBizde bugun asi icin gittik saglik ocagina birde kan sayimi ve seker bakicaklar sanrm kan verdim yarin ogleden sonra alicam nasipse 21+1
Bn gidicem arayip soyleriz dedilerde alip cmt dr kontrolum var onada gostermis olurum diye.. sanrm bana cmt gun seker yuklemesi yapick dr ac gel erken dedi.. sen yaptirdin mi canim.. bn dr ada en son mays 29 da gitmistim cok heycanliyim :)bende dün verdim idrar ve kan kan değerleri düşük çktı ilaç vereckler ben gidip almadım kendileri aradılar sağlık ocaklarıda iyi ilgileniyor bence bizde bu ğün 22+6 yız
MERHABA LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİZİ ÖZEL MESAJ ATINIZ..
Yaşadıklarımızın yakın olduğunu düşünerek paylaşalım istedim bebeklerimiz doğduktan sonra bile hep birbirimize destek olalım kese,kalp atışı,belirtiler,cinsiyet,isim vb her konuda yardımcı olalım birbirimize
[td][/td][th]ANNE ADI
[/th]
[th]YAŞ[/th]
[th]SAT[/th]
[th]BEK.DOĞUM[/th]
[th] BEBİŞ NO[/th]
[th]CİNSİYET[/th]
[th]İSİMLER[/th]
[th]ŞEHİR[/th] [tr]
[td]NEHİRDEMİRNEHİR[/td]
[td]28[/td]
[td]-[/td]
[td]4 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AŞKİMEF[/td]
[td]28[/td]
[td]29 ARALIK[/td]
[td]5 EKİM[/td]
[td]3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]KONYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAYAN34[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]7 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MERHAMET34[/td]
[td]26[/td]
[td]-[/td]
[td]12 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ALMANYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]NESLİ3535[/td]
[td][/td][td]20[/td]
[td][/td][td]4 OCAK[/td]
[td][/td][td]10 EKİM[/td]
[td][/td][td]1[/td]
[td][/td][td]ERKEK[/td]
[td][/td][td]KAYRA ...[/td]
[td][/td][td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ZADERYA[/td]
[td]27[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]-[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]SİVAS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BATUNA_86[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ESKİŞEHİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HALİDE25[/td]
[td]-[/td]
[td]14 OCAK[/td]
[td]21 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]RUKİYE[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YELDAG[/td]
[td]31[/td]
[td]-[/td]
[td]22 EKİM[/td]
[td]2[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr][/tr][tr][/tr][tr]
[td]NHNİNCR[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1 [/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HANDELEVENT[/td]
[td]27[/td]
[td]17 OCAK[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SERRAMİNA[/td]
[td]30[/td]
[td]22 OCAK[/td]
[td]29 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]DURU[/td]
[td]MERSİN[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALY92[/td]
[td]23[/td]
[td]23 OCAK[/td]
[td]30 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]AHMET [/td]
[td][/td][td]GAZİANTEP[/td]
[/tr]
[tr]
[td]_ESİLA_[/td]
[td]26[/td]
[td]23 OCAK[/td]
[td]30 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ŞİMDİLİK KIZ[/td]
[td] -[/td]
[td][/td][td]AMASYA-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFSAMM[/td]
[td]-[/td]
[td]- OCAK[/td]
[td]4 KASIM[/td]
[td]2[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ÇİĞDEM[/td]
[td]DENİZLİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SEVVVOO[/td]
[td]27[/td]
[td]29 OCAK[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]BİTLİS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYŞEOSMAN[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ESİİİR[/td]
[td]26[/td]
[td]26 OCAK[/td]
[td]7 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ZEYNEB ...[/td]
[td]KAHRAMANMARAŞ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HİLAL NAR[/td]
[td]30[/td]
[td]30 OCAK[/td]
[td]7 KASIM [/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td]AYSUS[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SSİLAN[/td]
[td]40[/td]
[td]1 ŞUBAT[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]
[tr]
[td]VİGOROSO[/td]
[td]28[/td]
[td]4 ŞUBAT[/td]
[td]11 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]KOCAELİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DYT.EBRU[/td]
[td]32[/td]
[td]5 ŞUBAT[/td]
[td]11 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]ŞİMDİLİK ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]TÜRKİYE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EYHAM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]MALATYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASLİCANAYDİN[/td]
[td]-[/td]
[td]5 ŞUBAT[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr][/td][td][/td] [td]
[/td]
nerde bu anniş ve bebişlerr :)
bebeğin ismi de Ayazsat 6 ocak- şehir: izmir cinsiyet:erkek- bebek no:1
Tahmini doğum tarihi: 13 ekim 2015
BURDA ÖZELDE DE ÖLE TEŞEKKRLER CEVABIN İÇİNAyrintili ultrason icin gun alabilirsen istedigin yerde yaptirirsin ultrasin sonucu rapor olarak veriyolar. Sanirim devlet hastanelerinde sira almak biraz sikintiliymis. En azindan benim yasadigim sehirden duydugum oyle. 1ay once falan almak lazimmis randevuyu.
tamamdır yaşınız eksik ...hayırlı olsun bebeğniz hoşgeldiniz aramızasat 6 ocak- şehir: izmir cinsiyet:erkek- bebek no:1
istediğin yerde yaptırabiliyosun sanırım canım bende bugun girecem ayrıntılı ultrasyona çok heyecanlıyım gece heyecandan hiç uyumadım desem inan istersen doktoruma sorabilirim
ama cinsytten önce seviniodu heyecn vardı şimdi umrunda deil zoruma gdıo çok ama bekliyorum güzel günlerikafanı takma canım tüm erkekler öle erkekler bebeği kucagına alınca baba oldugunu anlarmış benim eşimde öle sözde erkek diye seviniyo ama ben hiç bi heves istek görmüyorum belkide biz cok hassas olduğumuz için onlardanda aynı hassasiyetri bekliyoruz hiç takma kafan kucagına bi alsın kokusunu içine çeksin bak nasıl ısınıyo senden çok titrer üstüne
bana da yapacaklar ama ne zaman onu bılmıyorum bılgi verecekler cnm şeker yüklemesi için bende özel hastaneye gidiyorum doktorum çok şeker bir kadın ordada kilomu bı kere ölçtü tansiyon ölçmedi anneside aynı hastanede ebe doğumlara o giriyr genelde kızının hastalarına daha bır ilgilimişBn gidicem arayip soyleriz dedilerde alip cmt dr kontrolum var onada gostermis olurum diye.. sanrm bana cmt gun seker yuklemesi yapick dr ac gel erken dedi.. sen yaptirdin mi canim.. bn dr ada en son mays 29 da gitmistim cok heycanliyim :)
Sanada gecmis olsun diyim .. aynenya guzel ilgileniyolar ..bnde ozel hast gidiom dr a cok i bir doktor bi tane memnun olmayan duymadim bnde seviyorum ama kilo ve tansiyon olcmuo hic.. buna takiliyorum..
canım kako yağı kullan bende de çatlak yok ama hafif kalça kısmında vardı önceden çok şükür karında filan hiç yok ama kilo artışın normal bence takıntı yapma çatlayan yerleri hep nemli tut kuru olursa daha çok çatlıyormuşkızlar ya 64 le başladım 68-69 gidip geliyorum ama dün farkettm sanki bacaklrm çatlıo gbi hafiften grunuo gbii(((((((((((((((( naapcam bilmyrmm kilo alıp vermeden nasıl oldu anlamadm
doğunca sevdiğinde bu ğünlerin acsını çıkar eşindenama cinsytten önce seviniodu heyecn vardı şimdi umrunda deil zoruma gdıo çok ama bekliyorum güzel günleri
çok şükür gördük canım herşey düzgün çok sağlıklı bi bebek dedi doktor ama bizim ufaklık bize sırtını dönüp yattığı için yüzünü göremedik naza çekti kendisini naptıysak dönmedi yüzünüherşeyi doya doya görcen
kucagına alınca geçer hepsi sende o zaman sevdirme geçen gün Mustafa Karataş'ı dinliyodum ilk bebeği kız olan evlere bereket bolluk huzur gelir diyodu inan bi sefer daha imrendim sizlere Allah acısını göstermesin oğlumada çok sevindim ama kız bebeğin yeri ayrıama cinsytten önce seviniodu heyecn vardı şimdi umrunda deil zoruma gdıo çok ama bekliyorum güzel günleri
Ben özel muayenehaneye gidiyorum, tahliller için devlet hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesindeki dr bu ay izinli olunca özelde yaptırmaya karar verdim, şimdi görüştüm, 28.hafta sonuna kadar yapılabiliyormuş. 27 haftalık için randevu aldım, ilk bebeğimde yaptırmıştım, bunda da yaptıracağım.Bana da oyle dediler, ama ben araştırıyorum şu an. Gerekli mi diye. Internette bir şeyler var. Genelde anne adayları kötü etkileniyor galiba.
Benim SAT boş kalmış:17 Ocaksat 6 ocak- şehir: izmir cinsiyet:erkek- bebek no:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?