• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

merhabaaa.
özel hastaneye gittik bebişim çok şükür maşallah sağlılığı yerinde herşeyi normal dedi doktor. içim su sepişti valla üçlü tarama yaptırmamişimi ya merak ediyordum oğlumun sağlıığı.. fazla kilolu olduğum için renkli utrason yapılmadi:KK43: Allaha bin şükür bebişim sağlıklı olsun yeter bana. :):KK46:
bu arada sık sık idrara çikiyorum neden acaba 2 dk da bi idrar geliyor sizde böle yaşadığı varmi???o_O
öncelikle
Hayırlısıyla kucağımıza almayi nasip etsin Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar olur inşallah idrar olayına gelince bebek büyüyünce idrar torbasina baskı yapıyormuş o gayet normal

öncelikle
Hayırlısıyla kucağımıza almayi nasip etsin Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar olur inşallah idrar olayına gelince bebek büyüyünce idrar torbasina baskı yapıyormuş o gayet normal
amin saol seninde Allah hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin. sende yaşadın mı bu işi ...seninle doğum tarihi neredeyse ayni :) kız mı erkek mi bebişin.

Hanımlar tekrar Merhaba şeker yükleme zamanı geldi. Bu yüklemeyi ve testi yaptırmayı düşünüyor musunuz. Açıkçası ben Karatay Hocadan sonra testten soğudum siz neler düşünüyor sunuz
ben yaptırmayacağım canım bugün tetanoz aşımı oldum hemşireye sordum zorunlu değil yaptırman dedi zaten 3lü testim riskli çıktı gebeliğim burnumdan geldi tadını çıkaramadım oyüzden birde şeker yüklemesi yaptırıp kafamı iyice karıştıramam annemlerin zamanında doğru düzgün doktora bile götürmezlermiş çok şükür sağlıklıyız....ben yaptırmayacağım tatlı türlerine dikkat edeceğim o kadar zaten hemşirede sağlıklı beslenirsen sorun olmaz dedi canım....

Amin inşallah Rabbim babasının gönlünü ısındırsın dua edin noolur
canım hiç sıkma canını beni biliyorsun 5 yıl sonra geldi yavrum eşim çocuk diye ölen birisi ama şuan hiç oralı bile değil birşey hissetmediğini söylüyor sağlıkla kucaklarına alsınlar bak o zaman baba olduklarını anlayacaklar erkekler biz kadınlar gibi değil düzelir inşallah takma kafana:KK66:

Bende de yoktur ama işte içimiz rahat etsin
Yaa ayrıntılı ya girdikten sonra rapor filan Mı yazılıyor yanı başka ilde yaptırmak İstiyorum ama doktoruma ne göstrrcem bilmiyorum
canım ben p.tesi araştırmada yaptırdım ayrıntılıyı 3lü testim riskli çıktığı için ben istedim bebeğin kafa çapına karın çapına birde kalça ve ayak arası kemik uzunluğuna baktılar çok şükür temiz çıktı....doktorun ne dedi sana ayrıntılı usgsi yokmuymuş?

hanımlar buarada idrar testimde sorun çıktı bakteri olabilir demişti doktor idrar kültürü istedi sonucu netten baktım MAYA ÜREDİ yazıyor sanırım antibiyotık kullanmam gerekecek daha doktora göstermedim idrar yolları enfeksiyon kapan varmı?umarım yoktur tabikide:)

canım kako yağı kullan bende de çatlak yok ama hafif kalça kısmında vardı önceden çok şükür karında filan hiç yok ama kilo artışın normal bence takıntı yapma çatlayan yerleri hep nemli tut kuru olursa daha çok çatlıyormuş
Badem yağı alıp sürcem heryere göbekte görünen bişi yok henüz ama bu gidişle olcak bence

doğunca sevdiğinde bu ğünlerin acsını çıkar eşinden:rolleyes: rabbım ın vergisi kız lar kendilerini daha çok sevdiriyor rabbim evlatdan mahrum etmesin kimseyi evlat ateşi ile yananlar var canım üzülme az kaldı bebşin bir doğsun görür evlat ne miş:-)
İnşallah inşallah amin

çok şükür gördük canım herşey düzgün çok sağlıklı bi bebek dedi doktor ama bizim ufaklık bize sırtını dönüp yattığı için yüzünü göremedik naza çekti kendisini naptıysak dönmedi yüzünü
inatçı bebek rahatsız etmeyin demek istemiş galiba

arkadaşlar sizin iç karnin geniş mi?? benim pek belli olmuyor fazla yaa. iç karnı geniş olan çatlamalar oluşuyormu merak ettim.

kucagına alınca geçer hepsi sende o zaman sevdirme geçen gün Mustafa Karataş'ı dinliyodum ilk bebeği kız olan evlere bereket bolluk huzur gelir diyodu inan bi sefer daha imrendim sizlere Allah acısını göstermesin oğlumada çok sevindim ama kız bebeğin yeri ayrı
Evet bazen okuyor bu Tarz şeyler kabullendi sanıyorum ama daha bugün hastaneyi aradım istemiyorum diodu ben de artık bişi demiyorum böle bi konudan utanmaya başladım artık

hilal bende özel hastaneye utrasonda baktığımda oğlum dönüyordu doktor görememiş sanirim inatçi :D

nasıl geçiyor kızlar günleriniz
İyi ben tatile girdim
Kuran hatmetye çalışıyorum iftara kadar okuyorum sonra oruç açınca sahura kadar ne bulduysam yiyorum
Midem baskı yapıo hep ağrıo ama yine de yiyorum üstüne de sahuru yiyorum
Yatmak zor oluyor sonra ama öğlene doğru geçiyor her günüm aynı böle
Bugünlerde çok sıcak da olmaya başladı

merhabaaa.
özel hastaneye gittik bebişim çok şükür maşallah sağlılığı yerinde herşeyi normal dedi doktor. içim su sepişti valla üçlü tarama yaptırmamişimi ya merak ediyordum oğlumun sağlıığı.. fazla kilolu olduğum için renkli utrason yapılmadi:KK43: Allaha bin şükür bebişim sağlıklı olsun yeter bana. :):KK46:
bu arada sık sık idrara çikiyorum neden acaba 2 dk da bi idrar geliyor sizde böle yaşadığı varmi???o_O
Ben de var ya iftardan sonra bol su içmeye çalışıyorum sonra artık sabaha kadr wc

canım ben p.tesi araştırmada yaptırdım ayrıntılıyı 3lü testim riskli çıktığı için ben istedim bebeğin kafa çapına karın çapına birde kalça ve ayak arası kemik uzunluğuna baktılar çok şükür temiz çıktı....doktorun ne dedi sana ayrıntılı usgsi yokmuymuş?
Var cnm da çok dolu bi de randevu aldığım tarihte burda olmayabilirim die tedirgin oldum ama kısmet bakalım

hanımlar buarada idrar testimde sorun çıktı bakteri olabilir demişti doktor idrar kültürü istedi sonucu netten baktım MAYA ÜREDİ yazıyor sanırım antibiyotık kullanmam gerekecek daha doktora göstermedim idrar yolları enfeksiyon kapan varmı?umarım yoktur tabikide:)
Hangi doktora gittin cnm
Bu arada murat bey tekrar dönmüş vatana geçen gördük çarşıda
Düşünürsen

canım hiç sıkma canını beni biliyorsun 5 yıl sonra geldi yavrum eşim çocuk diye ölen birisi ama şuan hiç oralı bile değil birşey hissetmediğini söylüyor sağlıkla kucaklarına alsınlar bak o zaman baba olduklarını anlayacaklar erkekler biz kadınlar gibi değil düzelir inşallah takma kafana:KK66:
işte ben de diorum Allah bizi sınamadan verdi kıymet bilmıosun dıe

KIZLARRR ben bugün girdim şeker yüklemesine inan tedirgin olunacak hiçbişi yok aç karnına bir kere kan aldılar sonra eczaneden 50 ml glikoz kutu kola gibi aldırdılar onu hemen içiyosun çok beklemeden 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar birde idrar tahlili istedi benim doktorum o kadar öğleden sonrada tetanosun 2.dozunu oldum valla bugün çok iğne yedim ben yaa :)) benim açlık şekerim 80- tokluk şekerim 147 çıkmış sınır 140 dı bakalım pazartesi doktorum ne diyecek

Slm annisler dun ilk asimi oldum saglik ocaginda birde kan verdim.. kan sayimi ve seker icin bugun sonuclari aldim tok gitmustim...
kan degerlerim dusmus biraz ebe kan hapini kullanmiomusun dedi..
sekerimde dusmus dikat et dedi 68 cikti..
yarin randevum var dr umda ac gel dedi..
21+3 uz yarin yukleme yapicksa erkn degil mi ??

Back