15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Anisler.. biz 21+4 olduk .. en son 29 maya dr gitik simdi temz 4 nasipse gitcez..saglik ocgnda kaydimiz var ama asi icin aranmadik..daha varmi suresi..??

26 haziran aşı oldum sonra Doktora gittim bebeğin suyu iyi, kendini iyi hissedersen oruç tutabilirsin dedi doktor
Ayrıntılı ya girecektim meğer ayrı randevu alınıyormuş taa 9 temmuz a randevu aldım ya
Sizlerden naber

Benmki hala düzelmedi
Tek başıma gidiyorum hep çok üzülüyorum inşallah bebeğim etkilenmiyordur

günaydın canım haklısın zaten bende öyle düşünüyorum ve gitmedimm zaten ilk zamanlar da çok sık gitmedim 4 haftta aralıkla gidiyodum 1 ayı bluyo yani doktorumun dediğine göre gitmiyorum ama eşim sevmedi başta değiştirelim istedi ama herkesin memun oldugu bi doktor ne bileyim devam ediyoruz bi sıkıntı cıkmasında buna şükür :)

Benmki hala düzelmedi
Tek başıma gidiyorum hep çok üzülüyorum inşallah bebeğim etkilenmiyordur
canını sıkma canım bende genelde tek gidiyordum ama esimin musait zamanına denk getıremedığim oluyordu. sakın üzülme bebişerimiz artık büyüdüler üzülüp mutlu olabiliyorlar artık ne kadar sorunsuz hamilelik atlatırsak doğduklarunda o kadar rahat ederiz emin ol

aynen canım inşallah sorunsuz bır hamilelikğimz olur kolay atlatırızz

Merhaba, şeker yüklemesi yaptıran var mı? (özelde ya da devlette) Bir de kaç haftalıkken yaptırıyorsunuz? Doktorum 24-26 haftalar arası demişti.

Elimde değil ya inşallah sonuç güzel olur

amiiinnn inşallah artık baya büyüyoruz ben yatarken kalkarken bile bazen zorlanıyorum ya :s çok ayakta kalınca belim agrıyor yavaşladım artık .
aynen bende öyleyim bu aralar karnım hızla büyüdü once hiç yoktu şimdide nasıl fark var çok oturuncada rahat edemiyorum ben arada dolanıyorum ama aynı şeylerı yaşıyoruz şıkayetler hep aynı

aynen bende öyleyim bu aralar karnım hızla büyüdü once hiç yoktu şimdide nasıl fark var çok oturuncada rahat edemiyorum ben arada dolanıyorum ama aynı şeylerı yaşıyoruz şıkayetler hep aynı
Bel ağrısı bende de aşırı ya bi de sahur ve iftardan sonra sol kaburgamın altı öle çok batıo ki dayanamıyorum
Doktor bağırsaklar yukarı itilio dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…