Hosgeldiniz listedesin canimmm diyet uygulaman guzel bol eksilerimiz olsun iNŞALLAHBende bende katilmak istiyorum ama diyette kafama göre takilmaya karar verdim.Gunluk actim bende ve bugun basladim yas 39 boy 1.50 buraya kadar rakamlar iyide kilo 72.800nasil bir yol izleyecegimi kisaca anlatayim sabah 8 de kahvalti okul donusu 4 e denk geliyor en gec 5 e kadar aksam yemegi hamur isi yok ilk hafta tahilli ekmek var bol su en az 2 lt hedef kilom aslinda 50 ama biz 55 diyelim ilk ay en az 7 kilo verecem ki bence bu hafta 3 kilo veririm (iddali konusayim ki psikolojik olarak az yiyeeyim )bu uyguladigim diyet tutmazsa baska bir sıkı diyet
Kabul ederseniz bende varim aliyormusunuz beni de
Aynen vazgecmek yok yola devammmHosgeldin canim 24 gunde 6 kilo super darisi bize yola devam
Bu ayki hedefim 67 olmakŞimdi listeyi hazirladik yazmayan arkdaslar 5 mayistaki yani 1 aylik hedefini yazabilir mi canlar ? Bakalim hedefe ulasabilcez mi ? Benim hedefim 84 INŞALLAH ❤
Canım birde böyle kilo verme hızına bak. İnşallah bu şekilde verirsin. Motivasyonu düşürme biz varız artık.Kızlar ben öğle yemeği yemiyorum
Sporsuz, öğle yemeği yiyerek 22 günde sadece 2 kilo verebildim ve motivasyonum çok düştü
Sonra yiyerek iki günde aldım o 2 kiloyuda
Şimdi yürüyüş ekledim ve öğle yemeğini çıkardım
Oruç gibi oluyor ama diğer türlü hem kilolu hem mutsuz oluyordum
Şimdi açım ama mutluyum
İnşallah hep birlikte vericezCanım birde böyle kilo verme hızına bak. İnşallah bu şekilde verirsin. Motivasyonu düşürme biz varız artık.
Benim hedefim 6 kiloŞimdi listeyi hazirladik yazmayan arkdaslar 5 mayistaki yani 1 aylik hedefini yazabilir mi canlar ? Bakalim hedefe ulasabilcez mi ? Benim hedefim 84 INŞALLAH ❤
Acaba adetin mi yaklaştıGunaydin kizlar. 4 gundur kilom sabitti dun 1 saat yurudum belki 200-300 gram fark eder dedim ama fark yok sinir oldum 5. Gundur takildim hic bozmadigim haldebugun yine yuruyuse cikmak istiyorum insallah usenmem
Canım bende sen gibi yemek ara öğün falan yapamiyodüm . diyetisyen bana uygun bir diyet verdi. Genel olarak yemek yapamıyorum salata da çok uğraştıriyordu yapamıyorum yani. Şimdi ki diyetim genel olarak kahvaltı gibi yani sabah yumurta 2 dilim ekmek Domates Salatalık peynirMrb kızlar yoldaşlar. Ben diyet yapamıyorum yogun çalışmalı oturmalı bi işim var. Ara ögün yemem falan mümkün olmuyo. Çok ekmek yiyodum ekmegi çıkardım menüden. Sadece sabahları yiyorum. Evde hafif egzersizlere başlıcam._Masalim_ en şişko bizmiyiz. Boyun kaç cnm. Sizleri görünce diyet listelerinizi pek derece umudum yok yarışmada. İlk ay hedefim 85 ti 84 e düştüm
Bir akrabam sadece diyet ile 20 kilo verdi 6 ayda spor yapmıyordu. O da oturmalı bir ışte idi. Bence sende yaparsın. Bizim gibi yaz. Ne kadar yediğini yaz. Olmadı bir kağıda yaz gece fotoğraf atMrb kızlar yoldaşlar. Ben diyet yapamıyorum yogun çalışmalı oturmalı bi işim var. Ara ögün yemem falan mümkün olmuyo. Çok ekmek yiyodum ekmegi çıkardım menüden. Sadece sabahları yiyorum. Evde hafif egzersizlere başlıcam._Masalim_ en şişko bizmiyiz. Boyun kaç cnm. Sizleri görünce diyet listelerinizi pek derece umudum yok yarışmada. İlk ay hedefim 85 ti 84 e düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?