HoşbuldumTamam canim gelebilirsin cok gecmedi hosgeldin❤
Canım bende hiç yapamiyorum malesef. Ama yolumu uzatmaya çalışıyorum eve gelirkenBenim tek eksigim spor yapmamam. Her gun 1 saat yuruyebilsem super olacak. Bugun 1 saat yurudum, en azindan gun asiri 1 saat yurumeye calisicam
Ben yapmayı sevmiyorum işkence gibi geliyor.Kizlar yarin spora başlıyorum siz hangi sporlari.yapicaksiniz ?
Hoş geldin. çok iyi vermişsin maşallahSelam arkadaslar bende 10martta basladim 89lu 90li rakamlardan 24 gunde 6 kilo verdim ve dugunum temmuzda alin benide aranizaaaa
Tesekkurler biraz hirs ettim sanirim bide bazi kendini bilmezler canimi sktı yok şişko sen kilo veremezsin bosuna ugrasma uzuldum ama hirs ettim bu hikayenin kazanani ben olucam herseyden once ben istiyorum artik zayif bir genc kiz olmakHoş geldin. çok iyi vermişsin maşallah
Sabredip başaracağız bu işi. Bende aynı sen gibi daha önce zorla spora gidiyordum bunu da büyüklerimizden bir duymuş bana maşallah spora gidiyorsun iyi kilo vermişsin dedi. Çok üzüldüm. Ama başaracağım başaracağız birlikte. Zayıflayan insanlar nasıl yapmış.bizde yaparız. Sadece 1 ay dan sonra ne kadar fark olduğunu görünce zaten iyice motive oluruzTesekkurler biraz hirs ettim sanirim bide bazi kendini bilmezler canimi sktı yok şişko sen kilo veremezsin bosuna ugrasma uzuldum ama hirs ettim bu hikayenin kazanani ben olucam herseyden once ben istiyorum artik zayif bir genc kiz olmak
Aynen insanlar cok dusuncesiz benim boyum var kilom asiri gozukmuyor ama nikah icin elbise ararkende uzgunuz size gore bedenimiz yok olan bedsnler yasli isi falan derken bu yoldan donus yok dedim basladim bir diyet olayina 6 kilo verdim smdilik ama hedefsiz olmazmis hedefim 71 mayisin 15ine kadar 71e dusucem insallah yapicam yapmaliyiz herseyden once kendimizi uzmemek icin bir emek veriyoruz karsiligi olsun diyerek yola cikalim,,Sabredip başaracağız bu işi. Bende aynı sen gibi daha önce zorla spora gidiyordum bunu da büyüklerimizden bir duymuş bana maşallah spora gidiyorsun iyi kilo vermişsin dedi. Çok üzüldüm. Ama başaracağım başaracağız birlikte. Zayıflayan insanlar nasıl yapmış.bizde yaparız. Sadece 1 ay dan sonra ne kadar fark olduğunu görünce zaten iyice motive oluruz
Spor olarak bende yürüyüş ve dansi tercih etcem sporsuz ben veremiyorum sekillenmek iyi geliyorBenim tek eksigim spor yapmamam. Her gun 1 saat yuruyebilsem super olacak. Bugun 1 saat yurudum, en azindan gun asiri 1 saat yurumeye calisicam
Hosgeldin canim 24 gunde 6 kilo super darisi bize yola devamSelam arkadaslar bende 10martta basladim 89lu 90li rakamlardan 24 gunde 6 kilo verdim ve dugunum temmuzda alin benide aranizaaaa
Basaricagina eminim sen kulagini bos konusanlara kapat saglimiz icin zayflicaz INŞALLAH ❤Tesekkurler biraz hirs ettim sanirim bide bazi kendini bilmezler canimi sktı yok şişko sen kilo veremezsin bosuna ugrasma uzuldum ama hirs ettim bu hikayenin kazanani ben olucam herseyden once ben istiyorum artik zayif bir genc kiz olmak
Oo neguzel haberler bunlarİyi akşamlar kizlar. Hepimiz ayni sorunlari yaşiyoruz.yolumuz uzun birbirimize destek olarak yarişarak basaricaz Allah in izniyle.bugun sporumu yaptim kendimce yaptigim diytimede devam ettim.bugün tartida biraz daha eksi gördum ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?