- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
çok iyi düşünmüşsün balım yeni listen hayırlı olsunKuzum saat 10nda kahvalti yapicam
1bucukta yapicam oglen yemeğini en azindan 3bucuk saat gecsin
4de ara öğün
Aksam 7de
En son ara ogunde 9da
K kafsinkaf35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi düşünmüşsün balım yeni listen hayırlı olsunKuzum saat 10nda kahvalti yapicam
1bucukta yapicam oglen yemeğini en azindan 3bucuk saat gecsin
4de ara öğün
Aksam 7de
En son ara ogunde 9da
K kafsinkaf35
canım bunu günde kaç tane ve nasıl tüketmeliyizEki Görüntüle 1774570
Goji berrymi aldim canlar denicem eger iyiyse tavsiye ederimmm
canım bunu günde kaç tane ve nasıl tüketmeliyiz
çok iyi düşünmüşsün balım yeni listen hayırlı olsun
bugün başlıyorum inşallahksrays ablam nerelerdesin
bugün başlıyorum inşallah
Haydi bismillah
Ah kuzu neleer gelmis basina kolay gelsin diyiyim toparlanmamiz lazim kuzum havalar isinmaya basladiGunaydın kızlar dun hic gelemedım akşama kadar temizlik yaptım pilim bitti iki cesit hazırladım komşuları cagırdım esim gecdeyken diyette bozulmuşken dedım tam işi bitirip duş aldım misafir gelecek benim bulaşık makinasnn bıraktığı su oldugu gibi gerı basmıs gorsenız hali malı bişe kalmadı battı ortalık sımdı musluğu da acmıyorum orasıda aynı yere bagli geri basıyor suyu cok morelim boUldu cokda yedım 700 artıdayım o kadar yanı
Regl dönemindeyim tartı hep fazla gösteriyor
Guzel fikir detoks kuzumK kafsinkaf35 @masalperisi_ nerdesiniz kızlar bem ıkı gunde cok cok abarttım ama nasıl artı yarın benı bekliyor yarın ayran detoksu yapmayı planlıyorum 1 gun biraz olsun etki etse yeter fenayim yoksa ama pişman degılım
hoşbuldum canım iki yere birden yetişebilirmiyim bilmiyorum şimdilik 7. Takımdayım fırsat buldukça uğrarım sizede prensesAblam hosgeldinnn haydi bakalim yola devam
Aaaa niye kimsecikler uğramamışkiii