- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni kilodayiz canim hosgeldin benimde planim senin gibi canim❤Merhaba bende 92 kiloyum.daha önce 95 idim günlük açtim ama diyete başlayamadim. iki haftadir azimli ,kararli bir şekilde başladim bu sabah 92 çiktim.araniza katilabilirim motivasyonum artar.benimde kafamdaki ilk hedef bayram ama ondan sonrada devam etmek istiyorum.
Cnm yaş 29 yada 30 diyelim az kaldı 170 boyum kilo 91( ne ara olduysa). Geçen yıl ocak ayında 93 tüm yaza doğru 80 oldum. 6 ay o kiloda kaldım sonra stresim oldu biraz. Nasıl yedigimi bilmiyorum stresliyken. Çok rahatsızım şimdi kıyafetlerin hiç biri olmuyo çok zorlanıyorum. Çok kolay kilo alıyorum. 4 ayda 12 kilo almışım
Ulasiriz bence azimle ❤Benim hedefimde 60kilo. Aylik hedef olmasi çok iyi bence uzun süreli motivasyon saglar.
Hoşbulduk demeyi unutmuşum:)))
Bende senin gibiyim canim stresliyken yiyorum hep bende 27 yaşındayım canim yasit sayilriirz❤Cnm yaş 29 yada 30 diyelim az kaldı 170 boyum kilo 91( ne ara olduysa). Geçen yıl ocak ayında 93 tüm yaza doğru 80 oldum. 6 ay o kiloda kaldım sonra stresim oldu biraz. Nasıl yedigimi bilmiyorum stresliyken. Çok rahatsızım şimdi kıyafetlerin hiç biri olmuyo çok zorlanıyorum. Çok kolay kilo alıyorum. 4 ayda 12 kilo almışım
85 mi canim ?Benim 95 İnşallah
Pardon Allah korusun 85 tabiki85 mi canim ?
Cok şekersin Bende diyorum nediyorPardon Allah korusun 85 tabiki
85 benimdeIlk ay hedefleriniz neler kizlar not alicam????❤❤
Yürüyüş bandinda yürüyodum telefondan dikkatsiz yazinca böyle oluyorCok şekersin Bende diyorum nediyor
85 benimde
Hadi bakalimmm kizlar hedeflerde ayniii süperiz❤Yürüyüş bandinda yürüyodum telefondan dikkatsiz yazinca böyle oluyor
Canım ben 24 yaşındayim. Bir kızım var Aslında verip alıyorum sürekli kiloyu. 10 yıldır diyet yapıyorum ama sadece bir kere iyi bir şekilde kilo verdim. 83 den 67 ye düştüm sonra hamilelik derken 83 ile doğum ve kilolar kaldı. Spor yapmayı hiç sevmiyorum. Ancak yolumu uzatıp yapabiliyorum. Bize inanıyorum bu kez bitecek
Hoşgeldin canımMerhaba bende 92 kiloyum.daha önce 95 idim günlük açtim ama diyete başlayamadim. iki haftadir azimli ,kararli bir şekilde başladim bu sabah 92 çiktim.araniza katilabilirim motivasyonum artar.benimde kafamdaki ilk hedef bayram ama ondan sonrada devam etmek istiyorum.
Hoşbulduk canim :)Hoşgeldin canım