• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanı geldi... Artık zayıf anne olmak istiyorum

Ara
1kase yogurt pul biber
Ogle
1 .5 sis ciger kebap 1 domates 1 salatalik
Ara 2 mandalin
Ara 2 kurabiye biri tatlı biri tuzlu
Aksam
1kepce kuru fasulye
Yarim kaseden fazla hslnmis et
3 yk bulgur pilav
Buraya kadar iyi ama simdi
:(((((((((
4 kucuk dilim baklava yedim
COK PISMANIMMMMMMMMM

Ama suna seviniyorum. Aylar sonra 1 gun diet yaptim. Şimdiki olmasa super

Önemli olan nasıl olsa bozdum diyerek pes etmemek pes etmeden devam et... kilolarımız seninle aynı sayılır beraber zayiflayacagiz inşallah. Yarın daha güzel birgün seni ve beni bekliyor

Evet günlük ben geldim erken saatte...
pazar gününe kadar tartılmayacağım bakalım ne olacak bir iyi bir kötü de olsa devam ediyorum....
Ama vazgeçme artık ben sabah devam edeceğim....

Oncelikle Allah yardimciniz olsun tez zamanda verirsiniz insallah.
Bi'kac oneride bulunmak istiyorum ben de: )

Sabah ve ogunlerden once su icerseniz hem mideyi hazirlarsiniz hem de tokluk hissedersiniz. Ben geceden limon salatalik vs dilimler atarim suyuma sabah onu icerim hep. Kahvaltida iki dilim kepek ekmegi yer onun haricinde agzima surmem. Yumurtasiz kahvalti yapmam en cok tok tutan odur.

Bi'de kendinize yasaklar koymayin bikarsiniz ve diyet uzun omurlu olmaz yasam bicimi haline getirin. Ornegin caniniz tatli mi cekti 4dilim baklava yiyene kadar bir dilim yiyin ve gunduz yiyin. Ya da tatliyi abarttiniz mi bi'ogunden kisin.

Bi site vardi yediklerinizi yaziyodunuz kaloriyi hesapliyodu gunluk nekadar almaniz gerekiyosa bulursam yazayim cok faydasini gormustum: )

Son arak leslieyi oneriyorum youtubeda videolari var evde de yurumus olursunuz: )

Canım aynen senin dediğin gibi yaparım bende okurken aynı ben dedim. Ama şuanda evinden uzakta anne kayın Valide ve kız kardeşleri gezdiğim için tam düzen oturtamıyorum... evime gitmeme az kaldı inşallah.... tavsiye için çok çok sağol canım

Yarın yeni tartı ve yeni bir günle veee kaçamaksız olarak devam ediyor olacağım bugün ağzıma hiç şekerli birsey koymadım....
3 ara 3 ana öğün olarak devam edeceğim yani eski düzenime döneceğim.... zaten diyette idim ama bu sefer sıfır kaçamaksız devam

Evet yeni tartı ve yeni kilo ile yeni güne Merhaba.... Kilo 92.2
Kahvaltı 7.30 da
1 domates
1 acı sivri biber
2 haşlanmış yumurta----vazgeçilmezim
1 kk peynir
ekmek ve tatlı yok artık hayatımda
bebeğim 2.5 aylık daha çok küçük ve sezeryan olduğum için egzersiz yapmayacağım ama 8-10 kilo verdikten sonra yürüyüşe başlayacağım...

Ara
1 elma
1 çay bardağı süt
öğlen
1 kase tarhana çorbası
Domates
ara
1 mandalina
akşam
1 lahmacun
bol bol salata

Aksam ki ara öğünüm biraz kaçtı ama napalım bugün güzel di ama... çerez yedim 1 avuç yerine 2 avuç yedim yani....

Evet bugün kahvaltı biraz gec oldu 08.30 da
yağda yumurta
domates
salatalık
6 yeşil zeytin
1 kase yoğurt
peynir
ekmek ve şeker yok

Ben geldimmmmm böyle tek başına ne yediğini yazmak zor oluyor. Yorum yapan eleştiren olmasi güzel olurdu. O yüzden yediklerimi başka günlük te yazıyorum. Ama burada da her Pazar kilo bildirimi yapacağım ta ki 68 kiloyu görene kadar devam edecek bu günlük

Iyi akşamlar günlük
tatil bitti ve ben evimdeyim.
Yarın güzel bir liste ile karşınızdayım.
Kilo mu hiç bilmiyorum. Tartı bozuldu galiba tamamen gitti. Na zaman alırım bilmiyorum. Ama o zamana kadar fırsatı degerlendireceğim. Ve hergün günlük te aktif olacağım.
3 gün kaçamak lar haddini aştı

Kilo mu bilmiyorum hiç ama ben hali hazirda 90-91 geliyorum. Kasım 15 e kadar ilk hedef 84 olmak fazlası neden olmasın dimi ama 2 hedef de 15 ocak 75 olmak be bunu basaririm.
emzirme yi avantaja cevirecegim.....
yardım et ya Rab

Back