Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçen ay her akşam bir taviz verdiğim için sadece 2 kilo verebildim ve canım çok sıkıldı 2 gün diyeti bozdum o iki kiloyuda aldımBen 2 haslanmis yumurta ve 2 kk beyaz peynir, 1 buyuk haslanmis kabak 1 kase yogurt yedim simdi yuruyusten geldim 1 saat yurudum ezine peynirine acayip zaafim var 4 kibrit kutusu indirdim simdi mideye kalorisi fazla pisman oldum o yuzden ben de cok acikirsam yogurt yicem baska da bir sey yemicem o kadar yurudum bosa gitti peynir cok gereksizdi bos yere bir suru kalori aldim
Sen hangi diyeti uyguluyorsun canimCanım geçen ay her akşam bir taviz verdiğim için sadece 2 kilo verebildim ve canım çok sıkıldı 2 gün diyeti bozdum o iki kiloyuda aldım
Taviz tavizi getirdiği için yemiyorum 3 gündür böyle inşallah devam ederiz ve kurtuluruz fazlalıklarımızdan
Neden sonuncu olasin merak etme olmazsin bence sende istersen duka ekpres yap canim cok eğlenceliKızlar süpersiniz valla ne güzel diyet yapıyorsunuz. Sonuncu olmak istemiyorum
Harika menuu canimm tarti biz boyle oldukca azalacak eminimBen geldimmmmmm eve geldim kutt gibi acikmisim hemen aksam yemegimi hazirladim roka marul maydanoz bol limon ustunede ton baliginin yagini suzup doktum mis gibi oldu 2 dilim tam tahilli ekmekle yedim bugun suyu az ictim ama bu saate kadar ancak 1 liyre olmustur neyse yatincaya kadar 2 litreye tamamlarim
Dayanamadim tartiya ciktim 71.700 yani
Gerci kilo vermwk degil azcik kacsa yine tartidaki rakam firlar ama olsun demek ki ise yariyor
Sporun guzelmis canim dengeyi bisekilde saglayabilrsn ❤62 dk yürüyüş yaptım ama sonrasında deli gibi acıktım beyaz peynirler altınbaşaklar havada uçuştu :)) yarın artı görürsem bu da bana ders olsun. sabahtan kocaman bir kase cacık yapıcam kendime yarın ve tüm gün sıvı tüketicem ve 2 tane de yumurta. bazı günler sırf sıvı almayı düşünüyorum detoks niyetine.
Olsun canim yapiyosun ya supersinnSporum bu saate kaldi iş guc derken disari cikip yuruyemedim koşu bandinda yuruycem artik
En azindan 2 litre olursa guzel olur canim su biizm icin can damariİnşallah pazar günü hepimiz eksi görürüz. bu arada 750 ml ve 2 bardak su içtim başka da içmedim. Yatana kadar 5 bardak 750 daha içsem iyi olacak.
1 dilim kepek ekmeğine peynir koy canim 3 tane zeytin bi tane salatalik bu isi zararsiz atlatmis olursun❤çok açımmmmmmm
Icmemek lazim ama evde sut falan. Bitince iciyorum ben 1-2 paketin kiloya etkisi olmazGünaydın
Bugün 7:30 da kahvaltımı yaptım
İlk olarak limonlu suyumu içtim
2 yumurta,domates,peynir ve zeytin yedim
Bugün açılamadım
Dolabımda 2 si bir arada vardı içsem diyete bir zararı olur mu ki