• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanı geldi... Artık zayıf anne olmak istiyorum

Bigün akşam teyzemlere yemeğe geldik biraz geç yedik saat 8 gibi ama yinede
ekmek yemedim
tatlı yemedim
pilav da 2-3 kaşık yedim
Kurufasülye
Mercimekli Köfte yedim....
yine gayet güzeldi benim için...
Ama canım tatlı istiyor tutacağım kendimi. Yarında oruç tutmayı düşünüyorum

Evet tatlı yemedim dayandım.... bakalım yarın kaç kilo çıkacağım....
yavaş yavaş kurtulacağım bu kilolardan...

Evet sahurumu yaptım. Inşallah oruçlu olacağım bugün
Melemen
yoğurt
ve birazcık ta süt kaymağı yedim
2 dilimde az ekmek
3-4 bardak su içtim. Haydi Bismillah

Oruç olacağım icon bugün sabah tartılamayacağım. Bayram sabahına kaldı artık.

Cumartesi sabah tartılacağim inşallah biraz da olsa veririm.. suan evimde uzaktan 23 ekime kadar evime geçtiğim zaman daha dikkatli olacağım... ister istemez az da olsa kaçak oluyor.
Başlangıç kilom 91.0
ilk hedef 80
son hedef 68
boyum 171 cm
nisan 17 ye kadar hedefime ulaşmak istiyorum

Sabah kahvaltımı 10.30 da yaptım.
Domates
Biber
1 kase yoğurt
peynir
Kızarmış yumurta
2 tane patlıcan közlenmiş
1 dilim ekmek
maalesef bayram çikolatası kaçırdım biraz o yüzden akşama sadece
çorba
salata
yoğurt yiyeceğim.....
kaçırdım diye pes etmek yok

12.30 gibi Kızım la küçük bir dondurma kaçamağı yaptık...

Evet geçen hafta çarşamba günü 91 kg çıkmışım. Yarın 1 hafta olacak bakalım ne kadar vereceğim yada verebilecek miyim bilmiyorum... veremesemm de üzülmem çünkü bayram dolayısıyla gerekli özeni göstermedim diyeyim...
16 da
1 elma
1 bardak süt içtim.... akşam yemeğini inşallah 18.30 da yiyeceğim

Gerçekten çok ama çok acıktım ama 18.30 u bekleyeceğim

Aksam için çorba planlamıstim ama olmadı.
Salata
1 kase yoğurt
1 tabak haşlama
veee ee. .. en güzel yanı ise birtane küçük cocostar yidim... Tatlı dan vazgeçmek biraz zamanımız alacak benim ama onu da emzirme ye bağliyorum.onemli olan kendimi kaptırmadan devam etmek. Yoksa kendimi çikolata ile bütünleşmiş olarak bulacaktım

Evet yarın tartılıp daha ciddi başlıyorum... bayramda bitti.... bahane de bitti yaniii....
şu halimden utanıyorum artık...
17 nisan 2015 tarihi son gün hedef kilom da olmak için yani 70 in altına düşmek.... tam 21 kg var. 6.5 ay var ayda 4 kg hedefliyorum. O zamana kadar buraya ne yediysem her gün yazacağım. Şimdilik yürüyüş yapamam. Bebiş daha küçük çünkü. .....
okuyanlar dan dua istiyorum

Allah yardımcın olsun canım. Benim de bir an evvel başlamam gerek ama henüz hazır değilim psikolojik olarak

Evet yarın tartılıp daha ciddi başlıyorum... bayramda bitti.... bahane de bitti yaniii....
şu halimden utanıyorum artık...
17 nisan 2015 tarihi son gün hedef kilom da olmak için yani 70 in altına düşmek.... tam 21 kg var. 6.5 ay var ayda 4 kg hedefliyorum. O zamana kadar buraya ne yediysem her gün yazacağım. Şimdilik yürüyüş yapamam. Bebiş daha küçük çünkü. .....
okuyanlar dan dua istiyorum
Yarin bende basliyom canim. Tartilmicam. 92 93 falanim. Hatta bayramda aldim varsay. 95. Verecez insllh

Bence erteleme biran önce başlayalım....
senin kilo boy nasıl... inan aynaya bakınca benim de psikolojim bozuluyor.

E="snfogretmeni27, post: 37212126, member: 527075"]Yarin bende basliyom canim. Tartilmicam. 92 93 falanim. Hatta bayramda aldim varsay. 95. Verecez insllh[/QUOTE]
Canim sende yarın benimle başla ve her hafta çarşamba tartılıp yaz buraya...

E="snfogretmeni27, post: 37212126, member: 527075"]Yarin bende basliyom canim. Tartilmicam. 92 93 falanim. Hatta bayramda aldim varsay. 95. Verecez insllh
Canim sende yarın benimle başla ve her hafta çarşamba tartılıp yaz buraya...[/QUOTE]
Benim 5 6 yildir psikolojim bozuluyor.Tamam canım. Yarin tartilip yazıcam. Birbirimize destekle kilolar veririz. Insllh

Gayet iyisini canım bende çok geç kahvaltı yaptım... 1. Hafta 1.100 gitti ve bende 89.9 oldum. Darısı sana fazlasıyla tabi

Evet ben geldim bugün çarşıya gittim ve dönüşte de gayet tempolu olarak yürüdüm. Yürüyüş yapmayı özledim yaaa....
akşam yemeği için geç kaldım çocuklardan yiyemedim bu saat oldu. Yeni uyuttum. Artık geç oldu meyve yoğurt falan geçer bugün artık

Yemek falına şimdi bitirdim.
1 küçük kase yoğurt
az bir parça ızgara tavuk
Doya doya kavun
1 tatlı kaşığı dolusu bal yedim
hadi hayırlısı bakalım....
2.5 lt su tamamlandı. 1 lt daha icerim daha
birazdan da Yeşilçay

Back