10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Umrumda değil olur mu yaw :S Bence görüşlerini dikkate almalısın, benden sana tavsiye :)

kilo alıncada sisko diyo biliyorum ben huyunu sisman sevmez. kıskandıgı için çirkin olmssn diyo ve yüzüm cöktü hızlı verdm diye toparlanr yüzüm :) fizige cok önem veriyo kilolu hiç sevmyo zatenn

kilo alıncada sisko diyo biliyorum ben huyunu sisman sevmez. kıskandıgı için çirkin olmssn diyo ve yüzüm cöktü hızlı verdm diye toparlanr yüzüm :) fizige cok önem veriyo kilolu hiç sevmyo zatenn

Sen tanırsın onu Zayıflayınca güzel olduğunu düşünerek kıskanması gibi bir durum var ise zayıflamaya devam et Erkekler tuhaf varlıklar

canım senin suanki kilon neki bide boyun merak ettim :) banada incelmişin diyorlar ama daha kilo verme diyen yok demekki ihtiyacım var daha

istedigin kiloya ulastıysan sevindim :) amacımızda buydu zaten. boyunda uzunmuş zaten kaldırıyordur muhtemel

günaydın kızlar dün çok dikkat edemedim kaçırdım biraz annem börek yapmıstı hemde aksam :/ ama bugün tartıldım baktımki kilo almamısım 57.7 kiloyum cok sewindim bugün tekrar dikkat edicem :)

58.8 benimde vitaminim bitti çok şükür tam bir çin işkencesiydi çocuğu iştahsız olanlara direk tavsiye edicemkendi kızıma başladım zaten
artık öğünlerimi yazarım sanırım
sabah
1 kupa sade şekersiz kahve

1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği
koca bi kupa yeşilçay
ara
1 armut

akşam
1 kase yarma çorbası

bu saatten sonra elimden geldiğince yememeye çalışıcam en fazla 1 elma 1 2 kuru kayısı felan yemeyi düşünüyorum.

dünkü öğünüm:
kahvaltı: sandviç + 2 çay
ara: elma
akşama doğru: yoğurtlu kereviz kızartması + 1 dilim ekmek + pekmez + 2 çay
akşam: 2 çay + 2 kaşık irmik helvası+ 3 ceviz
1 saat egzersiz

Kizlar beni de arabiza alirmisiniz ben de 60 kiloyum ve 50 ye ibmek istiyorum cok kere denedim diyeti ama iki gun yaptysam ucuncu gun bitti artk kesin olarak vermek istiyorum biktim artk bugun de son kez yedim bir suru ve yarin basliycam umarim son kez

kızlar yarın jillian michaels başlıyorum.dönüşüm muhteşem olucak :))) inşallah.bu defa hiç şansım yok çünkü son 2.5 ayım ve benim bunu iyi değerlendirmem lazım.blume90 sende jillian yapıyordun sonuç nasıl?

kızlar kendmi toplamam gerekirken cumartesi babam yemege götürdü aksam ve yedimmm
cumartesi özeti
sabah yok
öğlen 3 kasık makarna
aksam kebabplar künefeler baya baya baya bozuldu diyet anlıcgnız

pazar
kahvaltı 1 bardak süt
öglen
cilekli milkshake
yarım elma

akşam
yarım elma
yarım tabak salata
3 kasık bulgur
1 kase puding

yarından itibaren cokkk fena sıkmalıyım cok

Olsun cnm arada bozmak lazim.hizli verilen kilolar hizli aliniyor ne yazik ki.o yuzden yiyerek vermek yada benim gibi yiyerek verememek lazim:)) sabah bir kupa limonlu ilik su
3 kuru kayisi ardindan jillian michaels level1/1
kahvalti 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir (kibrit kutusu:))3 siyah zeytin domates-salatalik-maydonoz 1 bardak cay saat08:50 artik saatleride yazicam ne siklikta yemek yedigimide gormem lazim.vee temizlik vakti.(

dünün özeti:

kahvaltı: sütlü nescafe (tek şekerli)
öğle: sebze çorbası + 1 dilim tahıllı ekmek + yeşil salata
akşam: yarım kase sebze çorbası + 3 kaşık pazı yemeği
1 pkt. altınbaşak
1 çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…