10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

selam kızlar

dün özet:
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta + 2 çatal reçel + 2 bardak çay + 2 dilim ekmek
ara: 1 ad. elma
öğle değilde akşama doğru: 2 parça tavuk + 4 kaşık makarna + 1 brd. çay + salata +1 dilim ekmek
1 brd. çay + 1 dilim kek
nescafe

pek su içemedim egzersiz ve yürüyüş de yapamadım.

bu arada kimse kilosunu bildirmemiş sanırım henüz, açılış benden olsun :) 56.5 yani 500 gr vermişim.

Son düzenleme:
kilom 58,5 kendimi boğasım var o derece 58 küsürlü rakamları aşamıyorum

bugün bir doğum günü etkinliğinde batırdım zaten menüm hiç yazılası değil....

benim göbek problemim var 3,5 kg verdim ama göbekte 1cm incelme olmadı

arkadaslar ben bir diyetisyene gittim bana haftada iki gün haşlanmış lahana suyu içmemi söyledi benki lahana yemiyorum suyunu nasıl içecem yaaa neolur bana yardım edinnnnn bunun yok mu bir formulu

ben geçen yine lahana aldım ama tencere tencere çöğe gitti şimdi yine adım bu sefer zehir olsa içip peşine kusacak olsam içicem kararlıyım
rica etsem
diyet listeni bizimle paylaşırmısın lahana aldım ama nasıl yapılacak hangi öğünde içilecek bilemiyorum

merhaba bende yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum,3 buçuk haftadır diyet yapıorum,kilo vermeye 3. haftada başladımşaka gibi:)

benim göbek problemim var 3,5 kg verdim ama göbekte 1cm incelme olmadı

enteresan demekki yapıdan yapıya değişiyor, göbek bende hala var ama öne toplandı komple, hamile gibi duruyorum ama eski simit halinden çok daha iyi. bacaklarımdan artık ümidi kestim. diyetisyenler en son göbeğin gideceğini söylüyorlarmış giden arkadaşlar diyor, sende de öyle olacak belliki canım o yüzden takma.

2 gündür öğünlerim berbat hırsımı da kaybetmeye başladım. bugun öğleden sonra toparlanırım inşallah

canım lahana suyunun tarilik bi yanı yok aslında. 4 ardak suya 4-5 yaprak lahana kaynatıyosun.ister normal içiyosun cok zorlanıyosan limon suyu sık baya iyilestiriyo tadını

dün özet:
kahvaltı: sütlü nescafe (tekşekerli)

ara: yeşil çay 2 fincan

öğle: 4 kaşık ısırgan yemeği + 2 dilim tahıllı ekmek + 2 baklava

akşam: bol salata + azıcıkta katmer

bolca meyve salatası (çilek+ayva) ama kremşantili :18: (burada fena bozdum biliyorum ama daha tam toparlanamadım)

yürüyüşte yapamadım egzersizde. çok yoğun bir gündü işten de geç çıktım vaktim olmadı. bu tatlı kaçamakları da hep stres yüzünden :18:

dün özet:
kahvaltı: sütlü nescafe
ara: yeşilçay
öğle: 2 ad haşlanmış yumurta (azıcık zeytinyaglı) + 2 dilim tahıllı ekmek
ara: epey büyük bir kek götürdüm
yeşil çay
akşam: 3 kaşık yogurtlu sebzeli makarna + 3 ad mercimek köftesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…