10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Kizlar beni de arabiza alirmisiniz ben de 60 kiloyum ve 50 ye ibmek istiyorum cok kere denedim diyeti ama iki gun yaptysam ucuncu gun bitti artk kesin olarak vermek istiyorum biktim artk bugun de son kez yedim bir suru ve yarin basliycam umarim son kez
hosgeldin canım aramıza :)

kızlar yarın jillian michaels başlıyorum.dönüşüm muhteşem olucak :))) inşallah.bu defa hiç şansım yok çünkü son 2.5 ayım ve benim bunu iyi değerlendirmem lazım.blume90 sende jillian yapıyordun sonuç nasıl?
evet canım ben yapıyordum ama yine 2. levelin ortasında ara vermek zorunda kaldım yarım kaldı yani :/ ama etkisi oluyo gibi baya bilmiyorum kilo vermektenmi yoksa o spordan mı inceldigimi söylüyolar :) sporla birlkte yedikerinede dikkat ediyosan kesin sonucunu görrsün canım yoruyor baya :)
benm hedefm 50 kg olmakkk:KK43::KK43:

benimde hedefim 50 kilo olmak :/ benm daha fazla var hedefime

merhaba kızlarr :) bugün tartıldım 57.3 kilo olmusun. ilk hedefim 55 sonrA 50. ben daha öncede 55 56 ya kadar zayıflamıstım ama ondan sonra kilo takılı kalmıstı bi gram asagısına inememistim.vücüdum direnmsti sanırım bende bırakmıstım orda. ama bu sefer bırakmıcam insallah 50 olana kadar. nerdeyse cogumuzun hedefi 50 gibi zaten :)

hosgeldin canım aramıza :)

evet canım ben yapıyordum ama yine 2. levelin ortasında ara vermek zorunda kaldım yarım kaldı yani :/ ama etkisi oluyo gibi baya bilmiyorum kilo vermektenmi yoksa o spordan mı inceldigimi söylüyolar :) sporla birlkte yedikerinede dikkat ediyosan kesin sonucunu görrsün canım yoruyor baya :)

benimde hedefim 50 kilo olmak :/ benm daha fazla var hedefime

55 te takıldm kaldım 1 gr oynamıyoo:S cok tkıorm ondan olablr takınca kafama vermiorm bunu farkettm biraz sallıycamm:KK43:

günüm özeti

sabah kahvaltı yapamdm
öğlen
1 sütlü kahve 1 şekerli
1 tane lokum

akşam

3 kaşık haşlama yemeği

öğlen:1 parça fırında tavuk 1 dilim çavdar ekmeği-4 kaşık yoğurt

komşuya gittim 2 dilim kek 1 kase kısır

akşam:1 activia orman meyveli

az öncede açlıktan 1 bardak kadar patlamış mısır yedim

off yine berbat ben yapıyorum hayır diyemiyorum.yarında oturmaya davetliyim cumada.kahrımdanda incelmiyorum ki:))

dünün özeti:

kahvaltı: 1 poğaça + 1 fincan çay
ara: yeşil çay
öğle: mantar çorbası + 2 kaşık salata + 1.5 dilim tahıllı ekmek
30 dk yürüyüş
akşam: 3 kaşık bakla yemeği+ 3 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek
2 küçük dilim tatlı gevrek
30 dk egzersiz.

günün özeti

sabah kahvaltı yapamadım

20 dk kosu bandı
20 dk 20 bisiklet
10 dk vucut calıstım

saat 17.30 da

1 kepçe süt corbası

akşam yemeği

1 kepçe süt çorbası
1 lokma dizme yicem

dünün özeti
sabah sütle nesfit
öğle 1 tane lahmancun ve ayran( kayınvaldem getirmiş :KK43:
akşam mercimek çorbası semiz otlu yemek yoğurt ve 1 kepek ekmeği
20 dk yürüyüş 100 mekik
yeşil çay 2 bardak

aksilikler olsa da hergün yeniden başlıcam hiç bıkmadan dr. ayça kayanın dediği gibi hergün yeniden :KK34:

Dun ozet:
Sabah 2 haslanmis yumurta+ 2 dilim tahilli ekmek+ cay
Ogle: 3 kasik bakla+ 1 dilim ekmek+ 2 kasik yogurt
30 dk yuruyus
Aksamki ogunumu hic yazmayayim. Nazar elinde adresle ariyordu beni ve buldu:) millet zayiflamissin dedikce istahim aciliyor.

kızlar bu hafta berbat cumartesiden beri....ins verdiklerimi geri almam. bugünde kızlarn evnde toplandk pastalar börekler yemek zorundaydm bugünde yalan oldu:KK43: kendmi toplamam lazm yarndan itbaren cok üzgünümm lütfen yardmmm edin...

kızlar bu hafta berbat cumartesiden beri....ins verdiklerimi geri almam. bugünde kızlarn evnde toplandk pastalar börekler yemek zorundaydm bugünde yalan oldu:KK43: kendmi toplamam lazm yarndan itbaren cok üzgünümm lütfen yardmmm edin...

güzel kilo veriyorsun sıkmamalısın canını bence. arada kaçamak olmazsa dayanamayıp temelli bırakıyor insan kendini. bende kesemedim tatlıyı hamur işini, bırakabilseydim daha iyi verirdim ama olsun yavaş yavaş acelemiz yok :) toparlarsın canım ben azimli gördüm seni

bir de çok sevdiğin yemekler,hamurişleri falan varsa yemekten yarım saat-1 saat önce yoğurt içine çekilmiş çörek otunu koyup yemeni tavsiye ederim, komple iştah kapatmıyor tabi ama 2 dilim yiyeceğine tek dilim yiyorsun. bende bile işe yarıyor.

Son düzenleme:
dün özet:

kahvaltı: 1 dilim börek + 1 fincan çay
yeşil çay
öğle: 3 kaşık pırasa + 4 ad. lahana dolması + 2 kaşık yoğurt
yeşil çay
30 dk yürüyüş
akşam: yarım kepçe yayla çorbası + 2 kaşık pırasa + 2 kaşık bulgur pilavı + yeşil salata
1 çay + 2 kaşık irmik helvası
egzersiz yapamadım.

2lt'ye yakın su.

dünün özeti
sabah: 1 haşlanmış yumurta
biraz peynir 2 adet zeytin
2 dilim k. ekmeği bir salatalık
birazda bal

öğlen sütle nesfit

akşam
1kepçe mercimek çorbası
3adet köfte (tost makinasında pişirdim)
2 yemek kaşığı pilav (zeytinyağıyla pişirdim tuzuda azalttım:)
3dilim de fırında patates ayran salata
2 bardak yeşil çay
2 litreye yakın su
40dk yürüyüş

burası neden böyle tenhalastı bu aralar yaaa kmseler yok, kilo bildirimi yok, kilolar tabloya girilmiyo herkes gitmişşş,:KK43:

dün özeti:

kahvaltı: 1 fincan sütlü nescafe (tek şekerli)
ara: yeşil çay
öğle: 3 kaşık kereviz + 2 ad. lahana dolması + 2 dilim ekmek
ara: 1 dilim kek
30 dk yürüyüş
akşam: 2 kaşık kereviz + haşlanmış tavuk + salata + 1 dilim ekmek
2 bardak çay
25 dk egzersiz.

bugün çok berbattı öğünlerim :KK43:

çok yemedim ama tatlıydı simitti bisküviydi derken saldım. yarın toparlanıp döneceğim. hatta bu akşam dayanabilirsem yemek yemeyeceğim.

arkadaslar kusura bakmayın bi süredir giremedim ama cok yogundum projemden dolayı ama artık burdayımm burayı tekrar canlandırmaya geldim :) kaldıgımız yerden dewamm. kimler var aramizda önce onları göreyim ve bu tabloyu tekrardan güncelliyeyim :)

canım benm benden dokayı birazda sanırsam yogunluktan girme fırsatım olmadı 3 4 gün ama burdayım artık bi yoklama alıyım kim var kim yok :)

Ben hala burdayımda çok dikkatli beslenip yürüdüğüm halde 58,5 59 ekseninde dönüyom artık bi problemim olduğundan emin gibiyim dr a gitçem online randevu almaya çalıştım pes ettim özel ddietisyen arayışındayım
gidip tahlillerimi yaptırdıktan sonra dönüp yazmaya devam edicem inş.

herkes terketti galiba buraları:KK43:
madem öyle şöyle yapalımmı sıfırdan alalım ben tabloyu sıfırlıyım ve ilk kiloyu suanki kilomuz yapalım ve sadece sürekli olanları tabloda tutayım ayrıca yeni gelenelr olursa da onlarıda eklerim

Ben hala burdayımda çok dikkatli beslenip yürüdüğüm halde 58,5 59 ekseninde dönüyom artık bi problemim olduğundan emin gibiyim dr a gitçem online randevu almaya çalıştım pes ettim özel ddietisyen arayışındayım
gidip tahlillerimi yaptırdıktan sonra dönüp yazmaya devam edicem inş.
bendede 57 kiloda takılıp kaldım bide projem icin 3 4 gn cok yogundm hc dikkat edemedm 57 bucuk olmsum :/ ama sabredicem

X