10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Mrb bende dukan diyeti yapıyorum 5 gün yaptım atak dönemini 2.5 kilo kadar verdim hala devam ediyorum 1 aya yakındır yapıyorum aksilikler oldu tabi ama hal devam ediyorum bence sizde devam edin yada atak sürenizi uzatın... ben atak evresini kendim belirlemiştim 5 gün olarak.. devam etmen en iisi

bugünkü menüme gelince
kahvaltı: 1 yumurta, peynir, çok azcık patates kızartması(3 tane felan)
ögle: 1 adet muz ve portakal
aksam: yayla corbası ve taze fasülye yemegi,yogurt
2 saatte yürüyüş yaptım yatana kadar acıkırsamda meyve yicem sadece yada kahve yanına hurma felan yerim :)

benimde 10 kilo vermem gerekiyor yarın başlıcam ama bugünde yürüyüş ve mekik çektim yeşil çayımıda içiyorum aksatmadan devam ederim inşallah...

dünün özeti :
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim çavdarlı ekmek + 1 fincan çay
ara: yeşil çay
öğle: mercimek çorbası + 1 küçük dilim börek
elmalı tarçınlı çay
1 saatlik yürüyüş
akşam: 1 ad. gözleme + yeşil salata + 1 küçük dilim revani (oysaki akşama kadar herşey çok güzeldi ya )
2 lt su.

slm kızlar ben bu ara gündü gezmeydi brunchtı derken diyeti boşladım.tekrardan toparlanıp dönücem inşallah.

hoşgeldin canım. şuan kac kilosun ve nası bi program uygulamayı düsünüyosun

hoşbulduk canım 73 kiloyum hedefim 65 şimdilik:) sabah kahvaltıda 1 yumurta 3 tane zeytin biraz peynir az bal şekersiz çay ve bir dilim çavdar ekmeği yedim öğleden çavdar ekmeğiyle tost yanında da ayran içiçem akşam şimdilik belli değil ama yediklerimi hergün yazıcam böylelikle içimde bir azim olsun istiyorum :)

sıkma canını canım onun yerine 30 dk bi spor yapıp acıgı kapatabilirsin :)

slm kızlar ben bu ara gündü gezmeydi brunchtı derken diyeti boşladım.tekrardan toparlanıp dönücem inşallah.
tamam canım nasıl istersen her zaman bekleriz :)

tamamm canım inşallah dilediğin kiloya ulasırsın ama motivasyonunu kaybetme hiç kacamak yaptıgın olsa bile :) boyun kacki bu arada

sıkma canını canım onun yerine 30 dk bi spor yapıp acıgı kapatabilirsin :)

doğru diyorsun valla, zaten beynime ve vücuduma diyette olduğumu hissettirmemem lazım, vücut anlıyor hemen savunmaya geçiyor resmen, o yüzden arada kaçamaklar yapayım ki direnişlere fırsat vermeyeyim

bugün:
kahvaltı : 1 poğaça + 1 fincan siyah çay
ara: yeşil çay
öğle: 3 kaşık bulgur pilavi + 4 kaşık yoğurt
ara: meyve çayı
1 ad. portakal
birazdan yeşil çay içeceğim
30 dk. yürüyeceğim
akşamı şuan bilemiyorum yarın yazacağım
yatmadan önce de yeşil çay

dün akşam: 2 kaşık mantar sote + yoğurtlu karnıbahar kızartması + 1 dilim tatlı+ ekmek fazla kaçtı abarttım 3 gündür olduğu gibi.

kahvaltı: 1 poğaça + 1 fincan çay
ara: yeşilçay
öğle :tavuk mantar sote + 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal
birazdan da yeşilçay
yağmur yağmazsa yürüyeceğim 30 dk.
akşamı bilemiyorum şuan.
yatmadan önce yeşil çay

slm kızlarr :)
sabah kahvaltı yapamdım vaktim yoktu
öğlen arkadasımla dısardaydıkk balık ekmek ve 1 tane ekler yedim :/ ve cok zayıfladıgımı hiç yakısmadıgını söyledi ve bana cok kızdı zorla yedirdi
akşam bu yüzden bişey yemiycem az buz degil yarım ekmek balıkk:) ve 1 ekler:)

kahvaltıda 1 kase sütle nesfit
öğle tost ve ayran
akşam tarhana ıspanak yoğurt ve bir dilim çavdar ekmeği
2 bardak yeşil çay
ama bugün spor yapamadım

Kızlar ben 74 kilo oldum. Diyeti bu hafta bırakmıştım. Zira eşim artık zayıflamamı istemiyor. Daha fazla zayıflamanı istemiyorum yeter, böyle iyi, daha fazla verirsen çirkinleşeceksin dedi. Bende durdum. Hepinizin bilgisine...

Boyum 174 cm...

bende bugün cok cirkin olmussn tepkisi aldm erkek arkdsmdan ama umrumda bile degl cok kızdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…