- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
- #1.061
Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.
benimde 10 kilo vermem gerekiyor yarın başlıcam ama bugünde yürüyüş ve mekik çektim yeşil çayımıda içiyorum aksatmadan devam ederim inşallah...
Merhaba bu günlüğü yeni gördüm. Biz bir yıldır voit koşu bandı kullanıyoruz gayet memnunuz
Kusura bakmayın arkadaşlar sizi yarı yolda bırakmış gibi oldum ama anneannemi kaybettim giremedim oyüzden umarım istediğniz kilolara ulaşırsınız sağlıcakla kalın..
hoşgeldin canım. şuan kac kilosun ve nası bi program uygulamayı düsünüyosun
sıkma canını canım onun yerine 30 dk bi spor yapıp acıgı kapatabilirsin :)dünün özeti :
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim çavdarlı ekmek + 1 fincan çay
ara: yeşil çay
öğle: mercimek çorbası + 1 küçük dilim börek
elmalı tarçınlı çay
1 saatlik yürüyüş
akşam: 1 ad. gözleme + yeşil salata + 1 küçük dilim revani (oysaki akşama kadar herşey çok güzeldi ya)
2 lt su.
tamam canım nasıl istersen her zaman bekleriz :)slm kızlar ben bu ara gündü gezmeydi brunchtı derken diyeti boşladım.tekrardan toparlanıp dönücem inşallah.
tamamm canım inşallah dilediğin kiloya ulasırsın ama motivasyonunu kaybetme hiç kacamak yaptıgın olsa bile :) boyun kacki bu aradahoşbulduk canım 73 kiloyum hedefim 65 şimdilik:) sabah kahvaltıda 1 yumurta 3 tane zeytin biraz peynir az bal şekersiz çay ve bir dilim çavdar ekmeği yedim öğleden çavdar ekmeğiyle tost yanında da ayran içiçem akşam şimdilik belli değil ama yediklerimi hergün yazıcam böylelikle içimde bir azim olsun istiyorum :)
sıkma canını canım onun yerine 30 dk bi spor yapıp acıgı kapatabilirsin :)
slm kızlar ben bu ara gündü gezmeydi brunchtı derken diyeti boşladım.tekrardan toparlanıp dönücem inşallah.
canım senin boyun kac?
tatlım ben hergün 1 saat dısarıda yürüyorum faydasını görüyorum tabi havaya aldanma günes var ama soguk yine. montumu ve şalımı alıyorum boynuma bu sekilde terliyorum ben hem üsütüp hastada olmuyorum :) bende sende öyle yap malum daha kış bitmedi. ama tabi kalori yakmısındır işe yarar spor sonucta ama terlersen daha iyi sonuc alırsın