- 13 Ağustos 2011
- 380
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
- #1.121
madem öyle şöyle yapalımmı sıfırdan alalım ben tabloyu sıfırlıyım ve ilk kiloyu suanki kilomuz yapalım ve sadece sürekli olanları tabloda tutayım ayrıca yeni gelenelr olursa da onlarıda eklerim
bendede 57 kiloda takılıp kaldım bide projem icin 3 4 gn cok yogundm hc dikkat edemedm 57 bucuk olmsum :/ ama sabredicem
olur canım dediğin gibi yapaılm:)
aynen arkadaslar bende 55 bucukta takıldım 2 haftadr nolcak böle:S
kızlar simdi kac kişiyiz burda bizimle olan ses cıkarsın bende ona göre bileyim. verdasahkulubey ve beyondparadise siz burdasınız baska olan var mı?
madem öyle şöyle yapalımmı sıfırdan alalım ben tabloyu sıfırlıyım ve ilk kiloyu suanki kilomuz yapalım ve sadece sürekli olanları tabloda tutayım ayrıca yeni gelenelr olursa da onlarıda eklerim
evet sıfırlamak daha iyi olur yeniden başlıyormuş gibi hırslanırız, zaten tabloda ki isimlerin çoğu bıraktı sanırım burayı. kilomu tekrar belirteyim: 57
Merhaba,
Ben de 10 kilo vermek istiyorum. Aranıza katılabilir miyim? Şuanki kilom 72.
atlatcaz canm direnci. bence metabolizman yavaslamıs ve buna alısmıs olablr gitgide azaltmısın yemeni ve ögün eksiltmen hicte saglıklı degil.bi gün mola ver mesela normal ye sonra ertesi gün tekrar diyete baslıyomus gibi yap bastan o sekilde ilk baslardaki gibi hızlı kilo verblrsn belki ben böle denicem bide :)
ben 2 ögün yiyodum arada meyve yiyodum sadece ama artık işe basladım zor olcak gibi :S sabah 6 da kalkıcam öglende fastfood degilde sulu yemek yemeyi planlıyorum
aynen cnm sulu yemek iyi oluyo pilavsz tabi:) hem tok tutuyoo hemde dyete uygunn:):):)
sabahta nesft yemeye devam erdersnn
evet sabahları zaten ya k flakes o olmazsa ekmeksiz haslama yumurta az peynir yiyorum :)
hosgeldin canım aramiza :) baslangıc kilonu söyle de tabloya ekliyim senide :)merhaba hanimlar, ben de yaklasik 10 kilo vermek istiyorum.. bugun diyete basladim... insallah basarili olurum..
bugunki menum
sabah
haslanmis yumurta, bir ceviz, biraz peynir, 5 zeytin, biraz yesillik ve yesil cay
araogun
bir kupa sutlu sekersiz nescafe, iki parca light biskuvi
oglen
haslanmis tavuk.but ve bir kase yogurt
araogun
yarim muz yarim.armut, bi kac kraker
aksam
yarim kase tavuk corba, bir galeta ve buyuk bir kase ton balikli salata
birazdan bir kupa sut icecegim
leslie walking ile bugun spora da basladim.. ilk gun ve cok ham oldugum icin bir mil yurudum.. yarin iki.mil insallah...
hosgeldin canım aramiza :) baslangıc kilonu söyle de tabloya ekliyim senide :)