10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

dünün özeti:
kahvaltı: 1 fincan sütlü nescafe (tek şekerli)
ara: yeşilçay + 1 ad kek
öğle: ton balık + 2 dilim tahıllı ekmek
ara: yeşilçay
30 dk yürüyüş
akşam: yarım kepçe çorba + 2 kaşık ısırgan yemeği + 4 kaşık salçalı makarna
1 çay + 1 çikolata :18:

sabah
1 sade kahve
1 kase kabak çorbası

ara
1 elma 2 3 tane kuru kayısı

Akşam
henüz yemedim sadece planladım

1 kase kabak çorbası
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta

ara
1kupa yeşilçay
bi meyve

kızlar dün sinirlermcok bozuktu diyet yıprattı..
bende 1 günlüğüne ara verdm..
sabah yarım kupa mısır gevregi
öglen 1 tombik döner ayran
saat 4 gibide haslanmıs mısır yedim..
aksam bişey yemiycem ama
baya bi yürüyüşte yaptım

dünün özeti:

kahvaltı: 1 açma + çay
ara: yeşil çay
öğle: 1 kepçe çorba + 3 kaşık ısırgan yemeği + 1 dilim kepekli ekmek
ara: yeşil çay + 1 dilim kek
30 dk yürüyüş
akşam: 1 orta boy karnıyarık + 2 kaşık bulgur pilavı + 1 dilim ekmek
40 dk egzersiz

ya kızlar bu arada herkes kilo verince en son göbek gider diyor ama benim göbeğim gitti birazcıkta kollarım eridi, fakat bacaklarımda hiç bir incelme yok bacak agırlıklı egzersizler yapıyorum ama tık yok sizler hangi bölgelerden verdiniz kiloları ?

canım orantılı incelidigin için sana öyle geliyordur.uzun süre görsmedigin birine sorabilirsin bence

kızlar merhaba benim kilom 55 fakat ideal kilom 45 yani 10 kg fazlam var şuan hasta olduğum için pazartesiden itibaren diyet + spora başlıyorum. Aranıza kabul ederseniz sizinle birlikte bu yola devam etmek istiyorum

sabah: yarım kupa mısır gevregi sütlü
öğlen: 1 kase tarhana corbası
aksam: 1 kase yoğurt,10 tane fındk,1 portakal

hosgeldin canım baslangıc kilonu söylermisin?

kusura bakma cnm ya pek anlamiorum henuz bu siteden tesadufen diyer sayfalara bakinca cevap geldigini okudum bi bildiri gelmiomu yazilana cvp gelince ? 2 hafta once baslamistim ztn suan bilmiyorum ama ozamanki kilom 76 ve olmak istedigim kilo 60 bide

sabah evden kahvaltı etmeden çıktım dışarda o kalorili bu sağlıksız derken saat 4 e kadar oruç gibi geçti

sonra 1 kase yoğurt çorbası

akşam
ufak bi tabak etli nohut
çay tabağı kadar pilav

1 soda

arkadaslar ben bir diyetisyene gittim bana haftada iki gün haşlanmış lahana suyu içmemi söyledi benki lahana yemiyorum suyunu nasıl içecem yaaa neolur bana yardım edinnnnn bunun yok mu bir formulu

slm kızlarrr:)

sabah kahvaltım
yarım kupa sütlü mısır gevregi

öğlen
form sıkıştırılmıs patlamıs mısırdan 3 adet

saat 4 te aksam yemegi olarak
ceyrek ekmege ızgara balık

saat 7 de
1 tane pişmaniye

kızlar merhaba benim kilom 55 fakat ideal kilom 45 yani 10 kg fazlam var şuan hasta olduğum için pazartesiden itibaren diyet + spora başlıyorum. Aranıza kabul ederseniz sizinle birlikte bu yola devam etmek istiyorum
hosgeldin canım aramıza.tabiki katılablrsin

canım cevap yazılınca bildirim gelmiyor malesef begeni oldugunda bildirim geliyor.sayfayı takp edersen sürekli zaten cokta gerek kalmıyor :)
arkadaslar ben bir diyetisyene gittim bana haftada iki gün haşlanmış lahana suyu içmemi söyledi benki lahana yemiyorum suyunu nasıl içecem yaaa neolur bana yardım edinnnnn bunun yok mu bir formulu
lahana suyunn kokusuda tadıda cok kötü.büyük ihtimal ödem atman icin öyle yapmanı istemiştir diyet baslangıcında.zorlancan biraz ama içcen ben bi ara 1 hafta hergün içiyodum 1 bardak

sabah
bi haşlanmış yumurta bi dilim kepek ekmeği 1 bardak 2 şekerli çay

ara
1 elma

akşam
sanırım bi kase tavuk suyuna çorba bi dilim kepek ekmeği

ara
1 meyve

sabah: sütlü nescafe (tek şekerli)
ara: yeşil çay
öğle: 3 kaşık yayla çorbası + 2 kaşık kapuska + 1 gözleme
ara: yeşil çay içeceğim yanına da bir kurabiye
30 dk yürüyüş
akşam: öğlen hamurişi yediğim için bir fincan sütlü kahve içmeyi planlıyorum öyle olursa azda olsa açığı kapatmış olurum umarım.
yatmadan önce yine yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…