- 1 Haziran 2010
- 1.121
- 61
-
- Konu Sahibi Mathildablue
- #1.141
benide araniza alirmisiniz gerci ben 2 hafta dir rejimdeyim ama henuz tartilmadim ama burda motive oluyom yazilanlari gorunce vermek istedigim kilo 15 aslinda ama 10 onden bi gitsinde :d
ya kızlar bu arada herkes kilo verince en son göbek gider diyor ama benim göbeğim gitti birazcıkta kollarım eridi, fakat bacaklarımda hiç bir incelme yok bacak agırlıklı egzersizler yapıyorum ama tık yok sizler hangi bölgelerden verdiniz kiloları ?
hosgeldin canım baslangıc kilonu söylermisin?
hosgeldin canım aramıza.tabiki katılablrsinkızlar merhaba benim kilom 55 fakat ideal kilom 45 yani 10 kg fazlam var şuan hasta olduğum için pazartesiden itibaren diyet + spora başlıyorum. Aranıza kabul ederseniz sizinle birlikte bu yola devam etmek istiyorum
kusura bakma cnm ya pek anlamiorum henuz bu siteden tesadufen diyer sayfalara bakinca cevap geldigini okudum bi bildiri gelmiomu yazilana cvp gelince ? 2 hafta once baslamistim ztn suan bilmiyorum ama ozamanki kilom 76 ve olmak istedigim kilo 60 bide
lahana suyunn kokusuda tadıda cok kötü.büyük ihtimal ödem atman icin öyle yapmanı istemiştir diyet baslangıcında.zorlancan biraz ama içcen ben bi ara 1 hafta hergün içiyodum 1 bardakarkadaslar ben bir diyetisyene gittim bana haftada iki gün haşlanmış lahana suyu içmemi söyledi benki lahana yemiyorum suyunu nasıl içecem yaaa neolur bana yardım edinnnnn bunun yok mu bir formulu