Zayıfladıkça daha çok seven eş

Burada yazılan evlenince beni alan aldı demiş ve salmış yazan peşin hükümlü tüm kadınların yorumlarına sinir oldum. Ancak eş konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Bana da eşin sevgisinde değişiklik olmamış gibi geldi. Sonuçta kötü söz kullanmamış, zayıflaması için psikolojik baskılar yapmamış. Zayıf kadınları daha çekici buluyormuş, eşine olan arzusu artmış. Ama sırf kilo aldı diye ayrılacak adam enerjisi almadım.
 
Gönlüme hitap etmeyenin, gözümün önünde, ardında veyahut herhangi bir yerinde işi yoktur isterse tescilli olsun.
Aynen öyle, beğenmiyorsa çekip gidebilir ama değiştirmeye çalışmak tıpkı hayatın baskılanması gibi kişiliğe müdahaledir.

Benim hayatım ve benimsediğim görüş de bu, yapacak bir şey yok.
 
Hiç uyarmadan boşanma davası acsaydi o halde
 
Beğenmediği kadını hayatından çıkarmıyor çünkü onu salt dış görünüşüne göre değerlendirmiyor.

Adam karısını seviyor. Sevdiği için kilo vermesini bile kırmadan söylüyor. Ama arzulamak noktasında evet zayıf halini daha çok beğenip arzuluyor.

Kilolu halini daha az beğeniyor diye sevmiyor değil bunu ayrımını yapın.
 

Ben de filmdelisi gibi psikolojik bir sorunu olduğu için birden kilo aldığını düşünüyorum. Duygusal şişman birisi olarak belki kendime benzetiyorumdur. Ama sizin dediğinize de katılıyorum, herkes kilolu insanları beğenmek zorunda değil. Ben hayatıma hep beni fiziksel olarak beğenen erkekleri aldım, kimseyi zorlamadım. Benim anlamadığım ise konunun nasıl buraya geldiği. Başlığa 10 dakika önce geldim, hızlı hızlı okumaya çalıştım. Eşim beni böyle beğenecek diyen bir kadın yok ki ortada. Konudaki kadın zayıflamış, aklındaki şüphesi eşinin onu sevip sevmediği ile ilgili.

Sizin şahsınıza bir şey demiyorum, sizden düzgün cevap almak için yazdım. Neden üyeler kadına nefret kusuyor?
 

ÖRNEĞİN çok iyi oral seks yapıyorsa mesela o zaman bir çok şeyin önüne geçebilir.
Dün traş olmuş diye tahrik olmuşsun mesela, normal. O an tam kilosunu da veremedi, six packi yok dememişsin.
Aslında benimle aynı şeyi söyleyip farkı fikri savunuyorsun.
Kilo soğumak için tek başına etkili olmamalı diyorum.
Kızcağız 30 kilo alınca patates çuvalına dönmemiştir. Yani belki memesi büyüdü daha çekici hale

Ben bu toplumda zayıfa da şişmana da laf söylenmesine karşıyım. Herkes bir önüne baksa, herkesin işi kolaylaşacak.
 
Olabildiğince objektif yazmaya çalıştım. Ama kendisi açıkça iştahtan aldım gece yarısı dürümler baklavalar yedim diye belirtiyor. O sebeple söyledim. Sizin düşündüğünüz gibi duygusal sebep cidden yok.
Eşi evde değilken çoğu zaman sadece abur cuburla beslenen birisi. Kahvaltıyı dondurma ile yapıyor. Bekarlığında hep diyet yaptı çünkü almaya müsait iştahlı birisi. Bu sebeple kilosunu hep korudu. Ve maalesef denildiği gibi evlenince rahatladı. Psikolojik sebep olsa inanın buraya yazmazdım. O benim canım ciğerim. Eşi arkadaşımın yakın arkadaşı kendisi de benim. Aile gibiyizdir arkadaş gibi değil. Dediğim gibi çok detay vermedim başta yanlış bir cümle kurmamak adına. Ama sadece keyfi bir durum olduğundan emin olabilirsiniz.
Buraya ondan izinsiz yazmadım. Hoşuna gitmeyen görüşler olabilir diye belirttim. Düşünceleri okuyup üzerine düşünebilecek birisi. Bazen olumsuz şeyleri duymakta lazım bence. Hep güzel ve olumlu bizi destekleyen görüşler olmayabilir.
 
Hiç uyarmadan boşanma davası acsaydi o halde


Konu ben değilim, o kadın ya da adam falan değilim biliyoruz değil mi

Bu benim görüşüm, hayatımdaki mottom, her zaman dikkat ettiğim ve samimi olduğum herkeste de aradığım kıstas budur.
Bedenlerin çok ötesidir.
Demek ki konu sahibi ile eşi aynı görüşü savunmuyorlar, dolayısıyla boşanmak elbette seçenek.
Kimse karısı kocası için kilo almak vermek zorunda olmadığı gibi, aynı şekilde hiçbir kimse de hayatındaki insanın beğenisine kendini uydurmak, o kalıbın insanı olmak ya da başkalaşım olursa çekmek gibi yükümlülüğe sahip değildir.

Boşanan kim olursa olsun kendince haklıdır.
 
Ha bi de herkes karşısındakini fiziksel durumuna göre arzulayacak diye bir şey de yok.

Mesela benim eşim 2 araç arasındaki tam araba boyu kadar boşluğa direksiyonu tek eliyle kullanarak tek hamlede park edince bana çok çekici geliyor. Öylece arabada üstüne atlayasım geliyor herifin
 
Senin arkadaşının geçinmeye gönlü yok.
Eskiden 'kocam artık beni begenmiyor' diye adama zıt gidiyormuş. Adam yeniden yaklaşmis ,şimdi de 'beni fiziğim için seviyor' diyor...
Evlendikten sonra değişen her insan eş için problemdir.
Misal, sevgiliyken,nisanliyken kişisel bakımı on numara olan adam evlenince 'simdi duş almam gerekir,bugün sevismeyelim' diyen birine evriliyorsa (KKda çok okudum bu cumleyi)
Bu eş için sorundur. Ya da nisanliyken her buluşmaya sarma sarıp getiren, hamaratligiyla gözleri kamaştıran kadın evlenince hazır çorbadan - makarnadan şaşmayan birine evriliyorsa, bu da sorundur.
Sevgiliyken 'hele bir evlenelim, haftasonlari yan şehirlere kahvaltiya gideriz. Yıllık izinde arabayla çıkar koy koy tüm egeyi gezeriz' diyen adam evlenince zimbalanmis gibi koltuktan kalkmayan birine evrilmişse, bu da sorundur.
Çünkü nisanliyken,sevgiliyken vaat ettiğin bir şey var. İnsanlar bu vaadi goz önünde bulundurup ,mutlu olacağına inanip evleniyor. Sen buna zıt gidersen tabii ki evliliğinde sorun olabilir.
Konu sahibi de 3 senede 30 kilo almış. Az bir rakam değil. Ortak doğan çocuğu doğurmak gibi haklı bir sebebi de yok. Bekarken bakımlı,yediklerini dikkatliyken nasılsa evlendim-kocayi buldum diye salmış yani, dışarıdan bakınca. Adamın soğuması çok normal.
Ben de fit sevgilim evlenince göbek baglasa, bakımlı sevgilim evlenince duştan kaçar olsa , gezgin sevgilim evlenince ev kuşu olsa , hamarat sevgilim evlenince her şeyi benden beklese vs kendimi kandırılmış hisseder ve uyuz olurdum.
O yüzden arkadaşına hak veremeyeceğim. Madem kocası yeniden yakınlaşmis, keyfini çıkarsın işte. Bir de suratsizligiyla adamı kendinden yeniden uzaklastirmasin
 
Tamam da adam o kilodan rahatsız oluyor demek ki. Bir erkek arkadaşım var mesela aşırı sismanlara ilgi duyuyor, ama baya baya göbekli falan olanlara yani. O mesela şişman birini sevdi ve öyle evlendi kadın bir anda 50 kilo verse o da ona uyarıda bulunur.

Toplumda laf söylenmesine bende karşıyım tabiki. Ama eşim rahatsız olduğu birşeyde beni kibarca uyarabilmeli.

Birde bu 3 kilo değilki 30 kilo, hayatım boyunca kilo almaya çalıştım 10 kilo zor aldım. 30 kilo almak nasıl birşey
 

Anladım. Psikolog değilim ama kilo almaya müsait olduğu için yediğine içtiğine dikkat eden birinin evlenince kahvaltıyı dondurma ile yapması normal değil aslında. Beni de annem çok kısıtlardı küçükken, evden gittiği gibi ne varsa yerdim. Bir şekilde bir bıkkınlık olmuş, evlenince beni beğenen beğendi diyerek yemek yerine daha çok karışan yok, ev benim, yerim gibi geldi. Zaten arkadaşınız zayıflamış, inşallah daha da zayıflar kendisi için. Üstte de yazdım, eşinin onu sadece bedeni için sevdiğini sanmıyorum. Kilo aldığı süreçte anlayışlı olmuş. Üzülecek bir şey yok.
 
1 haftada 4 kilo aldım. Özel ders verebilirim
 
Bekarken diyet yapmış şimdi salmış, köprüyü geçene kadar yani
 
Eşimden önce kendim rahatsiz oluyorum kilo aldığım zaman.
Dogum yaptim ve göbeğim kaldı inanılmaz huzursuzum. Eşim istediği kadar güzel olduğumu söyleyip dursun ben farkındayım durumun.
Bu halimi begenmesini de beklemiyorum. Çok hayal dünyasında yaşamamak lazım.
 
Başkasının bedeni üzerinden "sadece" göz zevkinizi tatmin etmemelisiniz işte.
Özeti o.

Başkasının bedeni üzerinden değil eşimin bedeni üzerinden. Eşimin 30 kilo almasını istemiyorum sağlıklı olmasını istiyorum. Size soracağız herhalde bunu da.
 
Sağlık sorunu,hamilelik vs gibi nedenler dışında sırf iştah yüzünden 30 kilo alsa eşim bende uyarırdım kendisini. Evet bedenini değil kişiliğini seviyoruz o başka konu ama sebepsiz yere 100 kilo adamda istemem yanımda. Benim için görsellik önemli,demekki arkadaşınızın eşi içinde önemli ki sıkıntısını dile getirmiş adam. Bence haksız değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…