- 1 Nisan 2019
- 1.643
- 3.767
- 133
- Konu Sahibi noktavirgulunlem
-
Burada yazılan evlenince beni alan aldı demiş ve salmış yazan peşin hükümlü tüm kadınların yorumlarına sinir oldum. Ancak eş konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Bana da eşin sevgisinde değişiklik olmamış gibi geldi. Sonuçta kötü söz kullanmamış, zayıflaması için psikolojik baskılar yapmamış. Zayıf kadınları daha çekici buluyormuş, eşine olan arzusu artmış. Ama sırf kilo aldı diye ayrılacak adam enerjisi almadım.e anladığım kadarıyla adamın sevgisinde bir değişiklik olmamış ki sadece eşini daha seksi görmeye başlamış bu da fiziği güzelleştiği için gayet normal bence. ne yani, sevgilime sakalını kes diyorum diye sevmiyor mu oldum?gözüme daha hoş görünüyor öyle. e bu konu da aynı.
Gönlüme hitap etmeyenin, gözümün önünde, ardında veyahut herhangi bir yerinde işi yoktur isterse tescilli olsun.Kadın beğenilmediği için kilo almamış, kilo aldığı için beğenilmemeye başlamış.
Benim bedenim benim kararım demek ne kadar normalse karşı taraf için de benim beğenim benim kararım demek o kadar normal. Kimse durup dururken 30 kilo almış bir insanı beğenme ve çekici bulma garantisi vermez evlenirken. Göze hitap etmeyen gönüle de edemez.
Hiç uyarmadan boşanma davası acsaydi o haldeGönlüme hitap etmeyenin, gözümün önünde, ardında veyahut herhangi bir yerinde işi yoktur isterse tescilli olsun.
Aynen öyle, beğenmiyorsa çekip gidebilir ama değiştirmeye çalışmak tıpkı hayatın baskılanması gibi kişiliğe müdahaledir.
Benim hayatım ve benimsediğim görüş de bu, yapacak bir şey yok.
Beğenmediği kadını hayatından çıkarmıyor çünkü onu salt dış görünüşüne göre değerlendirmiyor.Gözünüzü çeviriniz.
Zira bu şekilci düşünceler de benim hayat zevkimi bozuyor.
O sebeple dış görünüş vb özellikleriyle övünen, bunlara önem veren, hayatında kıstas olan kimse küçük dünyama girmiyor.
Girmiş olsaydı, çıkarırdım.
Konudaki beyefendi de özgürdür, beğenmediği kadını değişince arzular şelale şeklinde üstüne atlamak yerine, beğenmediği an kapıyı çekip gidebilirdi.
Kadın beğenilmediği için kilo almamış, kilo aldığı için beğenilmemeye başlamış.
Benim bedenim benim kararım demek ne kadar normalse karşı taraf için de benim beğenim benim kararım demek o kadar normal. Kimse durup dururken 30 kilo almış bir insanı beğenme ve çekici bulma garantisi vermez evlenirken. Göze hitap etmeyen gönüle de edemez.
Başkası dediğiniz kocası,aynı yatağa girip sevistikleri insan. Kocama 100 kilo olmak üzeresin dikkat et artık dedim diyetisyene başladı baya verdi kilo. Dünde berbere gitmiş bı güzel tras olmuş eve gelince hoop yatağa attımlibido diye, tahrik olma, beğenme diye birşey var.
Göbekli, kıllı kocam nerde,bakımlı kocam nerde.
Olabildiğince objektif yazmaya çalıştım. Ama kendisi açıkça iştahtan aldım gece yarısı dürümler baklavalar yedim diye belirtiyor. O sebeple söyledim. Sizin düşündüğünüz gibi duygusal sebep cidden yok.Etkilememek için kendi yorumumu yazmayacağım demişsiniz ama iştahtan kilo aldı yazarak düşüncenizi belli etmişsiniz. Cevaplar sayesinde türk kadının da erkekler kadar şekilci olduğunu anladım. @filmdelisi’nin yorumuna kadar kimse 30 kilo alması iştahtan olamaz dememiş. Altında yatan psikolojik bir sorun olduğu belli. Belki pandemi süreci belki başka bir şey... Siz direkt arkadaşınızı yermişsiniz ilk mesajda yedi yedi diyerek. Ayrıca kadın kilo da veriyormuş. Bence artık kadını burada linç ettirmeyi bırakın.
Hiç uyarmadan boşanma davası acsaydi o halde
Beğenmediği kadını hayatından çıkarmıyor çünkü onu salt dış görünüşüne göre değerlendirmiyor.
Adam karısını seviyor. Sevdiği için kilo vermesini bile kırmadan söylüyor. Ama arzulamak noktasında evet zayıf halini daha çok beğenip arzuluyor.
Kilolu halini daha az beğeniyor diye sevmiyor değil bunu ayrımını yapın.
Tamam da adam o kilodan rahatsız oluyor demek ki. Bir erkek arkadaşım var mesela aşırı sismanlara ilgi duyuyor, ama baya baya göbekli falan olanlara yani. O mesela şişman birini sevdi ve öyle evlendi kadın bir anda 50 kilo verse o da ona uyarıda bulunur.ÖRNEĞİN çok iyi oral seks yapıyorsa mesela o zaman bir çok şeyin önüne geçebilir.
Dün traş olmuş diye tahrik olmuşsun mesela, normal. O an tam kilosunu da veremedi, six packi yok dememişsin.
Aslında benimle aynı şeyi söyleyip farkı fikri savunuyorsun.
Kilo soğumak için tek başına etkili olmamalı diyorum.
Kızcağız 30 kilo alınca patates çuvalına dönmemiştir. Yani belki memesi büyüdü daha çekici hale
Ben bu toplumda zayıfa da şişmana da laf söylenmesine karşıyım. Herkes bir önüne baksa, herkesin işi kolaylaşacak.
Olabildiğince objektif yazmaya çalıştım. Ama kendisi açıkça iştahtan aldım gece yarısı dürümler baklavalar yedim diye belirtiyor. O sebeple söyledim. Sizin düşündüğünüz gibi duygusal sebep cidden yok.
Eşi evde değilken çoğu zaman sadece abur cuburla beslenen birisi. Kahvaltıyı dondurma ile yapıyor. Bekarlığında hep diyet yaptı çünkü almaya müsait iştahlı birisi. Bu sebeple kilosunu hep korudu. Ve maalesef denildiği gibi evlenince rahatladı. Psikolojik sebep olsa inanın buraya yazmazdım. O benim canım ciğerim. Eşi arkadaşımın yakın arkadaşı kendisi de benim. Aile gibiyizdir arkadaş gibi değil. Dediğim gibi çok detay vermedim başta yanlış bir cümle kurmamak adına. Ama sadece keyfi bir durum olduğundan emin olabilirsiniz.
Buraya ondan izinsiz yazmadım. Hoşuna gitmeyen görüşler olabilir diye belirttim. Düşünceleri okuyup üzerine düşünebilecek birisi. Bazen olumsuz şeyleri duymakta lazım bence. Hep güzel ve olumlu bizi destekleyen görüşler olmayabilir.
1 haftada 4 kilo aldım. Özel ders verebilirimTamam da adam o kilodan rahatsız oluyor demek ki. Bir erkek arkadaşım var mesela aşırı sismanlara ilgi duyuyor, ama baya baya göbekli falan olanlara yani. O mesela şişman birini sevdi ve öyle evlendi kadın bir anda 50 kilo verse o da ona uyarıda bulunur.
Toplumda laf söylenmesine bende karşıyım tabiki. Ama eşim rahatsız olduğu birşeyde beni kibarca uyarabilmeli.
Birde bu 3 kilo değilki 30 kilo, hayatım boyunca kilo almaya çalıştım 10 kilo zor aldım. 30 kilo almak nasıl birşey
Bekarken diyet yapmış şimdi salmış, köprüyü geçene kadar yaniOlabildiğince objektif yazmaya çalıştım. Ama kendisi açıkça iştahtan aldım gece yarısı dürümler baklavalar yedim diye belirtiyor. O sebeple söyledim. Sizin düşündüğünüz gibi duygusal sebep cidden yok.
Eşi evde değilken çoğu zaman sadece abur cuburla beslenen birisi. Kahvaltıyı dondurma ile yapıyor. Bekarlığında hep diyet yaptı çünkü almaya müsait iştahlı birisi. Bu sebeple kilosunu hep korudu. Ve maalesef denildiği gibi evlenince rahatladı. Psikolojik sebep olsa inanın buraya yazmazdım. O benim canım ciğerim. Eşi arkadaşımın yakın arkadaşı kendisi de benim. Aile gibiyizdir arkadaş gibi değil. Dediğim gibi çok detay vermedim başta yanlış bir cümle kurmamak adına. Ama sadece keyfi bir durum olduğundan emin olabilirsiniz.
Buraya ondan izinsiz yazmadım. Hoşuna gitmeyen görüşler olabilir diye belirttim. Düşünceleri okuyup üzerine düşünebilecek birisi. Bazen olumsuz şeyleri duymakta lazım bence. Hep güzel ve olumlu bizi destekleyen görüşler olmayabilir.
Yok yok almayayım, ben 44 kiloydum iki doğum yaptım 57 yım su anda dün mayodan az göbeğim çıktı acayip rahatsiz oldum.1 haftada 4 kilo aldım. Özel ders verebilirim
Başkasının bedeni üzerinden "sadece" göz zevkinizi tatmin etmemelisiniz işte.
Özeti o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?