• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diğer sorunları geçtim de bütün bir konu boyunca bir yandan çalışıp diğer yandan çocuğa baktığınızdan şikayet etmişken tam olarak bu adam nasıl iyi bir baba oluyor yada hakkını yiyemem dediğiniz neyi yapıyor söyler misiniz?
En azından beni dövmüyor diye düşünüyor heralde

Evde eşine kendi paspas ediyorsun, başımda erkek olsun diye her hakarete, aşağılamaya katlanıyorsun. Mazoşist kelimesine köpürüyorsun. Keşke kendini gerçek hayatında böyle savunsan ama nerdee di mi?
Eğer eşi gerçekten narsistse genellikle bağımlı karakterleri seçiyordur, konu sahibi bağımlı ilişki yaşıyorsa kendine her zaman bir bahane bulacaktır şiddete uğrasa bile
Umarım çocuğa güvenli huzurlu bir hayat sunmanın yolunu bulabilir

Bir de dillere yapışmış narsist narsist koca narsistse sen de mazoşist misin? Zevk mi alıyorsun bu durumdan
Hayatım ben bunu sonradan çözdüm narsist diyince kendilerine yeni bahane yaratıyorlar yani adam böyle değil hasta olduğu için böyle yani hala düzeltilebilir bizim kadınlardaki bu kötü çocuğu iyi çocuk yapma merakı hepsi o kadın olmak istiyor ama o zamana kadar yaşadıkları şu bu hiç nedense kendilerine acımazlar yazık adam hasta ya ona acıyolar yoksa çok iyi biridir bakma sadece narsist hasta yazık

Evet Allaha şükür kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum . Ama ayrılırsam Oğlum ve ben ikimiz tek başımıza kalacağız hayatta. iki kişi … sanırım bu korkutuyor beni. Başımızda erkek olmadan nasıl olur düşüncesi… Bu toplumda bu öğretildi bize, iyi bir eğitim görmüş olsam da, bu tarz dayatmalar bizi istemsizce etkiliyor sanırım. Oğlumun hatrı için son kez bir de psikolojik destek seçeneğini değerlendireceğim sanırım eşim için. Eğer ona rağmen bir gelişme veya çaba görmezsem gerçekten ayrılacağım.
Öğğğ kuscam başında erkek var da noluyo illa birinden sürekli hakaret mi işitmen lazım erkek de erkek olsa karı parası yiyen asalak

Çoğunuza şu konuda katılıyorum; yaptıklarının yenilir yutulur yanı yok. Bir an önce düzgün bir şekilde yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Bunun ben de farkındayım . Ben burada linçlenmek için açmadım bu konuyu. Mağdur olan benim. Ama karşımda insan gibi olmaz ayrıl diyen insanlardan çok, başkasının mutsuzluğundan zevk alıp daha da kelimeleriyle ezmeye çalışan insanlar gördüm. KK burada bitmiştir benim için. ilk postumdu daha da açmam. Kardeşim adam seni sevmiyor ayrıl demek var, mazoşist misin zevk mi alıyorsun demek var. Umarım bir an önce şiddet başlamadan ayrılırsın demek var, “dayak yemedim diye şükrediyor herhalde “ demek var. Vicdanınız nasıl rahat ediyor? Ben canı yanan bir insana bu şekilde sert yaklaşmam. Düzgün bir dille anlatırım olması gerekeni. Diğer bir kaç yorumda gördüğüm gibi.

Şimdi burada benden sonra istediğiniz kadar yazın çizin, ben daha fazla vaktimi harcamak istemiyorum burada. Siz dalganıza bakın.

Bu adam iyi bir baba olsaydı , çocuğunun annesine böyle davranmazdı.

Kimsem yok demişsiniz ama farkında mısınız bilmiyorum evladınız var. Belki size destek olamaz küçük ama bir yaşam amacı verir , güçlü ve dik durmanızı sağlar.

Belli ki boşanmayacaksınız bu adamdan, çünkü yazıda bunu isteyen bi kadın görmedim. Üzücü olan bebeğiniz büyüyecek babasının annesine olan davranışlarına şahit olacak ve sadece siz değil o da üzülecek. O yüzden ,olur mu bilmem tabii, dilerim boşanırsınız.

Çoğunuza şu konuda katılıyorum; yaptıklarının yenilir yutulur yanı yok. Bir an önce düzgün bir şekilde yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Bunun ben de farkındayım . Ben burada linçlenmek için açmadım bu konuyu. Mağdur olan benim. Ama karşımda insan gibi olmaz ayrıl diyen insanlardan çok, başkasının mutsuzluğundan zevk alıp daha da kelimeleriyle ezmeye çalışan insanlar gördüm. KK burada bitmiştir benim için. ilk postumdu daha da açmam. Kardeşim adam seni sevmiyor ayrıl demek var, mazoşist misin zevk mi alıyorsun demek var. Umarım bir an önce şiddet başlamadan ayrılırsın demek var, “dayak yemedim diye şükrediyor herhalde “ demek var. Vicdanınız nasıl rahat ediyor? Ben canı yanan bir insana bu şekilde sert yaklaşmam. Düzgün bir dille anlatırım olması gerekeni. Diğer bir kaç yorumda gördüğüm gibi.

Şimdi burada benden sonra istediğiniz kadar yazın çizin, ben daha fazla vaktimi harcamak istemiyorum burada. Siz dalganıza bakın.
Bunu yazarken bizim de hayatlarımızda narsistler olabileceğini hiç düşündün mü?
İlla eş olması gerekmez belki anne baba kardeş veya sevgili?
Kimse seninle alay etmedi

Bu adamlar ne şanslılar ya, sabıkalı olsam, evde yan gelip yatsam bir de üstüne eşime hakaret etsem beni hangi erkek çeker acaba ? Eşiniz narsist değil parazit, kene gibi yapışmış kanınızı hayat enerjinizi emiyor, siz de sizi uyaran üyelere çemkiriyorsunuz. Tüm gün çabalayıp üstüne hakarete uğrayan sizsiniz, boşanmaktan başka ne çareniz var, insanlar size ne yazsın yani gidip antidepresan alın hakaretlerini görmezden gelin mi diyelim ?

Cocuguyla boşanan ilk sen olmayacaksın korkma. İşin de varmış ne güzel. Memursan atama iste bi büyük şehire git daha kolay olabilir senin için insanlardan uzaklaşmak iyi gelir milletten çekiniyorsan

Merhaba arkadaşlar,
ben artık dayanamıyorum kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya içimi dökmek istedim. Eşim bence narsist, kesin tanı koymadı psikolog falan ama bence durum onu gösteriyor. Dışarda herkes ona hayran, kendini sevdirir ilgi çekmeyi çok sever. Ama evde… bana sürek hakaret ediyor. 8 aylık bebeğimiz var tek çocuğumuz. Gerçi onun bir önceki eşinden bir de 8 yaşında bir kızı var ama o ayrı bir konu.
Ben eşimi çok sevdim severek evlendim. Aşk çocuğu bu çocuk der durur ama ben aşka dair hiçbir şey hissetmiyorum ondan yana.

Hikayemiz çok uzun ve karışık ama özetle; haksız yere ceza evine girdi o zamanlar nişanlıydık. Kendi ailesi bile yapmıştır dedi ondan vazgeçtiler yatacak dediler. ben ona inandım sahip çıktım. kimseyi tanımadığım bir şehire taşındım sırf her hafta görüş gününe gidilebileyim diye. Evden çalıştığım için de o şehirde bulunmak sorun olmadı. Sadece ömrümden 8 ay gitti… çok ağladım o içlerdeyken ne kadar yatar çıkabilir mi hiç bir şey belli değildi ama ben onu bir ömür de beklerdim. İçerde ona baktım tüm ihtiyaçlarını karşıladım sadece ben para gönderdim ailesi hiç ilgilenmedi. Sadece ayda bir açık görüşe geldiler. Bense 8 ay tanımadığım bir şehirde 4 duvar arasında hapis hayatı yaşadım, çalıştım ona para gönderebilmek için kendim de geçinebilmek için. Yine olsa yine yaparım…

Sonra içerden çıkar çıkmaz evlendik. Sonra da bebeğimiz oldu işte. Ama gel gör ki onun için bu kadar zorluğu çeken ben değilmişim gibi bana sürekli hakaret ediyor.
Her gün saatlerce ablasıyla konuşur evde olan biten her şeyi istisnasız anlatır. Güler eğlenir. Telefonu kapatınca da yine susar benimle konuşmaz, ben onun için hala el kızıyım. Eşim eşittir ailem gözüyle bakmayı bilmiyor öyle yetişmiş. Eş de olsa el kafasıyla büyümüş. O yüzden mi bilmiyorum benim onda tüm bu yaşanmışlıklara rağmen bir değerim yok bunu bana her seferinde hissettiriyor. İnsan eşiyle konuşmaz mı? Ben çalışıyorum evden evi ben geçindiriyorum o da haftasonları benim gibi evden çalışıyor. Bir yandan bebeğe bakmaya çalışıyorum bir yandan iş bir yandan ev… Mükemmel bir eş olmasa da çok iyi bir baba o konuda hakkını yiyemem. Bebeğe beraber bakıyoruz ama bir zahmet yardım etsin, o da evde sonuçta çalışmıyor dışarda. Ama bana bunu sürekli kafama vuruyor. Anne sensin sen bilicen sen kadınsın tek çalışıp çocuğu olan kadın sen değilsin diyor, pissin diyor, kadınlığıma laf ediyor. Halbuki bebeğim çok zor bir bebek sürekl ağlıyor. Gündüz mümkün değil onu bırakıp iş yapamıyorum çünkü sürekli beni istiyor ağlıyor. Bir şekilde sırf eşim daha da laf söylemesin diye çocuğu ağlatmak pahasına yemek yapıyorum evi üstten temizliyorum ve bir yandan da bilgisayarda çalışmaya çalışıyorum. Bunları gördüğü halde bana sen beceriksizsin kötü bir annesin demeye getiriyor… Ben daha ne yapabilirim ki ? Soruyorum kendime acaba haklı mı diye? Ama hayır her bebek bir değil ki benimki çok fazla ilgi bekliyor . Ona rağmen yemeğim her gün pişer. Bebeğe de ekstra ek gıdalar hazılarım hazır da almam. Bana sürekli şunu yap bunu yap diyor artık sıkıldım. Gerçekten çok sıkıldım yoruldum! Kendisi asla bir bulaşığını makineye dizmez. Sürekli evde o da benimle ama çocuğa bakmak dışında benimle birlikte bir işin ucundan tutmaz. Para kazanma, bebek, ev işleri , yemek tüm yük bende ama beyefendiye yetmiyor ne yapsam yaranamıyorum. Sadece hakaret işitiyorum. Pissin sen bxxsun diyor. Domuz muşum kitapsızmışım… beni bazen o kadar kırıyor o kadar acıtıyor ki sözleri intihar bile edesim geliyor ama sonra hemen aklıma bebeğim geliyor saçmalama bir adam için asla oğlunu annesiz bırakamazsın diyorum.

Ayrılsam… ayrılamam gerçekten hiç kimsem yok. Tam anlamıyla yok. Ne arkadaş ne aile tamamen tek başımayım. O yüzden de kötü de olsa elimde olan bu yuvadan da olmak istemiyorum galiba. Şuan ayaklarımda oğlumu sallıyorum, bir yandan da az önce işittiğim hakaretleri düşünüp ağlıyorum…

Siz olsanız ne yaparsınız? Boşanın demek dışında ne önerirsiniz? Veya benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?
Elin oğlu için değer mi cidden bu kadar fedakarlığa....

Kk de mazoşist dediler diye ortamı terk ettiğiniz gibi sizi her fırsatta yerin dibine sokan kocanızı da terk edebilseniz keşke.

Siz buraya çözüm aramaya gelmemişsiniz, kocanızdan çıkaramadığınız hıncınızı burda çıkarmak amacınız.

Burdaki kadınların içi niye sizin dertlerinizle şişsin siz hiçbir çözüme yanaşmayacaksınız?

Bu cezaevi konusuna takılmayın, suçsuzdu diyorsam öyle olduğundan yoksa neden yalan söyliyim? İsmim bile belli değil niye saklayayım?

Ben buraya kötü olduğum için yazdım üstüne hakaret işitmek için değil!
Su atari kocanizada yapabiliyor musunuz

Ne kadar pissiniz cidden merak ettim.
Evin tuvaletlerini bok mu goturuyor? Samimiyetle soyleyin, yargilamak icin sormuyorum.
Tezgahin uzeri bulasik mi dolu?
Camasirlari iki uc haftada bir mi yikiyorsunuz?
Kendi kisisel hijyeninize dikkat mi etmiyorsunuz?

Aklima gelenler bunlar ki boyle bile olsaniz size hakaret etmeye hic hakki yok.

Sadece neye dayanarak pissin diyor inanin merak ettim. Cocuklu bir kadinin evi surekli derli toplu mis gibi olamaz ki

Hayatım ben bunu sonradan çözdüm narsist diyince kendilerine yeni bahane yaratıyorlar yani adam böyle değil hasta olduğu için böyle yani hala düzeltilebilir bizim kadınlardaki bu kötü çocuğu iyi çocuk yapma merakı hepsi o kadın olmak istiyor ama o zamana kadar yaşadıkları şu bu hiç nedense kendilerine acımazlar yazık adam hasta ya ona acıyolar yoksa çok iyi biridir bakma sadece narsist hasta yazık
Bana küstüğü gibi kocasına da küsüyor mu acaba. Hem yine olsa yine yaparım diyor sonra da boşanma demeyin başımda erkek var o bu acıdan zevk alıyorsun diyince sorunlu sensin. 34 yaşına kadar bu adam olmadan yaşamadı sanırım. Hem çalış adama bak hem hakaret işit. Bu adamın denetimli serbestlik vs yok mu karısı şikayet eder diye de korkmuyor. Çocuğa üzülüyorum

Bana küstüğü gibi kocasına da küsüyor mu acaba. Hem yine olsa yine yaparım diyor sonra da boşanma demeyin başımda erkek var o bu acıdan zevk alıyorsun diyince sorunlu sensin. 34 yaşına kadar bu adam olmadan yaşamadı sanırım. Hem çalış adama bak hem hakaret işit. Bu adamın denetimli serbestlik vs yok mu karısı şikayet eder diye de korkmuyor. Çocuğa üzülüyorum
Hayır tabii ki adam böyle bir şey için korkmuyor çünkü kadında yapacak potansiyel yok böyle Manyaklar genelde senin benim gibi kadınları seçmezler kendini böyle işte kocamdır ne yapsa olur işte başımda erkek olsun işte çocuğum babasız kalmasın ne olursa olsun böyle tipleri özellikle seçiyorlar emin ol hani böyle üç kere dövüp bir kere sevince ama beni seviyor aslında ben sinirlendirdim diyecek tipleri özellikle buluyorlar sana bana denk gelse böylesi içerden çıkarmayız bunları

Hayır tabii ki adam böyle bir şey için korkmuyor çünkü kadında yapacak potansiyel yok böyle Manyaklar genelde senin benim gibi kadınları seçmezler kendini böyle işte kocamdır ne yapsa olur işte başımda erkek olsun işte çocuğum babasız kalmasın ne olursa olsun böyle tipleri özellikle seçiyorlar emin ol hani böyle üç kere dövüp bir kere sevince ama beni seviyor aslında ben sinirlendirdim diyecek tipleri özellikle buluyorlar sana bana denk gelse böylesi içerden çıkarmayız bunları
Muhtemelen duygusal olarak zayıf kadınları avlıyorlar işte. Bir de suçlu değil diyor iyi baba diyor. Baştwn boşanmayı düşünmüyor bile teselli istiyor hani koca koca neneler bile artık çek çileni yavrum diye teselli etmiyor. Parası olmasa neyse çalışıyor adama bakıyor

Back