- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi noktavirgulunlem
-
Ne varki bunda bende eşimin kilolu olmasini bakimsiz olmasini asla istemem degismezse ayriliga kadar yolu var ben zayifliyim evde bile hafif makyajla gezim o homidi girtlak g.t biryerde göbek bir yerde gezssin oldu .Hem eşi gayet güzel dille söylemiş.Selamlar arkadaşlar
Bugün yakın arkadaşımla konuşurken bana derdini anlattı. Ben yorumları etkilememek adına kendi düşüncemi paylaşmayacağım. Kendisine buradan da farklı bakış açıları ve yorumlar alabileceğimi söylediğimde paylaşmamı istedi.
Arkadaşım 3 yıllık evli. Eşiyle arası gayet iyi.
evlendikten sonra çok ciddi kilo aldı 30 kilo kadar. Herhangi bir hamilelik sebebiyle değil tamamen iştahtan. Eşi arada çok kırıcı olmadan zayıflamasını istediğini söylüyordu bu süreçte biliyordum. Buna da çok üzülüyordu arkadaşım. Her halimle sevmeli beğenmeli bana bunu nasıl söyler vs diyordu.
Bir süredir arkadaşım kilo vermeye başladı ve eşinin ilgisinin sevgisinin cinsellik alanındaki istekliliğinin aşırı arttığını söyledi. Buna sevinmek yerine çok üzülüyor. Demek ki beni daha güzel fizikle sevecek benim önemim yokmuş fiziğim önemliymiş. Bu ilgiyi 3 yıldır bu kadar göstermedi bu ilgi bana değil zayıflamama fiziğime Diyor ve Sürekli tartışıyor eşiyle. Yapılan şeyler söylenenler asla mutlu etmiyor her şeyi zayıflamasına bağlıyor. Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.
Sizce bir erkeğin böyle olması normal midir? Yoksa bu adam gerçekten sadece fiziğe güzelliğe önem veren birisi midir eşine değer vermiyor mudur sizce?
Bu bencillikten başka bir şey değil. Hastalık olur anlarım ama sırf nefsine hakim olamadığından 30 kilo alıp beni böylede sevsin diyemez eşler birbirine.Her halimle sevmeli beğenmeli bana bunu nasıl söyler vs diyordu.
İyi de konuda keyiften alındığı yazmıyor, ibarenizden sonra defalarca okudum öyle bir detay yok.:d İyi de işte inanmıyorsunuz ama maalesef durum öyle. Ne var ki? pandemide gayet löp löp yediğimde rahatça 2-3 kilo aldım, bunu kontrol edemeseydim 10'a kadar giderdi... Bi sıkıntım mı var? yoo. Yemek yemek çok güzel bi şey :d Hastalık yokken, yemenin bahanesi olmaz. Keyfidir.
Zaten ben zayıflık hor görmemek demedim. Şişmanlık da çok ciddi zayıflık da bir sorun. E ne diyim o zaman :) Evlenip 200 kg. olursanız eşiniz de "hayatım çok kilo aldın" derse "benim bedenim benim kararım... durmak yok yola devam" dersiniz....
Kiloyu neden kendini salmak olarak adlandırıyoruz peki?Kendini salmak hayat arkadaşına yapılan saygısızlıktır.
Ha istemeden kilo alır, elinde olmayan sebepler vardır, o durumda 50 kilo da alsa başımın tacıdır.
Ama keyfi bir şekilde "Beden benim bedenim diyecekse" kendi bedenini kendi başına kullansın bi zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?