- 31 Aralık 2020
- 121
- 249
- 18
- 29
- Konu Sahibi noktavirgulunlem
-
Naza-niyaza bak!!! Sanki mesele 2-3 kilo. 30 kilo 30!!! başka bir insan daha vücut bulmuş. Hemde sebepsiz. İyi adam kibarca söylemiş bari. Ben olsam rest çekerim direk.Selamlar arkadaşlar
Bugün yakın arkadaşımla konuşurken bana derdini anlattı. Ben yorumları etkilememek adına kendi düşüncemi paylaşmayacağım. Kendisine buradan da farklı bakış açıları ve yorumlar alabileceğimi söylediğimde paylaşmamı istedi.
Arkadaşım 3 yıllık evli. Eşiyle arası gayet iyi.
evlendikten sonra çok ciddi kilo aldı 30 kilo kadar. Herhangi bir hamilelik sebebiyle değil tamamen iştahtan. Eşi arada çok kırıcı olmadan zayıflamasını istediğini söylüyordu bu süreçte biliyordum. Buna da çok üzülüyordu arkadaşım. Her halimle sevmeli beğenmeli bana bunu nasıl söyler vs diyordu.
Bir süredir arkadaşım kilo vermeye başladı ve eşinin ilgisinin sevgisinin cinsellik alanındaki istekliliğinin aşırı arttığını söyledi. Buna sevinmek yerine çok üzülüyor. Demek ki beni daha güzel fizikle sevecek benim önemim yokmuş fiziğim önemliymiş. Bu ilgiyi 3 yıldır bu kadar göstermedi bu ilgi bana değil zayıflamama fiziğime Diyor ve Sürekli tartışıyor eşiyle. Yapılan şeyler söylenenler asla mutlu etmiyor her şeyi zayıflamasına bağlıyor. Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.
Sizce bir erkeğin böyle olması normal midir? Yoksa bu adam gerçekten sadece fiziğe güzelliğe önem veren birisi midir eşine değer vermiyor mudur sizce?
Eşinin ilgi artışını düşüneceğine sadece keyiften neden 30 kilo aldığını düşünsün. Suçu önce kendinde arasın. Sırf boğazını tutamıyor diye ben de 100 kilo olan bir eşim olsun istemem.Selamlar arkadaşlar
Bugün yakın arkadaşımla konuşurken bana derdini anlattı. Ben yorumları etkilememek adına kendi düşüncemi paylaşmayacağım. Kendisine buradan da farklı bakış açıları ve yorumlar alabileceğimi söylediğimde paylaşmamı istedi.
evlendikten sonra çok ciddi kilo aldı 30 kilo kadar. Herhangi bir hamilelik sebebiyle değil tamamen iştahtan. Eşi arada çok kırıcı olmadan zayıflamasını istediğini söylüyordu bu süreçte biliyordum. Buna da çok üzülüyordu arkadaşım. Her halimle sevmeli beğenmeli bana bunu nasıl söyler vs diyordu.
Bir süredir arkadaşım kilo vermeye başladı ve eşinin ilgisinin sevgisinin cinsellik alanındaki istekliliğinin aşırı arttığını söyledi. Buna sevinmek yerine çok üzülüyor. Demek ki beni daha güzel fizikle sevecek benim önemim yokmuş fiziğim önemliymiş. Bu ilgiyi 3 yıldır bu kadar göstermedi bu ilgi bana değil zayıflamama fiziğime Diyor ve Sürekli tartışıyor eşiyle. Yapılan şeyler söylenenler asla mutlu etmiyor her şeyi zayıflamasına bağlıyor. Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.
Sizce bir erkeğin böyle olması normal midir? Yoksa bu adam gerçekten sadece fiziğe güzelliğe önem veren birisi midir eşine değer vermiyor mudur sizce?
30 kilo az değil ki rahatsız edici aşırı boyuttaysa demesi normal kırmadan abartmadan . Normal kilo balık et iri yapı bunlar normaldir sorun olmaz her eş arasında ama ciddi boyuttaysa demiş ne güzel işte. Oda zayıflamış mutlu mesut ohhSelamlar arkadaşlar
Bir insanın durduk yere aşırı kilo alması ya da vermesi inanın keyiften değildir.
Bir zahmet duygusal tatminsizleriyle de ilgilensin, kilosuyla ilgilendiği kadar.
İnsanın bakımsız, pespaye, pis vb şeyleri olması ayrıdır, dış görünüşünün zamanla deforme olması kilolu olmayı ya da zayıf olmayı tercih etmesi kendi bileceği iştir.
Ben seviyorum diye her beğendiğim şekle girecek adamdan şüphe ederim, keza kocam sevmiyor diye saçını istediği renge boyatamayan kadınlardan da.
Beden kendimize aittir, başkasının asla ama asla söz hükmü yoktur, ne zaman öğreneceğiz bunu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?