- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi noktavirgulunlem
-
Yoo keyiften demiş işte soruyu açangayet yemiş yemiş kilo almış. Keyfi olmayanlar zaten söylüyor sebebini.
Ohhh evlendim, evdeyim, yatam, tv izliyem, yiyem, bi daha yatam, bi de yatarken yiyem diye hareket edinle 30 kg. alınır. 3-5 kilo olur normal. Başkasının hükmü yok zaten beden kendimize ait de, o beden koruyup kollandığı sürece eşe çekici gelir. Ortada cinsel mevzular da var. Başkasının hükmü yok deyip, sırf canı istiyor diye 180 kg. olsun o zaman... Sizce bu beden kendimize aittir diye sahiplendiğimiz şeyi hor görmeyi de haklı çıkarır mı...
Kendini salmak hayat arkadaşına yapılan saygısızlıktır.Hayatında her şeyi yolunda giden bir insanın 30 kilo alacağına ya da vereceğine inanmıyorum (bilinçli bir program değilse).
Ayrıca size göre hor, bana göre de ciddi zayıflık hor kullanmak mesela.
Dünyada milyonlarca nimetten kendini mahrum, yoksun bırakmak demek.
Vs vs.
Sonuç olarak bedenim benimdir, ne taktığım piercinge ne dövmeye ne aldığım ne verdiğim kiloya kısaca hiçbir şeye karıştırmam, karışmayı da kendimde hak bulmam.
Oldu, evlendik diye orama laf söylesin burama laf söylesin, ben kaşına gözüne söyleyeyim ohoo uzar gider mesele.
Bana normal geldi hastalık şu bu olsa insanın gözüne gelmez ama sırf keyfi 30 kilo alan adam olsa bende arzulamam 3-5 kilo değil bahsettiğimiz yani 30 kilo bu tamam iyi günde kötü günde dedik de ilk baştan da otur keyfi kendini boz demedik yani derimSelamlar arkadaşlar
Bugün yakın arkadaşımla konuşurken bana derdini anlattı. Ben yorumları etkilememek adına kendi düşüncemi paylaşmayacağım. Kendisine buradan da farklı bakış açıları ve yorumlar alabileceğimi söylediğimde paylaşmamı istedi.
Arkadaşım 3 yıllık evli. Eşiyle arası gayet iyi.
evlendikten sonra çok ciddi kilo aldı 30 kilo kadar. Herhangi bir hamilelik sebebiyle değil tamamen iştahtan. Eşi arada çok kırıcı olmadan zayıflamasını istediğini söylüyordu bu süreçte biliyordum. Buna da çok üzülüyordu arkadaşım. Her halimle sevmeli beğenmeli bana bunu nasıl söyler vs diyordu.
Bir süredir arkadaşım kilo vermeye başladı ve eşinin ilgisinin sevgisinin cinsellik alanındaki istekliliğinin aşırı arttığını söyledi. Buna sevinmek yerine çok üzülüyor. Demek ki beni daha güzel fizikle sevecek benim önemim yokmuş fiziğim önemliymiş. Bu ilgiyi 3 yıldır bu kadar göstermedi bu ilgi bana değil zayıflamama fiziğime Diyor ve Sürekli tartışıyor eşiyle. Yapılan şeyler söylenenler asla mutlu etmiyor her şeyi zayıflamasına bağlıyor. Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.
Sizce bir erkeğin böyle olması normal midir? Yoksa bu adam gerçekten sadece fiziğe güzelliğe önem veren birisi midir eşine değer vermiyor mudur sizce?
Adam kırıcı olmadan anlatmış daha ne yapsın. Kim istemez ki karşısındaki sevdiği insanı güzel fizikle gormeyi. Bence kırıcı olmadığı sürece sorun olmamalı böyle şeyler. Arkadasinizda sapla samanı ayırmasın kırmadan zayıfla diyen adam hastalıkla alakalı alınan kiloyla aynı kefeye koymaz zaten. Benim ilgi dahada hoşuma gider daha azim ederdim. İnsan kendini zayıf fit daha güzel daha çekici hisseder türk kadınlarının ortak sorunu kilo zaten. Napalm yemeklerimiz güzel ama bende hemen az kilo almaya başlayayım eşim farkeder yine sporu bıraktın galiba der anlar yani hiçte kirilmamSelamlar arkadaşlar
Bugün yakın arkadaşımla konuşurken bana derdini anlattı. Ben yorumları etkilememek adına kendi düşüncemi paylaşmayacağım. Kendisine buradan da farklı bakış açıları ve yorumlar alabileceğimi söylediğimde paylaşmamı istedi.
evlendikten sonra çok ciddi kilo aldı 30 kilo kadar. Herhangi bir hamilelik sebebiyle değil tamamen iştahtan. Eşi arada çok kırıcı olmadan zayıflamasını istediğini söylüyordu bu süreçte biliyordum. Buna da çok üzülüyordu arkadaşım. Her halimle sevmeli beğenmeli bana bunu nasıl söyler vs diyordu.
Bir süredir arkadaşım kilo vermeye başladı ve eşinin ilgisinin sevgisinin cinsellik alanındaki istekliliğinin aşırı arttığını söyledi. Buna sevinmek yerine çok üzülüyor. Demek ki beni daha güzel fizikle sevecek benim önemim yokmuş fiziğim önemliymiş. Bu ilgiyi 3 yıldır bu kadar göstermedi bu ilgi bana değil zayıflamama fiziğime Diyor ve Sürekli tartışıyor eşiyle. Yapılan şeyler söylenenler asla mutlu etmiyor her şeyi zayıflamasına bağlıyor. Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.
Sizce bir erkeğin böyle olması normal midir? Yoksa bu adam gerçekten sadece fiziğe güzelliğe önem veren birisi midir eşine değer vermiyor mudur sizce?
:d İyi de işte inanmıyorsunuz ama maalesef durum öyle. Ne var ki? pandemide gayet löp löp yediğimde rahatça 2-3 kilo aldım, bunu kontrol edemeseydim 10'a kadar giderdi... Bi sıkıntım mı var? yoo. Yemek yemek çok güzel bi şey :d Hastalık yokken, yemenin bahanesi olmaz. Keyfidir.Hayatında her şeyi yolunda giden bir insanın 30 kilo alacağına ya da vereceğine inanmıyorum (bilinçli bir program değilse).
Vs vs.
Sonuç olarak bedenim benimdir, ne taktığım piercinge ne dövmeye ne aldığım ne verdiğim kiloya kısaca hiçbir şeye karıştırmam, karışmayı da kendimde hak bulmam.
Oldu, evlendik diye orama laf söylesin burama laf söylesin, ben kaşına gözüne söyleyeyim ohoo uzar gider mesele.
ne sacma ya, tabi ki zayifladikca adam daha çok beğenir. iyi iste kadın da motive olsun ne var bundaSelamlar arkadaşlar
Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.
ay kendime kızdım, hiç veremesemi yanlış anlamışım, aklım nerelere gittiyse artık.hiç veremesem nasıl bir ifadedir ya!
arkadaşınız haksız. keyfi 30 kilo bu tabi ki ciddi bir fiziksel değişim geçirmiştir. insanın nefes alması bile değişir.
zayıfken insan kendini daha çok beğenir, giydiğim herşey yakışır, daha rahat hareket ederim, daha hareketli olurum diye düşünür. kocanın söyleesine bile gerek yor, kendim için zayıflarım.
Evlenirken Marilyn Monroe, evlenince Marilyn Manson'a donuyosa sevdiceyim, beni boyle sev seveceksen, oldugum gibi goreceksen sarkisini hediye edemiycem kendisine, kusura bakmasin gari, gitsin az ötede yaratiga dönüşsün, seni uzaktan sevmek aşklarin en güzeline döner o işHayatında her şeyi yolunda giden bir insanın 30 kilo alacağına ya da vereceğine inanmıyorum (bilinçli bir program değilse).
Vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?