Zayıfladıkça daha çok seven eş

Cinsel çekim ile sevgiyi karıştırmasın birbirine öncelikle. Herhangi bir insanın 30kg alan eşine karşı duyduğu cinsel isteğin azalması çok normal değil mi? Bu işi her zaman sadece ihtiyaçtan yapmıyoruz; tahrik edecek bir vücut da etken. Gözümün önünde eşim 30kg alsa bi uzaklaşırım yatakta doğrusu…

Hayatında her şeyi yolunda giden bir insanın 30 kilo alacağına ya da vereceğine inanmıyorum (bilinçli bir program değilse).

Ayrıca size göre hor, bana göre de ciddi zayıflık hor kullanmak mesela.
Dünyada milyonlarca nimetten kendini mahrum, yoksun bırakmak demek.
Vs vs.
Sonuç olarak bedenim benimdir, ne taktığım piercinge ne dövmeye ne aldığım ne verdiğim kiloya kısaca hiçbir şeye karıştırmam, karışmayı da kendimde hak bulmam.
Oldu, evlendik diye orama laf söylesin burama laf söylesin, ben kaşına gözüne söyleyeyim ohoo uzar gider mesele.

Kendini salmak hayat arkadaşına yapılan saygısızlıktır.
Ha istemeden kilo alır, elinde olmayan sebepler vardır, o durumda 50 kilo da alsa başımın tacıdır.
Ama keyfi bir şekilde "Beden benim bedenim diyecekse" kendi bedenini kendi başına kullansın bi zahmet.

İyi de sevmekle arzulamak aynı şey değil bu konuda. Beni her halimle sevmeli diyor arkadaşınız. Evet eşi zaten seviyormuş arkadaşınızı yoksa 30 kilo aldığını kibarca söylemek yerine gayet öküzce söylerdi.

Bir de kendisini koysun karşıdakinin yerine. Adam birden 30 kilo alsa ilişki sırasında göbeği ondan bağımsız bir yağ torbası gibi hareket etse arkadaşınız cinsel olarak eşinin üzerine atlar mıydı?

Benim eşim sevgiliyken çirozun tekiydi. Sonra askere gitti orada kas yaparak kilo aldı anam adam bir geldi öfff taş olmuş Bi gün kolunu sıktım dedim bunları kaybetme çok güzel olmuş. Ha sonra dikkat etmedi eridi o kaslar. Şimdi ben ona dikkat et böyle güzel olmuş dedim diye eski halini sevmiyor muydum?

Ben 65 kilo evlendim. 2 bebeğime de 70 kiloyla hamile kaldım hamileliğimde de çok kilo aldım ve doğumdan sonra baya kilolu kaldım. Birinde 85 birinde 90 kiloyla diyete başladım. İlkinde eşim artık söylüyordu yani biraz dikkat mi etsen artık yemesen(ki beni yerken görseniz var ya oooooo) yine sağlığın gidecek diye ki pko yum kilo direk adet olmamı engelliyordu. E ilişki sırasında da ikimiz de zorlanıyorduk bunu farkediyordum. 30 kilo verip 55 oldum hayatımda en son ortaokulda o kiloda olmuştum. Yani sadece eşimin değil benim bile kendime bakışım değişti. Mesela kiloluyken o evlenirken aldığım çamaşırların hiçbirini kendime yakıştırıp da giyemiyordum aynaya bakmak istemiyordum. Ben bile kendimi beğenmezken kocama çekici gelmeyi beklemem de ayıp olurdu yani.

Bana normal geldi hastalık şu bu olsa insanın gözüne gelmez ama sırf keyfi 30 kilo alan adam olsa bende arzulamam 3-5 kilo değil bahsettiğimiz yani 30 kilo bu tamam iyi günde kötü günde dedik de ilk baştan da otur keyfi kendini boz demedik yani derim

Adam kırıcı olmadan anlatmış daha ne yapsın. Kim istemez ki karşısındaki sevdiği insanı güzel fizikle gormeyi. Bence kırıcı olmadığı sürece sorun olmamalı böyle şeyler. Arkadasinizda sapla samanı ayırmasın kırmadan zayıfla diyen adam hastalıkla alakalı alınan kiloyla aynı kefeye koymaz zaten. Benim ilgi dahada hoşuma gider daha azim ederdim. İnsan kendini zayıf fit daha güzel daha çekici hisseder türk kadınlarının ortak sorunu kilo zaten. Napalm yemeklerimiz güzel ama bende hemen az kilo almaya başlayayım eşim farkeder yine sporu bıraktın galiba der anlar yani hiçte kirilmam

Kadınların duygusallıkları da bir yerden sonra çekilmiyor. Ben erkek olsam karım zayıfladım diye ilgi göstermeme bile sen beni değil fiziğimi seviyormuşsun demek deyip beni darlasa , atardım kendimi bi yerlerden İnsan olmak gerçeğinden kurtulan kimse olamaz. Ve insan güzeli sever. Yerden Bir çöp seç desen eğri büğrü olan değil düz güzel bir dal alır eline. Kocan seni zaten seviyor ama daha çok beğenmeye başlamış ve daha ne istiyorsun ki bunu da sana göstermiş. Sevmekle beğenmek ayrımını da yapıp darlamayın şu adamları ya. Ben de başka bir sebeple 25 kilo kadar almıştım . Resmen insanlıktan çıkmıştım. Kocamla beraber olurken cinsellik tüm cazibesini yitirmişti anca fok gibi yuvarlanıp duruyordum yatakta ahaha kocam beni ben fok gibiyken de seviyordu. Ama beğenmiyordu. Bana birşey söylemedi ama beğenilecek bir durum yoktu yani ortada bi salın ya. Nolur

:d İyi de işte inanmıyorsunuz ama maalesef durum öyle. Ne var ki? pandemide gayet löp löp yediğimde rahatça 2-3 kilo aldım, bunu kontrol edemeseydim 10'a kadar giderdi... Bi sıkıntım mı var? yoo. Yemek yemek çok güzel bi şey :d Hastalık yokken, yemenin bahanesi olmaz. Keyfidir.

Zaten ben zayıflık hor görmemek demedim. Şişmanlık da çok ciddi zayıflık da bir sorun. E ne diyim o zaman :) Evlenip 200 kg. olursanız eşiniz de "hayatım çok kilo aldın" derse "benim bedenim benim kararım... durmak yok yola devam" dersiniz....

ne sacma ya, tabi ki zayifladikca adam daha çok beğenir. iyi iste kadın da motive olsun ne var bunda

Kendisini 30 kilo aldıgı zaman beğeniyor olsaydı zayıflamak istemezdi.
Evlenme kararı alırken fiziki güzellikte ön planda olmuyor mu?elbette oluyor.kilo her hastalığın başını çekiyor eşine teşekkür etsin güzellikle konuştuğu için millette ne kaba eş var en agır sözleri sarf ediyor

Ben de eşime seveceksen beni böyle sev kilo ver deyip durma dedim yeter fazla kilom da 10 kilo başkaları da hiç fazla kilon yok diyor eşim illa ver ver ver ama insanın eşinden biraz kilo vermesini istemesi normal birşey arkadaşınız başka yere çekmesin evlilik karşılıklı fedakarlık

Ve sürekli hasta olsam kilolu olsam hiç veremesem yeterince sevilmeyeceğim demek ki diye düşünüyor.

hiç veremesem nasıl bir ifadedir ya!
arkadaşınız haksız. keyfi 30 kilo bu tabi ki ciddi bir fiziksel değişim geçirmiştir. insanın nefes alması bile değişir.
zayıfken insan kendini daha çok beğenir, giydiğim herşey yakışır, daha rahat hareket ederim, daha hareketli olurum diye düşünür. kocanın söyleesine bile gerek yor, kendim için zayıflarım.

Boyle birini daha duymuştum.
Kadin zayıfladım sanki başka bir adamla evlendim. Kocam bambaşka birine dönüştü diyormuş.

Kocasi fit bakımlı tip mi bari?
Kendi salkim saçak olup fit kadin arzulayan öküzler de var malum..

Ben esasen cok haksiz bulmadım kadını. Sanirim aynı duygu durumunda olurdum. :/

Olmaya hakkımız var mi yok mu tartışılır ama olurdum iste :)

ay kendime kızdım, hiç veremesemi yanlış anlamışım, aklım nerelere gittiyse artık.
sabah sabah konu okuyup yazarsam böyle olur işte

Kilosunu kendi istediği için değil ,kocası istediği için vermiş zaten .Yani adama bu saatten sonra trip atmanın manası yok ki .Anın tadını çıkarsın.Mutluluguna baksın .

Keşke kendi durumundan kendi rahatsız olup kendi kendine zayıflama kararı almış olsaydı .Bir de sırf oburluktan 30 kilo almak nedir ? Hastalık olur ,gebelik olur,hormonal bir şey olur neyse de .

Kocam pandemide 4-5 kilo aldı kendisi de farkında ben de söylüyorum valla kırmadan. Sabah kahvaltıda çok kaçırınca akşam semizotu yaptım sadece, hayatım dikkat etmeliyiz göbeğimiz çıkıyor hafif yiyelim diye. (Ben de 2-3 kilo aldım)

Arkadaşınız haksız kadın erkek herkes fiziğine dikkat eden birini ister bence. Ünlü filozof Recep İvedik in de dediği gibi sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz

Evlenirken Marilyn Monroe, evlenince Marilyn Manson'a donuyosa sevdiceyim, beni boyle sev seveceksen, oldugum gibi goreceksen sarkisini hediye edemiycem kendisine, kusura bakmasin gari, gitsin az ötede yaratiga dönüşsün, seni uzaktan sevmek aşklarin en güzeline döner o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…