- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Benimde ilk başlarda yaptığım hatalarından en büyüğüydü canım bu karbonhidratların hepsini bir arada alma durumu tabi bilmiyorum neyde ne var yedikçe yedim şimdi kalori hesaplamada görüyorum içlerinde ne var ne yok yağ oranı proteini falan patates yemeğiyle makarnayı bir arada yerdim düşün mercimek çorbası bile içebilirdim yaniSaol nil bugun.dikat edicem
havalardan heralde hiç keyfim yok vallacanım benmde 7 snde adet olmam lazmdı olmadım hamilede olamam test yaptm zaten negatif niye böyle oldu ki
Tamam cnm rakibim.yani:)ismim değişti canım eski kurbağaprensim ben :)
bnmde pek yok yagmurlu diye yuruyusede cikamadim. Aol sinavim var ocakta ders caliak icin fena hava degil yinede. Bugunumuze sukur.havalardan heralde hiç keyfim yok valla
1 porsiyon yiyebilirsin bence canım 200-250 gram civarı daha fazlası da olsa zararı olmaz ki balık bol proteinArkadaslar bugun aksama hamsi ve uskumru var ne kadar yemeliyim sizce. Oglen sadece salata yiyorum.
700 degil kizzz 600 gitti.1 porsiyon yiyebilirsin bence canım 200-250 gram civarı daha fazlası da olsa zararı olmaz ki balık bol protein
Güzel canım inişe devam maşallah 700 gram gitmiş 3 günde
doyana kadar ye balık ama yanında ekmek patates çorba vs.olmadan eğer başka şeyler yenecekse o zamanArkadaslar bugun aksama hamsi ve uskumru var ne kadar yemeliyim sizce. Oglen sadece salata yiyorum.
eee süpersin maşallaahh
O da güzel canım olsun700 degil kizzz 600 gitti.
Evet bende sasirdim valla
doyana kadar ye balık ama yanında ekmek patates çorba vs.olmadan eğer başka şeyler yenecekse o zamannehirnil111 in dediği gibi 200-250 gr.
ne patronu kııızzz patron yok burda herkes patronO da güzel canım olsun
Patronumuz en güzelini söyledi tabisi
canım maşallah çok güzel kilo veriyorsunn
ne patronu kııızzz patron yok burda herkes patron
ben üşüttüm galibamidem çok kötü havada duruyo yediklerim sanki
Saolasin beybimeee süpersin maşallaahh
Bende sasirdim valla nasil verdimkicanım maşallah çok güzel kilo veriyorsunn
Harikasın canım işte bunehirnil111 bu arada nehir bi pantolonum vardi bana tam oturuodu 1 kilo daha alsaydim patlardim icinde sanirim simdi 3-4 cnm bol oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?