Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bu da dun akşam ki testimşimdi ona bakıyordum. ikinci de çok ince bir çizik var gibi
ama dikkatli bakınca görünmüyor
bu kaset test dimi
Aslında teste bakınca net görüyorum kamera net almıyor bat Çarşamba günü Perşembe günü kan veririmMevsimm34 ama çok silik. var gibide yok gibide. ya bekle ya kan ver canım
Aslında teste bakınca net görüyorum kamera net almıyor bat Çarşamba günü Perşembe günü kan veririm
Teşekkür ederim canım sabah tekrar test yapayım bugün artık yapmim ki koyulaşma var mı yok mu göreyimEki Görüntüle 3536081
üşenmedim filtre yaptım
bak çizdiğim yerin altında çok çok çok ince var gibi
özellikle dipte
bekle biraz daha canım
evet evet aynenTeşekkür ederim canım sabah tekrar test yapayım bugün artık yapmim ki koyulaşma var mı yok mu göreyim
Bende yaptım ama negatif bu saatten sonra değişmez benceTeşekkür ederim canım sabah tekrar test yapayım bugün artık yapmim ki koyulaşma var mı yok mu göreyim
Canım bazen kameradan belli olmuyor sen çıplak gözle görüyor musun. Bende idrarı damlatir damlatmaz çizgiyi görüyorum ama koyulaşma olmuyorBende yaptım ama negatif bu saatten sonra değişmez bence
Hafif bisiler görüyorum ama onu da kanıtlıyamıyorum kamerada gözükmüyo ama yani bata 2 3 gün kalmış olsa çıkmaz mı?Canım bazen kameradan belli olmuyor sen çıplak gözle görüyor musun. Bende idrarı damlatir damlatmaz çizgiyi görüyorum ama koyulaşma olmuyor
Canım ben kimyasal gebeliği mi de oğluma gebeykende hep gecikince gördüm pozitifi yani değişiyor canım ben ilk defa erkenden silik çizgi de olsa görüyorum ve bu beni korkutuyor ya gene kimyasalsa diye. Sabaha kadar hiç test yapma canım sabah tekrarla testi. Bak emin normalde ben testime bakıyorum çizgi ben burdayım diyor ama kamerada silik çıkıyorHafif bisiler görüyorum ama onu da kanıtlıyamıyorum kamerada gözükmüyo ama yani bata 2 3 gün kalmış olsa çıkmaz mı?
Benim üç gün varken bembeyazdı şimdi gecikmenin beşinci günü ve çift çizgiyi daha yeni belirgin gördüm her zaman umut var benceHafif bisiler görüyorum ama onu da kanıtlıyamıyorum kamerada gözükmüyo ama yani bata 2 3 gün kalmış olsa çıkmaz mı?
Ya aslında olması gereken o gecikme olunca test yapılır biz maşallah 10 gün önceden basliyoz bakalım canm hayırlısı olsun eğer olursa gecikme o zaman yapıcam test artık yapmak istemiyorumCanım ben kimyasal gebeliği mi de oğluma gebeykende hep gecikince gördüm pozitifi yani değişiyor canım ben ilk defa erkenden silik çizgi de olsa görüyorum ve bu beni korkutuyor ya gene kimyasalsa diye. Sabaha kadar hiç test yapma canım sabah tekrarla testi. Bak emin normalde ben testime bakıyorum çizgi ben burdayım diyor ama kamerada silik çıkıyor
Ne güzel inşallah bizlerede nasip olur yurmutlama gününü biliyormuydunBenim üç gün varken bembeyazdı şimdi gecikmenin beşinci günü ve çift çizgiyi daha yeni belirgin gördüm her zaman umut var bence
Benim üç gün varken bembeyazdı şimdi gecikmenin beşinci günü ve çift çizgiyi daha yeni belirgin gördüm her zaman umut var bence
Kuzum düzenliydin dimi çatladıgnı anladığın an oluyor mu sen vücudundan ısındıgını anlarsın ozman2 gündür değerlendirdim üst üste cnm bgun 36.6 oldu derece testte pik olmuş bugün bugünde değerlendirip bırakayım ozman bugün çatlar bnce
Bende sabah tekrarlayıp âdeti beklicem gelmezse tekrar yaparımYa aslında olması gereken o gecikme olunca test yapılır biz maşallah 10 gün önceden basliyoz bakalım canm hayırlısı olsun eğer olursa gecikme o zaman yapıcam test artık yapmak istemiyorum
Yok bilmiyorum ama doktor yumurtaları görmüştü yaklaşık iki hafta önce şimdide lekelenmem var kan verdim dua edin inşallah sağlıklı olur bir önceki boş gebelik ve kürtaj oldumhepimize sağlıklı nasip olsun inşallahNe güzel inşallah bizlerede nasip olur yurmutlama gününü biliyormuydun
canım senin bar bence ama değer küçükEki Görüntüle 3536099 Eki Görüntüle 3536100 canim üsteki 3 dakika hâli alttaki 10 dakika sonra ki hâli
İncecik görünüyor sanki sizin bat ne zaman bende battan önce hiç bu çizgi bile yoktuEki Görüntüle 3536099 Eki Görüntüle 3536100 canim üsteki 3 dakika hâli alttaki 10 dakika sonra ki hâli
Âdeti beklicem canım koyulaşma ya testte bakacam gecikirsem kan vericemcanım senin bar bence ama değer küçük