• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

şimdi ona bakıyordum. ikinci de çok ince bir çizik var gibi
ama dikkatli bakınca görünmüyor
bu kaset test dimi
Evet canım bu da dun akşam ki testim
IMG_20250112_184118.jpg

Canım bazen kameradan belli olmuyor sen çıplak gözle görüyor musun. Bende idrarı damlatir damlatmaz çizgiyi görüyorum ama koyulaşma olmuyor
Hafif bisiler görüyorum ama onu da kanıtlıyamıyorum kamerada gözükmüyo ama yani bata 2 3 gün kalmış olsa çıkmaz mı?

Hafif bisiler görüyorum ama onu da kanıtlıyamıyorum kamerada gözükmüyo ama yani bata 2 3 gün kalmış olsa çıkmaz mı?
Canım ben kimyasal gebeliği mi de oğluma gebeykende hep gecikince gördüm pozitifi yani değişiyor canım ben ilk defa erkenden silik çizgi de olsa görüyorum ve bu beni korkutuyor ya gene kimyasalsa diye. Sabaha kadar hiç test yapma canım sabah tekrarla testi. Bak emin normalde ben testime bakıyorum çizgi ben burdayım diyor ama kamerada silik çıkıyor

Canım ben kimyasal gebeliği mi de oğluma gebeykende hep gecikince gördüm pozitifi yani değişiyor canım ben ilk defa erkenden silik çizgi de olsa görüyorum ve bu beni korkutuyor ya gene kimyasalsa diye. Sabaha kadar hiç test yapma canım sabah tekrarla testi. Bak emin normalde ben testime bakıyorum çizgi ben burdayım diyor ama kamerada silik çıkıyor
Ya aslında olması gereken o gecikme olunca test yapılır biz maşallah 10 gün önceden basliyoz bakalım canm hayırlısı olsun eğer olursa gecikme o zaman yapıcam test artık yapmak istemiyorum 🥹

2 gündür değerlendirdim üst üste cnm bgun 36.6 oldu derece testte pik olmuş bugün bugünde değerlendirip bırakayım ozman bugün çatlar bnce
Kuzum düzenliydin dimi çatladıgnı anladığın an oluyor mu sen vücudundan ısındıgını anlarsın ozman

Ne güzel inşallah bizlerede nasip olur yurmutlama gününü biliyormuydun
Yok bilmiyorum ama doktor yumurtaları görmüştü yaklaşık iki hafta önce şimdide lekelenmem var kan verdim dua edin inşallah sağlıklı olur bir önceki boş gebelik ve kürtaj oldum😕hepimize sağlıklı nasip olsun inşallah

Back