Beni topa tutabilirsiniz arkadaşlar ben bugün yaptığım tüm diyeti çöpe attım gibi hissediyorum.
Sabah
Yok
Öğle
Yarım adet lahmacun
Akşam
Tatlı krizinde son nokta!
3 dilim nutellalı ekmek!!!
Naptım ben yaaa!!! Bilmiyorum ama, yarın bir şey yemesem geçer mi???
Gercekten olmaz cunku baska birsey yememissin zatenUmarımcharmant umarım.. Çok pişmanım ama tutamadım kendimi
Sağol canım rahatlattın beniGercekten olmaz cunku baska birsey yememissin zaten
İnsallah caniimmm isteyen herkesin SAGLİKLİ bir bebisi olsun insallaahhh :)
Sporu vucudun vermekte cok zorlandiginda silah olarak kullanmalisin. Yoksa bu tempoya alisabiliyor. O yuzden oyle soyledim. Ama istiyorsan hergun yapabilirsin tabii ki .Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat
charmant pazara kadar spor yapmayayım diyorum belki cuma günü hafif yaparım pazar günü sıkı spor yaparım diyorum vücut daha mı çok kalori yakar yoksa kendini mi bırakır bu şekilde de gidebiliyor ama bilgin olsun
:) sen yinede dikkat et yediklerine cnm.canım evet az yiyorum farkındayım ama yiyemiyorum inan ki hiç iştahim yok
bende zorla yemek istemiyorum bu kadarı yetiyo
Ah cnm benim ne lezzetli gelmistir simdi o.:)Beni topa tutabilirsiniz arkadaşlar ben bugün yaptığım tüm diyeti çöpe attım gibi hissediyorum.
Sabah
Yok
Öğle
Yarım adet lahmacun
Akşam
Hmm. Tamam charmant bidahakine dikkat ederim.Afiyet olsun. Bulgurla tarhana ayni anda olmamis ikiside karbonhidrat degeri yuksek yiyecekler keske birinin yerine sebze olsaydi.
Gayet iyisin canım bugün karbonhidrat çok kaçmış ama olsun bugün dengelersinSpor. Bir saat yuruyus. 150 ip atladim. Bu kez iple atladim cok yorucuydu gercekten ya
Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak
ikiser catal bal. Cokelek.peynir. Halis tereyag.
Ogle. Bi kase etli kuru fasulye. Bi tane lahana sarmasi.
Yesil cay.
Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim
Aksam. bi kase salgamli tarhana corbasi. uc kasik yogurtlu bulgur pilavi.yatarkende yogurtlu karisim.yicem
Canım üzülme bu kadar başka bir şey yememişsin sonuçta bugün dengelersin sen moral bozmak yokBeni topa tutabilirsiniz arkadaşlar ben bugün yaptığım tüm diyeti çöpe attım gibi hissediyorum.
Sabah
Yok
Öğle
Yarım adet lahmacun
Akşam
Sporu vucudun vermekte cok zorlandiginda silah olarak kullanmalisin. Yoksa bu tempoya alisabiliyor. O yuzden oyle soyledim. Ama istiyorsan hergun yapabilirsin tabii ki .
etme tabi ki artık bizimde fit olmamız lazımm:) sen yinede dikkat et yediklerine cnm.
Herhalukarda senden.cok yiyorum galiba
Yinede pes etmicem
bugün su tutmaya başladı vücudum. 3-4 güne adet olucam. hiç mutlu değilimher yerim şiş üstelik tartıya yansıyor
Saol nil bugun.dikat edicemGayet iyisin canım bugün karbonhidrat çok kaçmış ama olsun bugün dengelersin
Canım üzülme bu kadar başka bir şey yememişsin sonuçta bugün dengelersin sen moral bozmak yok
Anladım kuzum ben dışarıdayken misafirlik olaylarında falan yapmam zaten hafta içi haftasonu dengelenir bu şekilde arada vücudu dinlendirmiş olurum
etme tabi ki artık bizimde fit olmamız lazımm
Ah_kalBiM canım sen yılbaşından sonra yine devam edecekmisin diyete
Masallah ne kadar dikkatlisiniz. Ben hic anlamam su tutmus vs. Zaten pkoluyum ya.cok.sk adet olurum bilmem hic aci agri buna ragmenbugün su tutmaya başladı vücudum. 3-4 güne adet olucam. hiç mutlu değilimher yerim şiş üstelik tartıya yansıyor
ismim değişti canım eski kurbağaprensim ben :)tabi dusunuyorum. Yelkenleri.suya vermessem.insallah
Sen yeni arkadasmisin. İsmini degistin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?