Yilbasina Kadar 14 Kilo

Bir gunden bisey olmaz yarin dikkat edersin olur biter

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat

charmant pazara kadar spor yapmayayım diyorum belki cuma günü hafif yaparım pazar günü sıkı spor yaparım diyorum vücut daha mı çok kalori yakar yoksa kendini mi bırakır bu şekilde de gidebiliyor ama bilgin olsun

Sporu vucudun vermekte cok zorlandiginda silah olarak kullanmalisin. Yoksa bu tempoya alisabiliyor. O yuzden oyle soyledim. Ama istiyorsan hergun yapabilirsin tabii ki .

Ah cnm benim ne lezzetli gelmistir simdi o.:)
uzulme bugun telafi edersin insallh

Gayet iyisin canım bugün karbonhidrat çok kaçmış ama olsun bugün dengelersin
Canım üzülme bu kadar başka bir şey yememişsin sonuçta bugün dengelersin sen moral bozmak yok
Sporu vucudun vermekte cok zorlandiginda silah olarak kullanmalisin. Yoksa bu tempoya alisabiliyor. O yuzden oyle soyledim. Ama istiyorsan hergun yapabilirsin tabii ki .

Anladım kuzum ben dışarıdayken misafirlik olaylarında falan yapmam zaten hafta içi haftasonu dengelenir bu şekilde arada vücudu dinlendirmiş olurum

Saol nil bugun.dikat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…