• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Menum
kahvalti. Yarim.lubnan ekmegiylee doyurucu bi kahvalti yaptim bugun. Bi yumurtayla menemen bal cokelek iki dilim peynir.

Ogle. Salata.

Ara iki ceviz

aksamda balik yedim

yesil cay ve yogurt karisimi.

500 kere zipladim.

İp atlama demiyorum ip atlamak gercekten daha yorucuymu. Haliyle daha fazla kalori yakiyordur:)

Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta nesfit+yogurt
Ara bir elma
Oglen 1kase corba ve yogurtlu kozlenmis patlcan salatası
Aksam yine 1 kase yogurt 've nesfit
Ara bi dilim ananas yemeyi, uyumadanda bi bardak sut içmeyi düşünüyorum

Menum
kahvalti. Yarim.lubnan ekmegiylee doyurucu bi kahvalti yaptim bugun. Bi yumurtayla menemen bal cokelek iki dilim peynir.

Ogle. Salata.

Ara iki ceviz

aksamda balik yedim

500 kere zipladim.

İp atlama demiyorum ip atlamak gercekten daha yorucuymu. Haliyle daha fazla kalori yakiyordur:)
Afiyet olsun canmm

Menum

Ogle. Salata.

Ara iki ceviz

aksamda balik yedim

500 kere zipladim.

5 10 tane cukuk krakerden bisey olurmu.kizlar
saglam bir kahvalti olmus bunu oglen yemegine tamamlarsak okey ama normalde fazla. Yemekten sonra abur cubur yok :KK20: sadece cay kahve var.

Bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
1 fincan yesil cay

Ara
1 mandalina
1 sade nescafe

Oglen
1 tabak brokoli

Aksam
2 kasik yogurt
1 biber+1sogan ve 2 kasik ev yapimi domates rendesiyle yapilmis yumurtasiz melemen.

Kızlar merhaba, geç oldu ama inanın anca fırsat buldum.. Hepsini okudum, hepiniz harika gidiyorsunuz;) aferim topiğimize:)

Ben bugün dünü telafi etmeye çalıştım ama bakalım olmuş mu

Sabah
1 kase sütlü corn flakes

Öğle
1 dilim kepek ekmeğini 2 ye bölerek yapılmış yağsız beyaz peynirli tost

Akşam
Unsuz yağsız domates çorbası(1 kepçe)
3 yk ıspanak
1 yk yoğurt

Bu kadar;) çok doyurucu bir gündü diyemem, tempom fazlaydı çünkü.. Yoruldum ve acıktım.. Ama iyi hissediyorum şuan kendimi

Kızlar merhaba, geç oldu ama inanın anca fırsat buldum.. Hepsini okudum, hepiniz harika gidiyorsunuz:KK66: aferim topiğimize:)

Ben bugün dünü telafi etmeye çalıştım ama bakalım olmuş mu

Sabah
1 kase sütlü corn flakes

Öğle
1 dilim kepek ekmeğini 2 ye bölerek yapılmış yağsız beyaz peynirli tost

Akşam
Unsuz yağsız domates çorbası(1 kepçe)
3 yk ıspanak
1 yk yoğurt

Bu kadar:KK66: çok doyurucu bir gündü diyemem, tempom fazlaydı çünkü.. Yoruldum ve acıktım.. Ama iyi hissediyorum şuan kendimi
Afiyet olsun canim. Telafi olmus ;) hic tartida oynama var mi baktin mi?

Back