• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Beni topa tutabilirsiniz arkadaşlar ben bugün yaptığım tüm diyeti çöpe attım gibi hissediyorum.

Sabah
Yok

Öğle
Yarım adet lahmacun

Akşam
Tatlı krizinde son nokta!
3 dilim nutellalı ekmek!!!

Naptım ben yaaa!!! Bilmiyorum ama, yarın bir şey yemesem geçer mi???
:KK70:Bir gunden bisey olmaz yarin dikkat edersin olur biter :KK45:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat

charmant charmant pazara kadar spor yapmayayım diyorum belki cuma günü hafif yaparım pazar günü sıkı spor yaparım diyorum vücut daha mı çok kalori yakar yoksa kendini mi bırakır bu şekilde de gidebiliyor ama bilgin olsun:KK68:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat

charmant charmant pazara kadar spor yapmayayım diyorum belki cuma günü hafif yaparım pazar günü sıkı spor yaparım diyorum vücut daha mı çok kalori yakar yoksa kendini mi bırakır bu şekilde de gidebiliyor ama bilgin olsun:KK68:
Sporu vucudun vermekte cok zorlandiginda silah olarak kullanmalisin. Yoksa bu tempoya alisabiliyor. O yuzden oyle soyledim. Ama istiyorsan hergun yapabilirsin tabii ki . ;)

Beni topa tutabilirsiniz arkadaşlar ben bugün yaptığım tüm diyeti çöpe attım gibi hissediyorum.

Sabah
Yok

Öğle
Yarım adet lahmacun

Akşam

Ah cnm benim ne lezzetli gelmistir simdi o.:)
uzulme bugun telafi edersin insallh

Spor. Bir saat yuruyus. 150 ip atladim. Bu kez iple atladim cok yorucuydu gercekten ya

Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak

ikiser catal bal. Cokelek.peynir. Halis tereyag.

Ogle. Bi kase etli kuru fasulye. Bi tane lahana sarmasi.

Yesil cay.

Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim:KK43:

Aksam. bi kase salgamli tarhana corbasi. uc kasik yogurtlu bulgur pilavi.yatarkende yogurtlu karisim.yicem
Gayet iyisin canım bugün karbonhidrat çok kaçmış ama olsun bugün dengelersin:KK76:

Sabah
Yok

Öğle
Yarım adet lahmacun

Akşam

Canım üzülme bu kadar başka bir şey yememişsin sonuçta bugün dengelersin sen moral bozmak yok:KK19:
Sporu vucudun vermekte cok zorlandiginda silah olarak kullanmalisin. Yoksa bu tempoya alisabiliyor. O yuzden oyle soyledim. Ama istiyorsan hergun yapabilirsin tabii ki . :KK66:

Anladım kuzum ben dışarıdayken misafirlik olaylarında falan yapmam zaten hafta içi haftasonu dengelenir bu şekilde arada vücudu dinlendirmiş olurum:KK19:

Gayet iyisin canım bugün karbonhidrat çok kaçmış ama olsun bugün dengelersin:KK76:

Canım üzülme bu kadar başka bir şey yememişsin sonuçta bugün dengelersin sen moral bozmak yok:KK19:

Anladım kuzum ben dışarıdayken misafirlik olaylarında falan yapmam zaten hafta içi haftasonu dengelenir bu şekilde arada vücudu dinlendirmiş olurum:KK19:
Saol nil bugun.dikat edicem

Back