- 6 Mayıs 2024
- 3.269
- 3.373
- 29
Aaa o zaman süper. Bende 85 kilo ile başladım şimdi 76.70 oldum. Devam ediyorum :)86.6 kg ile başladım ama gunlugu açtigimda kilom buydu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa o zaman süper. Bende 85 kilo ile başladım şimdi 76.70 oldum. Devam ediyorum :)86.6 kg ile başladım ama gunlugu açtigimda kilom buydu :)
Maşallah size hedef kilonuza ulaşırsınız inşallahAaa o zaman süper. Bende 85 kilo ile başladım şimdi 76.70 oldum. Devam ediyorum :)
Ay ben gıda zehirlenmesi yaşadım kanka pazartesi günü
Çok geçmiş olsun canım benim ya nasil oldu ben aynı vallahiAy ben gıda zehirlenmesi yaşadım kanka pazartesi günü
Daha yeni kendime geliyorum
Sen ne yapıyorsun nasılsın
Pazartesi tavuklu sabdviç almıştım eve gelirken, hep yediğimiz yerdi ama el değiştirmiş malum üç aydır diyette olunca gitmiyordumÇok geçmiş olsun canım benim ya nasil oldu ben aynı vallahi
Çok geçmiş olsun canım Allaha korumuş vallahi ben bu yüzden hiç disaridan birsey almayı sevmiyorumPazartesi tavuklu sabdviç almıştım eve gelirken, hep yediğimiz yerdi ama el değiştirmiş malum üç aydır diyette olunca gitmiyordum
O zehirleri işte canım o gece gidemedim sabahına acilde serum takıldı iki tane ama bugün daha anca kendime geldim
Kız ne zormuş ya Allah korusun dikkat etmek lazım
Sağol canım benim dikkat etmek lazım gerçektenÇok geçmiş olsun canım Allaha korumuş vallahi ben bu yüzden hiç disaridan birsey almayı sevmiyorum
Hava da tam uyumalık amaGunaydinnn bu ara uykuya bir düştüm ben vücut istiyor artık
Motivasyonumu biraz kaybettim.galiba yeniden kazanmam gerekiyor aynı duruyorum en azından kilo almadığım için mutluyum..ama kendimi tekrar dan 5 6 kilo vermek için motive etmeye calisiyorum insaAllah
Paylaş canım burda ogunlerini beraber ilerleyelimMotivasyonumu biraz kaybettim.galiba yeniden kazanmam gerekiyor aynı duruyorum en azından kilo almadığım için mutluyum..ama kendimi tekrar dan 5 6 kilo vermek için motive etmeye calisiyorum insaAllah