Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat Çarşamba günü canımİncecik görünüyor sanki sizin bat ne zaman bende battan önce hiç bu çizgi bile yoktu
Amin canm inşallah inşallah ciddi bişey yokturYok bilmiyorum ama doktor yumurtaları görmüştü yaklaşık iki hafta önce şimdide lekelenmem var kan verdim dua edin inşallah sağlıklı olur bir önceki boş gebelik ve kürtaj oldumhepimize sağlıklı nasip olsun inşallah
Daha varmış bence bekleyin inşallah pozitif görünür net şekildeBat Çarşamba günü canım
İnsallah doktor iç açıcı konuşmadı üst üste boş gebelik yaşanabiliyormuş bakalım nasip Allah ol derse olurAmin canm inşallah inşallah ciddi bişey yoktur
Sen kötü düşünme inşallah korktuğunuz gibi olmazİnsallah doktor iç açıcı konuşmadı üst üste boş gebelik yaşanabiliyormuş bakalım nasip Allah ol derse olur
Yumurtlama ve çatlaması ne zamandı sizinBat Çarşamba günü canım
İnsallahSen kötü düşünme inşallah korktuğunuz gibi olmaz
hep bırlıkte. mutlu hayırlı haber alalım.mayıstan beri korunmuyorum. ates olcerle takıp ettım olmadı. zamanlama tutmadı pco oldugum için ısı dalgalanması cok oluyor. beceremedım. sonra bırakım akısına yine olmadı. sımdı lh testi ile deniyorum bakalım. 35 gunde 1 adet olurum ama en az 32 en fazla 36 gunde olmusum17. gunden 23 e kadar gun asırı ılıskı denedım olmadı. 19 20 21 denedım olmadı. ates olcer yuzunden yumurtlama olmadıgı bı hafta yogun ılıskı sonra salmıstım. meger o saldıgım donem yumurtlama olmus .. ay dedim alayım yıne lh test . pik e kadar kafama gore takılayım :))daha pik gormedım bu hafta olur ınsallahBurası uğurlu gelir sanada inşallah nezmandir deniyorsunuz bende 2 çocuk denemsindeyim bu ay 3.deneme geçen ayı çok saymıyorum gerçi 1 defa ilişki olmustu
Adet ocağın günden geriye 14 gün sayarak canımAa onu nasıl hesaplanız peki
Benim eltimde mol geleblik yaşadı ama öyle kötü huylu filan bilmyorum ilk defa duydum onu ama bnce doktorun bukdar düşük için iğne baslamaliydiEn son mol gebelık gecırdım bıraz sıkıntım kötü huylu cıktı mol gebelıgım.kemoterapi falanda gordum 2 defa. Tedavım bıttı sukur ıyıyım sonrası 1 sene gebelik yasaktı.Korundum ama sonrası da hıc hamıle kalamadım .amh degerım 1.02 yumurta rezervım dustu kemoterapi aldıgım ıcın. Ben de 29 yasındayım. O yuzden su an once aşılama demedık ınsAllah hamıle kalırıö eger olmazsa sonrasi tüp bebek olucak son care
İnşallah budefa yükselmiş olur canımO gün <2.30 negatif çıkmıştı bugün sabah test yaptım prodoctor marka ile ve fotoğraftaki gibi çıktı beklenen adet tarihim 16 ocak yarın yine gidip kan testi vereceğim sizin ne durumda
Büyük ihtimalle vardr pıhtılaşma bukdar düşük normal değil cnm kesinlikle başka doktora da görün derim arkadaşım 3 düşük yaşadı iğneye başladilar hemenCanım bugun ogrenıyordum ya 1 hafta sonra dusuk yapıyordum.eşımdede bende sıkıntı yok genetıkte yaptırdık sadecr bnde kan pıhtılaşması cıktı oyle dedıler ama bu ay kı gıttıgım doktor aşılama yaptı ve kan pıhtılaşman yok dedı oda
B
Bugundemi koyu cikti boyle demkki daha çatlamadi seninki aksam çatlar belki yine yapckmisin test ben bugunu dgerlendrcem dun degrlendrmemistm cnku
Cnm bnce var sende ve HCG idrara yeni geciyorEki Görüntüle 3536074 Eki Görüntüle 3536073 canim buda bu sabah ki testim ilk 3 dakika çektim
Yeni yeni belli olmaya başladı senin var inşallah sende cnmEki Görüntüle 3536099 Eki Görüntüle 3536100 canim üsteki 3 dakika hâli alttaki 10 dakika sonra ki hâli
Evet düzenli cnm geçen ay 13.gun çatlama oldu ısıdan bakmadım ama bu ayda 28 günde gelecek adet galiba 14.gun bugün bugün tam pik gördüm gün içinde veya yarına catliycak büyük ihtimalle akıntı batmalar ve goguslerimdem ateş basması dan anlıyorum az çok çok baya net hissetim belirtileri bende genelde bulantı oluyor hem yumurtlamada hemde adet oluncaKuzum düzenliydin dimi çatladıgnı anladığın an oluyor mu sen vücudundan ısındıgını anlarsın ozman
Yumurtlama 30 Aralık çatlama 1 OcakYumurtlama ve çatlaması ne zamandı sizin
Canım kan testi olacağım dedim ya bugün kan testi verdim 7.15 çıktı siz hesaplamıştınız benim çatlama tarihimi sizce normal mi adetim 16 ocakta olacaktı.Adet ocağın günden geriye 14 gün sayarak canım
Benim eltimde mol geleblik yaşadı ama öyle kötü huylu filan bilmyorum ilk defa duydum onu ama bnce doktorun bukdar düşük için iğne baslamaliydi
İnşallah budefa yükselmiş olur canım
Büyük ihtimalle vardr pıhtılaşma bukdar düşük normal değil cnm kesinlikle başka doktora da görün derim arkadaşım 3 düşük yaşadı iğneye başladilar hemen
Cnm bnce var sende ve HCG idrara yeni geciyor
Yeni yeni belli olmaya başladı senin var inşallah sende cnm
Evet düzenli cnm geçen ay 13.gun çatlama oldu ısıdan bakmadım ama bu ayda 28 günde gelecek adet galiba 14.gun bugün bugün tam pik gördüm gün içinde veya yarına catliycak büyük ihtimalle akıntı batmalar ve goguslerimdem ateş basması dan anlıyorum az çok çok baya net hissetim belirtileri bende genelde bulantı oluyor hem yumurtlamada hemde adet olunca
Canım ben büyük ihtimal solunum yolu enfeksiyonu kapmisim oğlumdan bulaştı yutkunamiyorum doktora gene de gebelik şüphem var diyeyim mi antibiyotik vericek büyük ihtimalleAdet ocağın günden geriye 14 gün sayarak canım
Benim eltimde mol geleblik yaşadı ama öyle kötü huylu filan bilmyorum ilk defa duydum onu ama bnce doktorun bukdar düşük için iğne baslamaliydi
İnşallah budefa yükselmiş olur canım
Büyük ihtimalle vardr pıhtılaşma bukdar düşük normal değil cnm kesinlikle başka doktora da görün derim arkadaşım 3 düşük yaşadı iğneye başladilar hemen
Cnm bnce var sende ve HCG idrara yeni geciyor
Yeni yeni belli olmaya başladı senin var inşallah sende cnm
Evet düzenli cnm geçen ay 13.gun çatlama oldu ısıdan bakmadım ama bu ayda 28 günde gelecek adet galiba 14.gun bugün bugün tam pik gördüm gün içinde veya yarına catliycak büyük ihtimalle akıntı batmalar ve goguslerimdem ateş basması dan anlıyorum az çok çok baya net hissetim belirtileri bende genelde bulantı oluyor hem yumurtlamada hemde adet olunca
Canım en son yaptığın testi atar mısınCanım kan testi olacağım dedim ya bugün kan testi verdim 7.15 çıktı siz hesaplamıştınız benim çatlama tarihimi sizce normal mi adetim 16 ocakta olacaktı.
Canım en son yaptığın testi atar mısın
Cnm adet tarihine göre 2 Ocak çatlama 12.gundesin kan testine göre döllenme ve yerlesme uzun sürmüş yani bebegin yerlesmis ve HCG salgilanmaya yeni başlamış 2 güne bir artış izlenem. Gerekli belli seviden sonrada ısrarına gececek kan testini erken yaptığın için bu sonuçta gayet normal cnm strese girme güzel beslen bol bol protein alCanım kan testi olacağım dedim ya bugün kan testi verdim 7.15 çıktı siz hesaplamıştınız benim çatlama tarihimi sizce normal mi adetim 16 ocakta olacaktı.
Kesinlikle git cnm hemen ona göre önlemini al kan testini yaptır ilaçları ona göre içCanım ben büyük ihtimal solunum yolu enfeksiyonu kapmisim oğlumdan bulaştı yutkunamiyorum doktora gene de gebelik şüphem var diyeyim mi antibiyotik vericek büyük ihtimalle
Birdaki kan testini adet günü ver bence en azından biraz daha yükselmiş olsun 3 gün kalmış zaten istersen tesle takip öğüne kdarCanım kan testi olacağım dedim ya bugün kan testi verdim 7.15 çıktı siz hesaplamıştınız benim çatlama tarihimi sizce normal mi adetim 16 ocakta olacaktı.
Ya çok çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için çok sağğol iyi ki varsınız bu süreçte stresimi azalttınızBirdaki kan testini adet günü ver bence en azından biraz daha yükselmiş olsun 3 gün kalmış zaten istersen tesle takip öğüne kdar
Tam 14 gün olarak mı hesaplanıyor acaba daha önce sonra olma durumu olsa bi sorun mu ki acaba battan 2 gün önce mi öğrenmiş oldunuzYumurtlama 30 Aralık çatlama 1 Ocak