- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onun sayesinde az kalori aldım eve gidince de canım bir şey istemedi Allah razı olsunİyi olmus bur yandan guzel olsaydi canin cok cekerdi:)
Hazır meyve sularından değil sıkma olsa da mı yüksek . Hazır meyve suyu hiç içmem. Asitli bişeyde içmem. Tek sade soda içerdim ama oda prolaktini yükseltiyormuş ahhhh ahhhh onuda bıraktım. Ne yapayım bennnvalla ne oldugu belli degil sogan salca kavurup lahanalari koydum pisirdim pul biber karabiber ve nane ekledim yedim cok guzeldi tadi sen de yap
afiyet olsun Allah kabul etsin canim.
oooohhhh ben de daha bugun canim cekti yarina alayim dedim afiyet olsun cok yararli
meyve suyu icmemeye calisin kalorisi cok yuksek onun yerine bir tane meyve yiyin daha iyi mantarli et soteden daha fazla yiyebilirdin kuzum mantarin kalorisi cok az. Biraz sabir gerek sonra hepsi takir takir gider
Afiyet olsun canım
Tam emin değilim hiç içmedim paketlerinede hiç bakmadım ama şeker oluyor onların içinde galiba. İçmesen daha iyi.kızlar bu doğadan ın cam içinde soğuk çayları var
beyaz çay armutlu
yeşil çay nane limonlu
ya ben sıcak çayları içemiyorum bunlardan içsem acaba faydası olurmu yine
yada boş boşunamı içmiş olurum
Bende aynı düşündüm faydası yoksa boş yere kalori almanın bi anlamı yokTam emin değilim hiç içmedim paketlerinede hiç bakmadım ama şeker oluyor onların içinde galiba. İçmesen daha iyi.
Ben sadece pzt sileri tartiliyorum canim su an bilmiyirum o yuzden pzt 70.6 idim.sağol canım sende nasıl durumlar
ben bfite gidiyorum her akşam onunda etkisi var büyük ihtimalle
hiççç önceliğimi kaptırmayı düşünmüyorummm
Ben sadece pzt sileri tartiliyorum canim su an bilmiyirum o yuzden pzt 70.6 idim.
Her aksam neye gidiyorsun canim anlamadim.
O.isler belli olmaz canim gorecegiz.pzt si:)
kızlar günaydın
dünkü menumü yazayım
sabah nesfit + yoğurt bir kase
ara 1 mandalina
öglen 1 kase mercimek çorba
ara biraz yoğurt
sonra akşam bir elma yedim
yatarkende bir bardak sıcak su
gece oğlum uyumadı bence acıktım haliyle bir hurma, birde kayısı yedim iki üç tanede ceviz
evet pazartesi sabahı 71,2 görünüyrdum bu sabah 69,5 çıktım
Bak bu güzel bu menünü sevdim canım idealsabah nesfit + yoğurt ve bir haşlanmış yumurta yedim
ara da bir mandalina
öğlende tavuklu sebzeli 1 kase çorba ve semizotlu yoğurt yedim
ara da bir elma yemeyi
akşamda bir kase mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum
canım evet az yiyorum farkındayım ama yiyemiyorum inan ki hiç iştahim yokCanım çok az yemiyor musun kilo gider ama sağlıklı olmayabilir sonra dikkat et daha fazla almayasın bence sebze yemeği olsun tavuk et olsun akşamları meyveyle geçiştirme sadece öğlende bir şey yememişsen yesen hadi yeme akşam diyeceğim ama
Zorla yenmez tabi canım ne güzel miden az yemek istiyor benim korkum sadece daha sonra saldırışa geçmesin miden bu sefer ondan dolayı yoksa keşke hepimizin böyle gitsecanım evet az yiyorum farkındayım ama yiyemiyorum inan ki hiç iştahim yok
bende zorla yemek istemiyorum bu kadarı yetiyo
evet canim gebelik planliyorum insallah olur :)anladım canım zaten geriye bakarsaak iyice vermişsin kiloları darısı benim başıma artık
bu arada gebelik planlıyorsun heralde
onun için mi kilo vermeye çalışıyorsun
Yesil cay en etkili soyle oluyor; bir bardak sicak suya bir cay kasigi cayi topa koyup bardaga daldiriyorum bir dk sonra cikarip bekletmeden iciyorum.Afiyet olsun. Supersin her zmnki gibi. Dedigin gibi ekmek her zmn yemeyince iki dilim.fazla olmaz.
Sizler yesil cayi nasil demliyorsunuz. Cayi kaynayincami atiyorsunuz yoksa suyla kaynatiyormusunuz
Ben hic onlara bulasma derim normal demleme cay ic canim.kızlar bu doğadan ın cam içinde soğuk çayları var
beyaz çay armutlu
yeşil çay nane limonlu
ya ben sıcak çayları içemiyorum bunlardan içsem acaba faydası olurmu yine
yada boş boşunamı içmiş olurum
Evet sikma iceceksen sadece yarim cay bardagi icebilirsinHazır meyve sularından değil sıkma olsa da mı yüksek . Hazır meyve suyu hiç içmem. Asitli bişeyde içmem. Tek sade soda içerdim ama oda prolaktini yükseltiyormuş ahhhh ahhhh onuda bıraktım. Ne yapayım bennn
tesekkur ederiiimmmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun. Bulgurla tarhana ayni anda olmamis ikiside karbonhidrat degeri yuksek yiyecekler keske birinin yerine sebze olsaydi.Spor. Bir saat yuruyus. 150 ip atladim. Bu kez iple atladim cok yorucuydu gercekten ya
Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak
ikiser catal bal. Cokelek.peynir. Halis tereyag.
Ogle. Bi kase etli kuru fasulye. Bi tane lahana sarmasi.
Yesil cay.
Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim
Aksam. bi kase salgamli tarhana corbasi. uc kasik yogurtlu bulgur pilavi.yatarkende yogurtlu karisim.yicem
Immm çok güzel menüymüş, afiyet olsun canımBugunku menum;
Sabah
6 kirma zeytin
1 kk peynir
1 tatli kasigi pekmez
Domates
2 dilim ekmek
Cay
Ara
Yesil cay
Oglen
200 gr haslanmis tavuk gogsu
Aksam
250-500gr arasi cipura
Yesil cay.
Afiyet olsun canım, valla sana yorum yapmaya yüzüm yok ben naptım bir bilseniz.. Ama bence menün gayet güzelSpor. Bir saat yuruyus. 150 ip atladim. Bu kez iple atladim cok yorucuydu gercekten ya
Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak
ikiser catal bal. Cokelek.peynir. Halis tereyag.
Ogle. Bi kase etli kuru fasulye. Bi tane lahana sarmasi.
Yesil cay.
Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim
Aksam. bi kase salgamli tarhana corbasi. uc kasik yogurtlu bulgur pilavi.yatarkende yogurtlu karisim.yicem