• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

kızlar bu doğadan ın cam içinde soğuk çayları var
beyaz çay armutlu
yeşil çay nane limonlu
ya ben sıcak çayları içemiyorum bunlardan içsem acaba faydası olurmu yine
yada boş boşunamı içmiş olurum

valla ne oldugu belli degil sogan salca kavurup lahanalari koydum pisirdim pul biber karabiber ve nane ekledim yedim cok guzeldi tadi sen de yap :kk77:

afiyet olsun Allah kabul etsin canim.

oooohhhh ben de daha bugun canim cekti yarina alayim dedim :kk77: afiyet olsun cok yararli :KK76:

meyve suyu icmemeye calisin kalorisi cok yuksek onun yerine bir tane meyve yiyin daha iyi :KK66: mantarli et soteden daha fazla yiyebilirdin kuzum :KK66: mantarin kalorisi cok az. Biraz sabir gerek sonra hepsi takir takir gider :KK19:
Hazır meyve sularından değil sıkma olsa da mı yüksek . Hazır meyve suyu hiç içmem. Asitli bişeyde içmem. Tek sade soda içerdim ama oda prolaktini yükseltiyormuş ahhhh ahhhh onuda bıraktım. Ne yapayım bennn :KK61:

beyaz çay armutlu
yeşil çay nane limonlu
Tam emin değilim hiç içmedim paketlerinede hiç bakmadım ama şeker oluyor onların içinde galiba. İçmesen daha iyi.

sağol canım sende nasıl durumlar
ben bfite gidiyorum her akşam onunda etkisi var büyük ihtimalle
hiççç önceliğimi kaptırmayı düşünmüyorummm :KK53:
Ben sadece pzt sileri tartiliyorum canim su an bilmiyirum o yuzden pzt 70.6 idim.

Her aksam neye gidiyorsun canim anlamadim.

O.isler belli olmaz canim gorecegiz.pzt si:)

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata

Arada yine nescafemi içerim akşama menemen kahvaltılık türü var bir aksilik olmazsa :KK76:

Ben sadece pzt sileri tartiliyorum canim su an bilmiyirum o yuzden pzt 70.6 idim.

Her aksam neye gidiyorsun canim anlamadim.

O.isler belli olmaz canim gorecegiz.pzt si:)

önceden sadece kilo vermekdi derdim ama artık senin beni geçmemen içinde yemiceeemmmm :KK76:
b fit diye bir spor merkezi hergün yarım saat hızlı bir şekilde spor yapıyorsun Türkiye geneli şubeleri var genellikle her ilde var

sabah nesfit + yoğurt ve bir haşlanmış yumurta yedim
ara da bir mandalina
öğlende tavuklu sebzeli 1 kase çorba ve semizotlu yoğurt yedim
ara da bir elma yemeyi
akşamda bir kase mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum :kk77:

kızlar günaydın
dünkü menumü yazayım
sabah nesfit + yoğurt bir kase
ara 1 mandalina
öglen 1 kase mercimek çorba
ara biraz yoğurt
sonra akşam bir elma yedim
yatarkende bir bardak sıcak su
gece oğlum uyumadı bence acıktım haliyle bir hurma, birde kayısı yedim iki üç tanede ceviz

evet pazartesi sabahı 71,2 görünüyrdum bu sabah 69,5 çıktım

Canım çok az yemiyor musun kilo gider ama sağlıklı olmayabilir sonra dikkat et daha fazla almayasın bence sebze yemeği olsun tavuk et olsun akşamları meyveyle geçiştirme sadece öğlende bir şey yememişsen yesen hadi yeme akşam diyeceğim ama :KK51:

Canım çok az yemiyor musun kilo gider ama sağlıklı olmayabilir sonra dikkat et daha fazla almayasın bence sebze yemeği olsun tavuk et olsun akşamları meyveyle geçiştirme sadece öğlende bir şey yememişsen yesen hadi yeme akşam diyeceğim ama :KK51:
canım evet az yiyorum farkındayım ama yiyemiyorum inan ki hiç iştahim yok
bende zorla yemek istemiyorum bu kadarı yetiyo

canım evet az yiyorum farkındayım ama yiyemiyorum inan ki hiç iştahim yok
bende zorla yemek istemiyorum bu kadarı yetiyo
Zorla yenmez tabi canım ne güzel miden az yemek istiyor benim korkum sadece daha sonra saldırışa geçmesin miden bu sefer ondan dolayı yoksa keşke hepimizin böyle gitse :KK19:

anladım canım zaten geriye bakarsaak iyice vermişsin kiloları darısı benim başıma artık
bu arada gebelik planlıyorsun heralde
onun için mi kilo vermeye çalışıyorsun
evet canim gebelik planliyorum insallah olur :)

Afiyet olsun. Supersin her zmnki gibi. Dedigin gibi ekmek her zmn yemeyince iki dilim.fazla olmaz.

Sizler yesil cayi nasil demliyorsunuz. Cayi kaynayincami atiyorsunuz yoksa suyla kaynatiyormusunuz
Yesil cay en etkili soyle oluyor; bir bardak sicak suya bir cay kasigi cayi topa koyup bardaga daldiriyorum bir dk sonra cikarip bekletmeden iciyorum.
beyaz çay armutlu
yeşil çay nane limonlu
Ben hic onlara bulasma derim normal demleme cay ic canim.
Hazır meyve sularından değil sıkma olsa da mı yüksek . Hazır meyve suyu hiç içmem. Asitli bişeyde içmem. Tek sade soda içerdim ama oda prolaktini yükseltiyormuş ahhhh ahhhh onuda bıraktım. Ne yapayım bennn :KK61:
Evet sikma iceceksen sadece yarim cay bardagi icebilirsin ;)
Afiyet olsun canım
tesekkur ederiiimmm :KK15:

Spor. Bir saat yuruyus. 150 ip atladim. Bu kez iple atladim cok yorucuydu gercekten ya

Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak

ikiser catal bal. Cokelek.peynir. Halis tereyag.

Ogle. Bi kase etli kuru fasulye. Bi tane lahana sarmasi.

Yesil cay.

Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim:(

Aksam. bi kase salgamli tarhana corbasi. uc kasik yogurtlu bulgur pilavi.yatarkende yogurtlu karisim.yicem

Spor. Bir saat yuruyus. 150 ip atladim. Bu kez iple atladim cok yorucuydu gercekten ya

Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak

Yesil cay.

Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim:KK43:

Aksam. bi kase salgamli tarhana corbasi. uc kasik yogurtlu bulgur pilavi.yatarkende yogurtlu karisim.yicem
Afiyet olsun. Bulgurla tarhana ayni anda olmamis ikiside karbonhidrat degeri yuksek yiyecekler keske birinin yerine sebze olsaydi.

Bugunku menum;

Sabah
6 kirma zeytin
1 kk peynir
1 tatli kasigi pekmez
Domates
2 dilim ekmek
Cay

Ara
Yesil cay

Oglen
200 gr haslanmis tavuk gogsu

Aksam
250-500gr arasi cipura

Yesil cay.:kk77:
Immm çok güzel menüymüş, afiyet olsun canım

Bugunku menum.
Kahvaltu . Cay uc bardak

Yesil cay.

Nisan vardi orda bi.dilim.baklava yedim:KK43:

Afiyet olsun canım, valla sana yorum yapmaya yüzüm yok ben naptım bir bilseniz.. Ama bence menün gayet güzel;)

Beni topa tutabilirsiniz arkadaşlar ben bugün yaptığım tüm diyeti çöpe attım gibi hissediyorum.

Sabah
Yok

Öğle
Yarım adet lahmacun

Akşam
Tatlı krizinde son nokta!
3 dilim nutellalı ekmek!!!

Naptım ben yaaa!!! Bilmiyorum ama, yarın bir şey yemesem geçer mi???

Back