Oluyo galiba yavas yavasHarikasın canım işte bu
Tabi ki oluyor biz istedikten sonra ne durabilir önümüzdeOluyo galiba yavas yavas
21 yasindayim kendim diyet yapiorum cnm ben. Sen yenimi basladin diyete
Sende boyle bi degisim varmiTabi ki oluyor biz istedikten sonra ne durabilir önümüzde
evet bu hafta başladım 71,2 ile bakalım nasıl gidecek21 yasindayim kendim diyet yapiorum cnm ben. Sen yenimi basladin diyete
Benimde diyet yapmadan önce spora başlamadan önce darlaşan pantolonlarım şuanda daha rahat cm olarak hiç ölçmedim ama bolluğu farkediyorumSende boyle bi degisim varmi
Olmaz diye tahmin ediyorm canm5 10 tane cukuk krakerden bisey olurmu.kizlar
Afiyet olsun canmmMenum
kahvalti. Yarim.lubnan ekmegiylee doyurucu bi kahvalti yaptim bugun. Bi yumurtayla menemen bal cokelek iki dilim peynir.
Ogle. Salata.
Ara iki ceviz
aksamda balik yedim
yesil cay ve yogurt karisimi.
500 kere zipladim.
İp atlama demiyorum ip atlamak gercekten daha yorucuymu. Haliyle daha fazla kalori yakiyordur:)
Afiyet olsun cok iyiMenum
Sabah 1 haslanmis yumurta nesfit+yogurt
Ara bir elma
Oglen 1kase corba ve yogurtlu kozlenmis patlcan salatası
Aksam yine 1 kase yogurt 've nesfit
Ara bi dilim ananas yemeyi, uyumadanda bi bardak sut içmeyi düşünüyorum
Menum
kahvalti. Yarim.lubnan ekmegiylee doyurucu bi kahvalti yaptim bugun. Bi yumurtayla menemen bal cokelek iki dilim peynir.
Ogle. Salata.
Ara iki ceviz
aksamda balik yedim
yesil cay ve yogurt karisimi.
500 kere zipladim.
İp atlama demiyorum ip atlamak gercekten daha yorucuymu. Haliyle daha fazla kalori yakiyordur:)
saglam bir kahvalti olmus bunu oglen yemegine tamamlarsak okey ama normalde fazla. Yemekten sonra abur cubur yok5 10 tane cukuk krakerden bisey olurmu.kizlar
Sende benim gibi cok az yiyorsunBugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
1 fincan yesil cay
Ara
1 mandalina
1 sade nescafe
Oglen
1 tabak brokoli
Aksam
2 kasik yogurt
1 biber+1sogan ve 2 kasik ev yapimi domates rendesiyle yapilmis yumurtasiz melemen.
amann topu topuaramızda 10 kilo var bende 90sın zannettimevet bu hafta başladım 71,2 ile bakalım nasıl gidecek
yaşın genç daha metobalizmanda hızlıdır kolay verirsin
Kuzumm keske oyle olsa :) bi on kilo gitse benden mucize sayarimamann topu topuaramızda 10 kilo var bende 90sın zannettim
Afiyet olsun canim. Telafi olmusKızlar merhaba, geç oldu ama inanın anca fırsat buldum.. Hepsini okudum, hepiniz harika gidiyorsunuzaferim topiğimize:)
Ben bugün dünü telafi etmeye çalıştım ama bakalım olmuş mu
Sabah
1 kase sütlü corn flakes
Öğle
1 dilim kepek ekmeğini 2 ye bölerek yapılmış yağsız beyaz peynirli tost
Akşam
Unsuz yağsız domates çorbası(1 kepçe)
3 yk ıspanak
1 yk yoğurt
Bu kadarçok doyurucu bir gündü diyemem, tempom fazlaydı çünkü.. Yoruldum ve acıktım.. Ama iyi hissediyorum şuan kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?