- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bence kızartma türlerinden uzak dur pizza falan olmaz dün fırında makarna yemiştin çünkü en azından dengele derim bu akşam sebze türü yapsan meselaNehir aksama ne yapcam bilmiorum ya pizza yapim diyorum yapsam 1 dilim yesem geri kalani kalir ya .
Hamur kizartmasi yapsam kac dilim yicem.
Bi fikir ver sen ne yapion aksama
Kapuska mı lahana yemeği mi o evde lahana var canım çekti şuanda
Hamsi aldim esim firinda sevmiyo az yag ile kizarticam onuBence kızartma türlerinden uzak dur pizza falan olmaz dün fırında makarna yemiştin çünkü en azından dengele derim bu akşam sebze türü yapsan meselaBenim akşama misafirlerden kalan yaprak sarması kıymalı börek makarna salatası var ama ben 1-2 tane sarmadan alırım yoğurt yerim gibi bir de kalan lahanam vardı onu çorba yapmayı düşünüyorum onu içeceğim meyve yiyeceğim pek yemek yemeyi düşünmüyorum akşamları artık fazla kahvaltılık türü de yiyebilirim bak bu akşam
Çok iyi yapmışsın canım bol proteinli sağlıklı daha ne olsunHamsi aldim esim firinda sevmiyo az yag ile kizarticam onu
Çok iyi yapmışsın canım bol proteinli sağlıklı daha ne olsun
Doktor b12 icin balikta ye dedi hicde sevmem ama mecburen yicez artikÇok iyi yapmışsın canım bol proteinli sağlıklı daha ne olsun
Ama sabah tost ekmegiyle tost yaptim yarim bardak meyve suyuyla yedim ara yok oglende boyle yaptim.
Doktor b12 icin balikta ye dedi hicde sevmem ama mecburen yicez artik
Oh valla hazir yemek deseneGüzel canım balığı bende pek sevmem ama artık yiyorum balık çok iyi herşeye iyi geliyor tam da mevsimi yarın için düşünüyorum bende nasipse büyük balıklardan bakalım dışarıda kızarttıracak eşim
Aynen canım mercimek çorbasıyla salata tamamdır bu akşamdan çorbamı yapayım bariOh valla hazir yemek desene
Aynenn senin icin rahat olurAynen canım mercimek çorbasıyla salata tamamdır bu akşamdan çorbamı yapayım bari
Harekette olur nerede hareket orada bereketAynenn senin icin rahat olur
valla ne oldugu belli degil sogan salca kavurup lahanalari koydum pisirdim pul biber karabiber ve nane ekledim yedim cok guzeldi tadi sen de yapKapuska mı lahana yemeği mi o evde lahana var canım çekti şuanda
afiyet olsun Allah kabul etsin canim.Merhaba kizlarr
Bugun sahuruda2 kaynamis yumurta ile khv yaptim. Ekmeksiz. Dun de hic ekmek yemedim. Bu hafta boyle devam edeyim dedim ama orucum ve bas donmesi oldu
Iftar icin corba, ispanak dusunuyorum bakalim...
oooohhhh ben de daha bugun canim cekti yarina alayim dedimHamsi aldim esim firinda sevmiyo az yag ile kizarticam onu
meyve suyu icmemeye calisin kalorisi cok yuksek onun yerine bir tane meyve yiyin daha iyiBugünkü menüm:
Sabah : 1 tane kaşarlı tost, portakal-nar suyu karışık
Öğle: 2 kaşık mantarlı et sote, yarım kase domates çorbası, 2-3 çatal kıvırcık salata
Akşam: Yoğurt çorbam var eve gidersem ondan yicem. Eşimin ananesine gidersek çorba ne varsa ondan yicem..
Kilo vermek ne zormuşş.. Hem kilolar yük hemde psikolojik rahatsızlığı yük
Ehehehe hamile misin ki acaba demek istedimBen geldim
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
Öğle
Tavuk döner
Salata
Ayran
Akşam
Eşimle yemeğe gittik. Karışık ızgara vardı ben 2 küçük parça tavuk göğüs yedim, 2 parça da domates..
Kızlar hafta sonundan beri şöyle bir sorunum var. Doymuyorum ben!! Öyle ki yemekten yeni geldik şuan açım!! Hep aç hissediyorum kendimi noldu sizce bana
Ayyy keşkeee ama nerdeeeEhehehe hamile misin ki acaba demek istedimbide eti doyana kadar ye sorun olmaz
Menune bayildiimmm bu aksam balik var dimiSabah; 07:42 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + yarım kupa limonlu ılık su
Ara; 08:45 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuklu şehriyeli çorba + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + yarım kase turşu (2-3 ufak salatalık turşusuna anca denk gelir)
Ara; 14:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:30 - 2 elde sıkılma orta boy köfte + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 22:00 - 1 dilim ananas
Spor; 1 saat yürüyüş (7.360 adım attığım görünüyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?