- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Gayet güzel canım menün pes etmek yok bak zor verildiğini gördüğümüz için artık yerken daha çok düşüneceğizBugünkü menüm:
Sabah : 1 tane kaşarlı tost, portakal-nar suyu karışık
Öğle: 2 kaşık mantarlı et sote, yarım kase domates çorbası, 2-3 çatal kıvırcık salata
Akşam: Yoğurt çorbam var eve gidersem ondan yicem. Eşimin ananesine gidersek çorba ne varsa ondan yicem..
Kilo vermek ne zormuşş.. Hem kilolar yük hemde psikolojik rahatsızlığı yük
Kapuska lahana yemeği işte kuzum anladım bende yaparım böyle az lahanam var pazara bozulmazsa yapacağım inşallahvalla ne oldugu belli degil sogan salca kavurup lahanalari koydum pisirdim pul biber karabiber ve nane ekledim yedim cok guzeldi tadi sen de yap
Ben geldim
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
Öğle
Tavuk döner
Salata
Ayran
Akşam
Eşimle yemeğe gittik. Karışık ızgara vardı ben 2 küçük parça tavuk göğüs yedim, 2 parça da domates..
Kızlar hafta sonundan beri şöyle bir sorunum var. Doymuyorum ben!! Öyle ki yemekten yeni geldik şuan açım!! Hep aç hissediyorum kendimi noldu sizce bana
Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu eltimle salataya gömüldük o tabi patates kızartması pilav yiyebiliyor gerçi patates kızartması da yağ içindeydiMenune bayildiimmm bu aksam balik var dimi
Ayyy bu senin kv beni oldurecekKv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu eltimle salataya gömüldük o tabi patates kızartması pilav yiyebiliyor gerçi patates kızartması da yağ içindeydi
Maalesef kuzum dün yapacaklarım var menemenlik duruyor dolapta kahvaltılık türü yiyeceğiz ama canım çok pis çekiyor balık Cuma günü yemek istiyorum
Evet nasip artık kuzum beni de öldürecek kv eltimde patatesleri yedi midesi bozulduAyyy bu senin kv beni oldurecekneyse afiyet olsun. Cuma yersin kuzum artik
Evet nasip artık kuzum beni de öldürecek kv eltimde patatesleri yedi midesi bozulduköfteyi yemeye çalışırken gülmekten fenalaşacaktık kv çaktırmadan yememeye çalışmak işkenceydi bu ne eti koyun mu bana ağır geliyor da kokusu bir değişik dedim çekinemem ya
Supersinkızlar günaydın
dünkü menumü yazayım
sabah nesfit + yoğurt bir kase
ara 1 mandalina
öglen 1 kase mercimek çorba
ara biraz yoğurt
sonra akşam bir elma yedim
yatarkende bir bardak sıcak su
gece oğlum uyumadı bence acıktım haliyle bir hurma, birde kayısı yedim iki üç tanede ceviz
evet pazartesi sabahı 71,2 görünüyrdum bu sabah 69,5 çıktımSupersinhic tartiya baktin mi
Evet anladim zaten yediklerinden harika gidiyorsun devaammmmevet pazartesi sabahı 71,2 görünüyrdum bu sabah 69,5 çıktım
afiyet olsun canım
bakalım nereye kadar dayanıcaammEvet anladim zaten yediklerinden harika gidiyorsun devaammmm
Ben genelde ekmek hic tuketmem o yuzden arada boyle yapiyorumafiyet olsun canım
ama bence ekmek fazla
sen daha tecrübelisin bilirsin ama bence bi dilim ye
birde benim diyetisyenim bana galeta yiyebilirsin demişti aklında olsun kuzum
Tabii ki sonuna kadaarrrbakalım nereye kadar dayanıcaamm
anladım canım zaten geriye bakarsaak iyice vermişsin kiloları darısı benim başıma artıkBen genelde ekmek hic tuketmem o yuzden arada boyle yapiyorumdiger ogunlerimi ona gore ayarliyorum
Tebrik ediyorum seni. One gectin bile :)evet pazartesi sabahı 71,2 görünüyrdum bu sabah 69,5 çıktım
İyi olmus bur yandan guzel olsaydi canin cok cekerdi:)Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu eltimle salataya gömüldük o tabi patates kızartması pilav yiyebiliyor gerçi patates kızartması da yağ içindeydi
Maalesef kuzum dün yapacaklarım var menemenlik duruyor dolapta kahvaltılık türü yiyeceğiz ama canım çok pis çekiyor balık Cuma günü yemek istiyorum
Afiyet olsun. Supersin her zmnki gibi. Dedigin gibi ekmek her zmn yemeyince iki dilim.fazla olmaz.
sağol canım sende nasıl durumlarTebrik ediyorum seni. One gectin bile :)
Aynen devam cnm. Ama haftaya senden once olacagim inslh ona gore:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?