Yilbasina Kadar 14 Kilo

Gayet güzel canım menün pes etmek yok bak zor verildiğini gördüğümüz için artık yerken daha çok düşüneceğiz
valla ne oldugu belli degil sogan salca kavurup lahanalari koydum pisirdim pul biber karabiber ve nane ekledim yedim cok guzeldi tadi sen de yap
Kapuska lahana yemeği işte kuzum anladım bende yaparım böyle az lahanam var pazara bozulmazsa yapacağım inşallah

Güzel canım menün tavuk bugün çok yemişsin ama protein bir zararı olmaz kilosu da çabuk verilir eminim inşallah hamilesindir bu acıkmalar ondandır

Menune bayildiimmm bu aksam balik var dimi
Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu eltimle salataya gömüldük o tabi patates kızartması pilav yiyebiliyor gerçi patates kızartması da yağ içindeydi

Maalesef kuzum dün yapacaklarım var menemenlik duruyor dolapta kahvaltılık türü yiyeceğiz ama canım çok pis çekiyor balık Cuma günü yemek istiyorum

Ayyy bu senin kv beni oldurecek neyse afiyet olsun. Cuma yersin kuzum artik

Ayyy bu senin kv beni oldurecek neyse afiyet olsun. Cuma yersin kuzum artik
Evet nasip artık kuzum beni de öldürecek kv eltimde patatesleri yedi midesi bozuldu köfteyi yemeye çalışırken gülmekten fenalaşacaktık kv çaktırmadan yememeye çalışmak işkenceydi bu ne eti koyun mu bana ağır geliyor da kokusu bir değişik dedim çekinemem ya

kızlar günaydın
dünkü menumü yazayım
sabah nesfit + yoğurt bir kase
ara 1 mandalina
öglen 1 kase mercimek çorba
ara biraz yoğurt
sonra akşam bir elma yedim
yatarkende bir bardak sıcak su
gece oğlum uyumadı bence acıktım haliyle bir hurma, birde kayısı yedim iki üç tanede ceviz

Supersin hic tartiya baktin mi

İyi olmus bur yandan guzel olsaydi canin cok cekerdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…