• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Bugünkü menüm:
Sabah : 1 tane kaşarlı tost, portakal-nar suyu karışık
Öğle: 2 kaşık mantarlı et sote, yarım kase domates çorbası, 2-3 çatal kıvırcık salata
Akşam: Yoğurt çorbam var eve gidersem ondan yicem. Eşimin ananesine gidersek çorba ne varsa ondan yicem..
Kilo vermek ne zormuşş.. Hem kilolar yük hemde psikolojik rahatsızlığı yük :KK43:
Gayet güzel canım menün pes etmek yok bak zor verildiğini gördüğümüz için artık yerken daha çok düşüneceğiz:KK19:
valla ne oldugu belli degil sogan salca kavurup lahanalari koydum pisirdim pul biber karabiber ve nane ekledim yedim cok guzeldi tadi sen de yap :kk77:
Kapuska lahana yemeği işte kuzum anladım bende yaparım böyle az lahanam var pazara bozulmazsa yapacağım inşallah :KK53:
Ben geldim:KK66:

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir

Öğle
Tavuk döner
Salata
Ayran

Akşam
Eşimle yemeğe gittik. Karışık ızgara vardı ben 2 küçük parça tavuk göğüs yedim, 2 parça da domates..

Kızlar hafta sonundan beri şöyle bir sorunum var. Doymuyorum ben!! Öyle ki yemekten yeni geldik şuan açım!! Hep aç hissediyorum kendimi noldu sizce bana

Güzel canım menün tavuk bugün çok yemişsin ama protein bir zararı olmaz kilosu da çabuk verilir eminim inşallah hamilesindir bu acıkmalar ondandır:KK76:

Menune bayildiimmm bu aksam balik var dimi :kk77::KK16::KK53:
Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu eltimle salataya gömüldük o tabi patates kızartması pilav yiyebiliyor gerçi patates kızartması da yağ içindeydi:KK70:

Maalesef kuzum dün yapacaklarım var menemenlik duruyor dolapta kahvaltılık türü yiyeceğiz ama canım çok pis çekiyor balık Cuma günü yemek istiyorum:kk77:

Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu eltimle salataya gömüldük o tabi patates kızartması pilav yiyebiliyor gerçi patates kızartması da yağ içindeydi:KK70:

Maalesef kuzum dün yapacaklarım var menemenlik duruyor dolapta kahvaltılık türü yiyeceğiz ama canım çok pis çekiyor balık Cuma günü yemek istiyorum:kk77:
Ayyy bu senin kv beni oldurecek :KK70: neyse afiyet olsun. Cuma yersin kuzum artik :KK68:

Ayyy bu senin kv beni oldurecek :KK70: neyse afiyet olsun. Cuma yersin kuzum artik :KK68:
Evet nasip artık kuzum beni de öldürecek kv eltimde patatesleri yedi midesi bozuldu :KK70:köfteyi yemeye çalışırken gülmekten fenalaşacaktık kv çaktırmadan yememeye çalışmak işkenceydi bu ne eti koyun mu bana ağır geliyor da kokusu bir değişik dedim çekinemem ya :cool::KK53:

kızlar günaydın
dünkü menumü yazayım
sabah nesfit + yoğurt bir kase
ara 1 mandalina
öglen 1 kase mercimek çorba
ara biraz yoğurt
sonra akşam bir elma yedim
yatarkende bir bardak sıcak su
gece oğlum uyumadı bence acıktım haliyle bir hurma, birde kayısı yedim iki üç tanede ceviz

kızlar günaydın
dünkü menumü yazayım
sabah nesfit + yoğurt bir kase
ara 1 mandalina
öglen 1 kase mercimek çorba
ara biraz yoğurt
sonra akşam bir elma yedim
yatarkende bir bardak sıcak su
gece oğlum uyumadı bence acıktım haliyle bir hurma, birde kayısı yedim iki üç tanede ceviz
Supersin ;) hic tartiya baktin mi :KK76:

Kahvaltim gelsiiinnnn :kk77:

IMG_20151216_093817.JPG

İyi olmus bur yandan guzel olsaydi canin cok cekerdi:)

Back