• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

4 yaşında canım kimsem yok tek ona yoldaş olsun istiyorum
Benimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık

İyi yaparsn cnm neden kaybettin basın sağolsun cnm çok üzücü bir durum rabbim saglıkla bir evlat daha nasip edecektir inşallah kaygılanma bende moralim bozukken çok içiyorum ama frenliyorum sonra kendimi inşallah hamile kalırsam birakmamada vesile olur çünkü birdaha içmek istemiyorum artık
Kistik higroma canım kalbi durdu karnımda 6 aylıkken o yüzden düşünmedim ilaç kullandım şuan iyi hissediyorum ve anne olmaya hazır hissediyorum kendimi gerisini alllaha bıraktım 🙏 inşalllah bende öyle düşünüyorum hamile olursam evladım için bırakırım anında

Benimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık
Cok gecmis olsun bu çok uzun bir süre doktor ne dedi peki neden oluyor benmde 7 yaşında oğlum var 10 yıldır evliyim 30 yaşındaym 2 aydır deniyoruz bizde birde hep derlerdi 1 çocuktan sonra 2 ci çocuk hemen olur hemen kalırsın diye şimdi çoğunluk hep zor oluyor gibi duymaya başladım ya benide endişelendiriyor bu durum

Dusuklerinizin sebebine bakıldı mi neden oluyormus ogrenebildiniz mi ? Kac haftalik düşük yaşadınız?

Kistik higroma canım kalbi durdu karnımda 6 aylıkken o yüzden düşünmedim ilaç kullandım şuan iyi hissediyorum ve anne olmaya hazır hissediyorum kendimi gerisini alllaha bıraktım 🙏 inşalllah bende öyle düşünüyorum hamile olursam evladım için bırakırım anında
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine sen iyi olursan bebginde daha hızlı gelir biraz rahatla stres yapmamaya çalış düzenli islikini yaşa keyfini çıkart sen mutlu oldukça bebeğin gelecek sana tekrar🙏🏻

Cok gecmis olsun bu çok uzun bir süre doktor ne dedi peki neden oluyor benmde 7 yaşında oğlum var 10 yıldır evliyim 30 yaşındaym 2 aydır deniyoruz bizde birde hep derlerdi 1 çocuktan sonra 2 ci çocuk hemen olur hemen kalırsın diye şimdi çoğunluk hep zor oluyor gibi duymaya başladım ya benide endişelendiriyor bu durum
En son mol gebelık gecırdım bıraz sıkıntım kötü huylu cıktı mol gebelıgım.kemoterapi falanda gordum 2 defa. Tedavım bıttı sukur ıyıyım sonrası 1 sene gebelik yasaktı.Korundum ama sonrası da hıc hamıle kalamadım .amh degerım 1.02 yumurta rezervım dustu kemoterapi aldıgım ıcın. Ben de 29 yasındayım. O yuzden su an once aşılama demedık ınsAllah hamıle kalırıö eger olmazsa sonrasi tüp bebek olucak son care

Canım naptın seninle aynı gün pik ve aynı gün kan testi vermiştik
O gün <2.30 negatif çıkmıştı bugün sabah test yaptım prodoctor marka ile ve fotoğraftaki gibi çıktı beklenen adet tarihim 16 ocak yarın yine gidip kan testi vereceğim sizin ne durumda

Eklentiler

• IMG_2150.jpeg
    IMG_2150.jpeg
    275,1 KB · Görüntüleme: 21
Dusuklerinizin sebebine bakıldı mi neden oluyormus ogrenebildiniz mi ? Kac haftalik düşük yaşadınız?
Canım bugun ogrenıyordum ya 1 hafta sonra dusuk yapıyordum.eşımdede bende sıkıntı yok genetıkte yaptırdık sadecr bnde kan pıhtılaşması cıktı oyle dedıler ama bu ay kı gıttıgım doktor aşılama yaptı ve kan pıhtılaşman yok dedı oda

Back