• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit balığı büyük olanından + Yarım kase yeşil salata yağsız sadece limon tuz
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:15 - 2 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 ince dilim kıymalı börek + 3 minik yaprak sarması zeytinyağlı + 2 ymk kaşığı yoğurt

Sporlarım; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 10 dakika zumba

charmant charmant kuzum spor yapmayacağım biliyorum ama emin olmak istedim sporla gitmiyor mu diye bu sabah tartıldığımda gitmişti demek ki duraklamaya geçmemiş sadece yediklerimdenmiş:KK70:Aslında evde olmama günlerimize göre ayarlamaya çalıştım bugünde yapacağım mesela sonra çarşamba-perşembe bırakacağım cuma yapacağım sonra belki pazar yaparım böyle de olur değil mi:KK19:

Afiyet olsun kuzum baligi biraz daha yiyebirdin :KK66:
İş yerinde o kadar verebildiler kuzum yoksa yemek isterdim ama olsun bu hafta içi eve alacağım öyle tamamlarım artık :KK53:
Sabah: 1 dilim ekmek 2 catal peynir 2 tane zeytin domates salatalik 1 tatli kasigi bal
Ara yok
Ogle yok
Ara yok
Aksam: 1 porsiyon firinda makarna bol salata yarim bardak meyve suyu
Ara 1 adet elma
35 kez ip atladim.
100 e tamamlamaya calisicam
charmant charmant nehirnil111 nehirnil111

Öğlen olmalıydı bence kuzum akşam ki makarnayı yemeseydin öğle yeseydin çok daha iyiydi onu ama olsun:KK19:

MErhabalar,
3 gündür bişey yazamadım. Hastaydım çok. İshal-kusma halsizlik.. Salgın varmış dikkat edin.
2 gündür bişey yediğim yok o yüzden menümü yazmıcam. Ama kilomu yazayım. 66,5 kiloyum. KAybettiğim sulardan kaynaklanıyor sanırım. Hiç halim yok hiç bişey yiyesimde yok. Herkese sağlıklı, mutlu huzurlu günler diliyorum..

Gunaydin sekerleeerrr :KK200:

Bugunku kilom 57.2 :KK45:
Nasıl gidiyor kuzu onlar öyle :KK9:bana yetişeceksin ya hızlı olmalıyım :KK55::KK76:
Kızlar dün geldim giremedim kaç gündür. Akşam tek tek okuycam yazdıklarınızı

Bu arada güncel kilom 59,8 yerimde saymışım..
Bende öyleyim canım ama bu hafta tam gaz devam:21:
MErhabalar,
3 gündür bişey yazamadım. Hastaydım çok. İshal-kusma halsizlik.. Salgın varmış dikkat edin.
2 gündür bişey yediğim yok o yüzden menümü yazmıcam. Ama kilomu yazayım. 66,5 kiloyum. KAybettiğim sulardan kaynaklanıyor sanırım. Hiç halim yok hiç bişey yiyesimde yok. Herkese sağlıklı, mutlu huzurlu günler diliyorum..

Geçmiş olsun canım önce sağlık lütfen protein al güzel beslen sonra zaten vereceksin:KK19:

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit balığı büyük olanından + Yarım kase yeşil salata yağsız sadece limon tuz
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:15 - 2 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 ince dilim kıymalı börek + 3 minik yaprak sarması zeytinyağlı + 2 ymk kaşığı yoğurt

Sporlarım; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 10 dakika zumba

charmant charmant kuzum spor yapmayacağım biliyorum ama emin olmak istedim sporla gitmiyor mu diye bu sabah tartıldığımda gitmişti demek ki duraklamaya geçmemiş sadece yediklerimdenmiş:KK70:Aslında evde olmama günlerimize göre ayarlamaya çalıştım bugünde yapacağım mesela sonra çarşamba-perşembe bırakacağım cuma yapacağım sonra belki pazar yaparım böyle de olur değil mi:KK19:
olur kuzum tabii ki :)
MErhabalar,
geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış c vitamini ve bol sıvı al :KK15:
Afiyet olsun canım
teşekkür ederriiimm :21:

Dunku menum. Kahvalti
bi kiymali borek. İki dilim.peynir bes zeytin. Bir yagda yumurta cay. Yarim ekmek.

Ara. kizima tatli almistim bitiremeyince sonunu yemek zorunda kaldim. oglen domates yogurt. aksamda bi kase tarhana corbasi . sonrasinda cay ve on tane patlamis.misir

İgle domates bikac kasik yohurt

Dunku menum. Kahvalti
bi kiymali borek. İki dilim.peynir bes zeytin. Bir yagda yumurta cay. Yarim ekmek.

Ara. kizima tatli almistim bitiremeyince sonunu yemek zorunda kaldim. oglen domates yogurt. aksamda bi kase tarhana corbasi . sonrasinda cay ve on tane patlamis.misir

İgle domates bikac kasik yohurt

Yine dun bir saatten fazla yurumusumdur.
500 ip atladim. Ama bacak kaslarim cok agrimis yrurken bile zorlaniyorum ya bikac gunbip atlayamam heralde
daha isin basindayken o kiymali borek hiic olmamis :KK20: ip atlamak yerine yuruyus yapabilirsin yada evde muzik acip bir saat oynayabilirsin ;)

İş yerinde o kadar verebildiler kuzum yoksa yemek isterdim ama olsun bu hafta içi eve alacağım öyle tamamlarım artık :KK53:

Öğlen olmalıydı bence kuzum akşam ki makarnayı yemeseydin öğle yeseydin çok daha iyiydi onu ama olsun:KK19:
Oglen disardaydim cnm hicbisey istemedi ya

Sabah; 07:42 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + yarım kupa limonlu ılık su
Ara; 08:45 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuklu şehriyeli çorba + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + yarım kase turşu (2-3 ufak salatalık turşusuna anca denk gelir)

Back