Yilbasina Kadar 14 Kilo

Nasıl güzel bu menü böyle ya nasıl aç kalıyorsun bu kadar güzel

nehirnil111 kadar çiğ köftesen bir şey olmaz çok severim ben de ohh iyi yapmışsın

charmant süper gidiyorsun canım, valla gıpta ile bakıyorum sana

THEY- canım işsizlik nedir çok iyi bilirim, en kısa zamanda iş bulursun inşallah.. Daha 2 hafta olmuş, üzme kendini.. Hakkında hayırlısı olsun

Haftada 1 kere yiyesim var ne olcek bu çiğ köfte aşkım Allahtan etsiz

Bende dışarıdayken bir şey yemem gerekse tek başımayken ilk tercihim olur biri varken hamburger Ne güzel yapabiliyorsunuz ben denedim de çok tutmadı sanki gerçi o zaman küçüktüm şimdi denemem gerekEtle denemedim ama kötüdür bence zaten nerede satılıyor etli bilmem

Herkese iyi akşamlaaar nasılsınız arkadaşlar diyetler nasıl gidiyor ? ben bugunki menümü yazayım hemen
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domates, 8 zeytin
Öğlen bir şey yemedim
Saat 5:30 gibi 1 tabaktan biraz az pirasa, 3-4 kaşık yoğurt bu kadar

iyi akşamlaaaarr :) 2 dilim peynir yerine yumurta olsaydı daha güzel olurdu. bi de öğlen keşke az da olsa bişey yeseydin. leblebi çay yada çorba yada salata gibi akşamın çoook iyi

iyi akşamlaaaarr :) 2 dilim peynir yerine yumurta olsaydı daha güzel olurdu. bi de öğlen keşke az da olsa bişey yeseydin. leblebi çay yada çorba yada salata gibi akşamın çoook iyi
Kahvaltıyi 10 gibi yaptığım için öğlen pek acikmamistim akşam iyi mi gerçekteeen ? Oldu bu iş sanki değil mi ? geceleri nasıl acıkıyorum ama bir bilseniz ağlarsınız valla

Bugunku menum.
Sabah iki cay
4 catal mantar kavurmasi
2 er catal helva bal cokelek peynir zeytin

Saat 2.30 da yarim dilim islak kek ve yarim kase patates salatasi

aksam. Kucuk bi kase tavuk corbasi 2 sarma

Sonrasinda bi hurma.

Birazdan yesil cay icicem yatarkende yogurlu karisim

Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.

Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna

Sabah

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
Bence az yemişsin canım ya iyi gibi ama sabah kahvaltıyı es geçmişsin sen de bu arada sabah şekersiz nescafe içince bayağı bi süre açlık olmuyor acı tadından mıdır nedir bilemiyorum

k

Sabah

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
boyle menuleri gorunve kendimden utaniyorum. tebrikler arkadasim.sagligina dikkat et:) charman neyseki sen begeniyorsun menumu umudum var kendimden o yuzden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…