- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
benim menüm de gelsin o zaman ;
sabah
2 yumurta
yarım kk peynir
1 bardak süt
ara
1 bardak yeşil çay
öğle
1 kase ezogelin çorbası
ara
nescafe 3 in 1
akşamüstü
4 çatal ıspanak
akşam
yarım kase sarımsaklı yoğurt
teşekkür ederim :) aynaya bakıyorum bol bolNasıl güzel bu menü böyle ya nasıl aç kalıyorsun bu kadar güzel
Harikasın canımcımteşekkür ederim :) aynaya bakıyorum bol bol
nehirnil111 kadar çiğ köftesen bir şey olmaz çok severim ben de ohh iyi yapmışsın
charmant süper gidiyorsun canım, valla gıpta ile bakıyorum sana
THEY- canım işsizlik nedir çok iyi bilirim, en kısa zamanda iş bulursun inşallah.. Daha 2 hafta olmuş, üzme kendini.. Hakkında hayırlısı olsun
ben çalışırken bir ara hergün yedim bir ay boyuncaHaftada 1 kere yiyesim var ne olcek bu çiğ köfte aşkım Allahtan etsiz
ben çalışırken bir ara hergün yedim bir ay boyuncaüç beş arkadaş yiyorduk artık getiren tanımıştı bayılıyorum yaaa evde de yapıyoruz biz yani eşim yapmaya çalışıyor tabii ki etsiz etli sevmm ben
iyi akşamlaaaarr :) 2 dilim peynir yerine yumurta olsaydı daha güzel olurdu. bi de öğlen keşke az da olsa bişey yeseydin. leblebi çay yada çorba yada salata gibi akşamın çoook iyiHerkese iyi akşamlaaarnasılsınız arkadaşlar diyetler nasıl gidiyor ? ben bugunki menümü yazayım hemen
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domates, 8 zeytin
Öğlen bir şey yemedim
Saat 5:30 gibi 1 tabaktan biraz az pirasa, 3-4 kaşık yoğurtbu kadar
Kahvaltıyi 10 gibi yaptığım için öğlen pek acikmamistimiyi akşamlaaaarr :) 2 dilim peynir yerine yumurta olsaydı daha güzel olurdu. bi de öğlen keşke az da olsa bişey yeseydin. leblebi çay yada çorba yada salata gibi akşamın çoook iyi
o acıkma hepimizde var onla yaşamayı öğreniyorsunKahvaltıyi 10 gibi yaptığım için öğlen pek acikmamistimakşam iyi mi gerçekteeen ? Oldu bu iş sanki değil mi ? geceleri nasıl acıkıyorum ama bir bilseniz ağlarsınız valla
Aaaaa zamanla geçmiyor mu o gece acıkmalarıo acıkma hepimizde var onla yaşamayı öğreniyorsun
azalıyor tabii ki ama hep bişeyler yeme isteği var onları da az meyve yada leblebi yada yoğurt onlarla geçiştirmek gerek yada uyumakAaaaa zamanla geçmiyor mu o gece acıkmalarıdesenize her gece rüyada yemek yedigimizi görücez
Yürüyüş yaparken kalçalari sıkıp yürümek kalça sekillendiriyormusSporum 200 ip
1saat yuruyus
Bence az yemişsin canım ya iyi gibiYine saçma bir menüyle karşınızdayım.
Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada
Öğle
Yarım simit
Akşam
1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna
Yürüyüş yaparken kalçalari sıkıp yürümek kalça sekillendiriyormus
boyle menuleri gorunve kendimden utaniyorum. tebrikler arkadasim.sagligina dikkat et:) charman neyseki sen begeniyorsun menumu umudum var kendimden o yuzden:)Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.
Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada
Öğle
Yarım simit
Akşam
1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?