Nil. Guzel menun. Sporunda var. Cok iyi gidiyorsun aksatmayalim.inslh:)Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip
Ben seve seve yemem domatesli pilavi bizde pek yapilmaz. Ama diyet menume bende katayim bunu:)Valla ben yaptim bulgur pilavini domatesli biberli cok az da salca kattim miss gibi yanina turp roka cacik.
Misss
İnşallah canım hepimiz hedefimize kavuşalım çabucakNil. Guzel menun. Sporunda var. Cok iyi gidiyorsun aksatmayalim.inslh:)
En azindan pirinc pilavindan daha iyi yani.Ben seve seve yemem domatesli pilavi bizde pek yapilmaz. Ama diyet menume bende katayim bunu:)
menü azalmış mı ne bugünSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Arada sade şekersiz nescafe içerim akşama bir aksilik olmazsa yarım kase yoğurt çorbası 1 ad.kıymalı dolmabiber yerim cacıkla beraber sonrasında 1 ad.nar yemeyi planlıyorum
Cok iyi hemde. İyisini yaliyorsun bNada fikir olduEn azindan pirinc pilavindan daha iyi yani.
Senle tanismadik kiz.Cok iyi hemde. İyisini yaliyorsun bNada fikir oldu
Az değil aslında ama kalorili gibi hala tabi dünden sonra az kendimi geri çektim gelsin bugün leslie squatmenü azalmış mı ne bugün
Canım sitelere kayıt oldun mu oradan başvuru yapıyor musun dur bakalım daha 2 hafta olmadı bulacaksın inşallah
Evet cnm bekliyorum hemde daha once calistigim merkezdeki ilanlara bakiyorumCanım sitelere kayıt oldun mu oradan başvuru yapıyor musun dur bakalım daha 2 hafta olmadı bulacaksın inşallah
Rabbim hayırlı bir kapısını açacak canım biraz daha sabırEvet cnm bekliyorum hemde daha once calistigim merkezdeki ilanlara bakiyorum
Ins cnm ya.Rabbim hayırlı bir kapısını açacak canım biraz daha sabır
sabret canım inşallah güzel bir yer denk gelecek sana da merak etme
illa ipe gerek yok varmış gibi zıplasan da olurAz değil aslında ama kalorili gibi hala tabi dünden sonra az kendimi geri çektim gelsin bugün leslie squatbelki de ip bir de atlamayı becerebilsem hep takılıyor ayağıma çocukken ne güzeldi
Mantıklı aslında olabilir değil mi o ipi boşa aldım gibi dün 100 tane yaptım ama tek tek atladım resmen durarak bir 40 tanesini öyle süreli atlamışımdırilla ipe gerek yok varmış gibi zıplasan da olur
ipe gerek yok zıpla sen ben öyle yapıyorum aynı şeyMantıklı aslında olabilir değil mi o ipi boşa aldım gibi dün 100 tane yaptım ama tek tek atladım resmen durarak bir 40 tanesini öyle süreli atlamışımdır
Bence de ya hızımı kesiyor atlamaktan vazgeçiyorumipe gerek yok zıpla sen ben öyle yapıyorum aynı şey
Tanisalim kizSenle tanismadik kiz.
Ne is yapiyorsun evdemisin calisiomusun.
Kac kilosun boyun kac fln.
Boy benim 1.70 kilom suan 62.8
Calisiyordum isten cikarildim.
Is ariyorum suanda.
Muhasebe yapiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?