• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Güzel canım ama az yiyip çok aç kaldığın için saldırıyorsun mesela öyle cevizle leblebiyle yemek olmaz acıkır 1-2 güne kadar saldırırsın sabah güzel kahvaltını yapmaya çalış öğle ve akşam yemek ye muhakkak :KK51:

Olsun canım ilk başlar bende neler yiyordum bir bilsen zamanla öğreniyorsun:KK68:
Bugün sadece ceviz leblebi yedim de gerçekten eve gelince gözüm döndü biraz yoksa karnabahar kızartması yememem gerekiyodu biliyodum :oops: ben biraz ters yaptım galiba sabah yemem gereken miktarı akşam yiyorum , akşam yemem gerekeni de sabah kahvaltı niyetiyle :KK72: yarın tam tersini yapayım bi :KK56::KK68:

Bugün sadece ceviz leblebi yedim de gerçekten eve gelince gözüm döndü biraz yoksa karnabahar kızartması yememem gerekiyodu biliyodum :oops: ben biraz ters yaptım galiba sabah yemem gereken miktarı akşam yiyorum , akşam yemem gerekeni de sabah kahvaltı niyetiyle :KK72: yarın tam tersini yapayım bi :KK56::KK68:
Sabah sağlam kahvaltını yap canım öğle de yiyebilirsin zararsız gıdalarla akşam da sebze çorba falan geçiştir derim günde 1-2 tane meyve ye dengelesin:KK54:

Kusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyor :110: ama diyetimi bozmadim :cool: dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda :KK49: aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. :kk77: bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye :-) öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar :KK30: karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama :KK61: başka da bisey yemem artik sabaha kadar
hosgeldin canim. Umarim guzel gecmistir sunavlarin ;) bu arada kilonu bildirmeyi unutma. Yemek duzenin suan pek iyi degil. Sabahlari ne olursa olsun peynir yumurta domates vs guzel bir kahvaltini yap ekmek 1 dilim. Oglen normal bir tabak ev yemegini ye salata ye bol bol arada bir meyve yiyebilirsin zaten sekersiz cay kahve serbest aksamlari en onemlisi! Mumkun oldugunca gecistirmeye calis. Cok hafif yemeye gayret et bu seni zorlayacak ama malesef bu sekilde zayiflaniyor. Aksamlari yedigimizi gunduzdeki gibi yakamiyoruz canim.

hosgeldin canim. Umarim guzel gecmistir sunavlarin :KK66: bu arada kilonu bildirmeyi unutma. Yemek duzenin suan pek iyi degil. Sabahlari ne olursa olsun peynir yumurta domates vs guzel bir kahvaltini yap ekmek 1 dilim. Oglen normal bir tabak ev yemegini ye salata ye bol bol arada bir meyve yiyebilirsin zaten sekersiz cay kahve serbest aksamlari en onemlisi! Mumkun oldugunca gecistirmeye calis. Cok hafif yemeye gayret et bu seni zorlayacak ama malesef bu sekilde zayiflaniyor. Aksamlari yedigimizi gunduzdeki gibi yakamiyoruz canim.
Hoş buldumm teşekkür ederim iyi dileklerin için :KK68::KK68::KK68: tartım ya arızalı ya da pili bitik tam anlayamadim ama en kisa zamanda kilomu bildircem :KK16: evet böyle biraz dengesiz oldu galiba düzenim :KK64::KK64: bundan sonra sadece az yemeye değil düzenimi oturtmaya da çalışcam canım bu arada leblebi tavsiyen harikaydı onun için de tekrar çok teşekkür ederim :KK68: bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum ben de denedim onayladım :KK45:

Sabah sağlam kahvaltını yap canım öğle de yiyebilirsin zararsız gıdalarla akşam da sebze çorba falan geçiştir derim günde 1-2 tane meyve ye dengelesin:KK54:
Kesinlikle bu şekilde devam etmeye çalışıcam canım teşekkür ederim:KK68:

Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı:KK53:) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Güzel bi menü canım. Bu arada sanırım çiğ köfte yedin akşam, 4 tane çiğ köfte marul ve çorba yiyebilirsin demişti bana diyetisyen;)
Sabah
1 yumurta
5 dilim sucuk
1 bardak tarcinli sut

Oglen
Yarim elma
Yarim mandalina
Yarim portakal

Ara
Nescafe 3 in 1

Aksamustu
160 gr ton baligi

Aksam
Bir kase yulaf ve keten tohumlu yogurt

Yesil cay:KK200:
Canım valla çok az yiyorsun sen de, ama gayet güzel;)
Kusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyor :110: ama diyetimi bozmadim :cool: dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda :KK49: aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. :kk77: bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye :-) öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar :KK30: karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama :KK61: başka da bisey yemem artik sabaha kadar
Canım umarım sınavların iyi geçmiştir. Sabah güzel kahvaltı et ama zihnin açılsın;) tekrar başarılarr

Ah bu ben! Düzene giricem dedikçe giremiyorum.. Bugün sabah doktordaydım. İşte çıkınca yerim dedim. Arkadaşla buluştuk. Baya bir sonra kır pidesi çekti canım dedi, yiyelim mi.. Aaa ben bir şey yemedim yiyelim dedim. Bir geldi nasıl yağlıı ben de yiyemedim:( sonra eve gelicem. Bi arkadaş aradı, eski iş yerinden. Bir sunum varmış, bana yapa mısın dedi? Kaç saat sunuma çalıştık. Eve gelmem 6buçuk oldu. Eşim yemek yapmış sağolsun;) akşam da 2 kaşık pilav, 1 tavuk göğsü, 1 dilim kızarmış domates, 1 tane de yeşil biber yedim. Ama tüm gün sadece sigara içip bir şey yemediğim için şimdi midem ağrıyor:( böyle saçma sağan menülerle bir hafta olmaz umarım. 4 gündür böyle.. Düzen istiyorummmm:mad:

Ah bu ben! Düzene giricem dedikçe giremiyorum.. Bugün sabah doktordaydım. İşte çıkınca yerim dedim. Arkadaşla buluştuk. Baya bir sonra kır pidesi çekti canım dedi, yiyelim mi.. Aaa ben bir şey yemedim yiyelim dedim. Bir geldi nasıl yağlıı ben de yiyemedim:KK43: sonra eve gelicem. Bi arkadaş aradı, eski iş yerinden. Bir sunum varmış, bana yapa mısın dedi? Kaç saat sunuma çalıştık. Eve gelmem 6buçuk oldu. Eşim yemek yapmış sağolsun:KK66: akşam da 2 kaşık pilav, 1 tavuk göğsü, 1 dilim kızarmış domates, 1 tane de yeşil biber yedim. Ama tüm gün sadece sigara içip bir şey yemediğim için şimdi midem ağrıyor:KK43: böyle saçma sağan menülerle bir hafta olmaz umarım. 4 gündür böyle.. Düzen istiyorummmm:mad:
Ek olarak kahvalti yapabilsen o bile iyi olur kuzum.

Bugunku menum.
İki bardak cay yarim lubnan ekmegi.
Hepsinden ikiser catak. Cokelek,bal, helva,beyazpeynir,kasar,pekmez,kiymali yumurta.
(cokmu yemisim ne:)]

yesil cay.

Oglen: 1lahmacun ici bok yesllikli ve bi bardak ayran.

Aksam : uc sarma ve salata.

Sonrasindada cay yer fistigi ve hurma.

Yatakende yogurt karisimi.

50 dakika yuruyus. 200 ip atlama. 100 mekik

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.sayfalari tek tek takip ettim. Mobilden giriyorum her zaman linti yapamuyorum kusura bakmayin. Menuler yine cok iyi. Aynen devam inslh.

Bide yulafi nerden aliyorsunuz

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.sayfalari tek tek takip ettim. Mobilden giriyorum her zaman linti yapamuyorum kusura bakmayin. Menuler yine cok iyi. Aynen devam inslh.

Bide yulafi nerden aliyorsunuz
Canım ben marketlerden yulaf ezmesi alıyorum. Böyle kahvaltılık gecrer gibi, yoğurda karıştır ye misss;)

Bugunku menum.
Hepsinden ikiser catak. Cokelek,bal, helva,beyazpeynir,kasar,pekmez,kiymali yumurta.

yesil cay.

Menun cok iyi cunku sporun da var begendim ;) yulaf marketlerde var gulit_me gulit_me nin dedigi gibi ben lifalif kullaniyorum canim.
Valla ben yaptim bulgur pilavini domatesli biberli cok az da salca kattim miss gibi yanina turp roka cacik.
Misss
ya sen naptin boyleeee en sevdigiiimmm :mad: afiyet olsun:KK72:

Gunaaaydiiinn :KK36:

IMG_20151209_081538.JPG

İste kilooommm :KK71:

Kesinlikle bu şekilde devam etmeye çalışıcam canım teşekkür ederim:KK68:
İnşallah sonuçlarını alırsın canım:KK68:
Güzel bi menü canım. Bu arada sanırım çiğ köfte yedin akşam, 4 tane çiğ köfte marul ve çorba yiyebilirsin demişti bana diyetisyen:KK66:

Ah bu ben! Düzene giricem dedikçe giremiyorum.. Bugün sabah doktordaydım. İşte çıkınca yerim dedim. Arkadaşla buluştuk. Baya bir sonra kır pidesi çekti canım dedi, yiyelim mi.. Aaa ben bir şey yemedim yiyelim dedim. Bir geldi nasıl yağlıı ben de yiyemedim:KK43: sonra eve gelicem. Bi arkadaş aradı, eski iş yerinden. Bir sunum varmış, bana yapa mısın dedi? Kaç saat sunuma çalıştık. Eve gelmem 6buçuk oldu. Eşim yemek yapmış sağolsun:KK66: akşam da 2 kaşık pilav, 1 tavuk göğsü, 1 dilim kızarmış domates, 1 tane de yeşil biber yedim. Ama tüm gün sadece sigara içip bir şey yemediğim için şimdi midem ağrıyor:KK43: böyle saçma sağan menülerle bir hafta olmaz umarım. 4 gündür böyle.. Düzen istiyorummmm:mad:
Ben çiğköfteyi dürüm şeklinde yedim ama o ne olcek kız marul domates salatalık turşusu falan:KK70:

Canım sabah gitmeden 1 tost bile yeseydin aslında miden ağrımazdı akşam yediklerin gayet güzel:KK53:

Bugunku menum.

yesil cay.

Güzel canım menün lahmacunu sevmedim sadece bu menüde:KK53:
Valla ben yaptim bulgur pilavini domatesli biberli cok az da salca kattim miss gibi yanina turp roka cacik.
Misss
Afiyet olsun canım:KK49:

Harikasın canım:21:

Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı:KK53:) + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui

Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip

Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui

Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip

Mikemmmmmeeellll pirenses :21:

Back