• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

benim menüm de gelsin o zaman ;

sabah
2 yumurta
yarım kk peynir
1 bardak süt

ara
1 bardak yeşil çay

öğle
1 kase ezogelin çorbası

ara
nescafe 3 in 1

akşamüstü
4 çatal ıspanak

akşam
yarım kase sarımsaklı yoğurt :kk77:

Nasıl güzel bu menü böyle ya nasıl aç kalıyorsun bu kadar güzel:KK51:

nehirnil111 nehirnil111 kadar çiğ köftesen bir şey olmaz çok severim ben de ohh iyi yapmışsın :D

charmant charmant süper gidiyorsun canım, valla gıpta ile bakıyorum sana;)

THEY- THEY- canım işsizlik nedir çok iyi bilirim, en kısa zamanda iş bulursun inşallah.. Daha 2 hafta olmuş, üzme kendini.. Hakkında hayırlısı olsun

nehirnil111 nehirnil111 kadar çiğ köftesen bir şey olmaz çok severim ben de ohh iyi yapmışsın :KK70:

charmant charmant süper gidiyorsun canım, valla gıpta ile bakıyorum sana:KK66:

THEY- THEY- canım işsizlik nedir çok iyi bilirim, en kısa zamanda iş bulursun inşallah.. Daha 2 hafta olmuş, üzme kendini.. Hakkında hayırlısı olsun

Haftada 1 kere yiyesim var ne olcek bu çiğ köfte aşkım Allahtan etsiz :110::KK70:

ben çalışırken bir ara hergün yedim bir ay boyunca :KK70:üç beş arkadaş yiyorduk artık getiren tanımıştı :KK70:bayılıyorum yaaa evde de yapıyoruz biz yani eşim yapmaya çalışıyor tabii ki etsiz etli sevmm ben :KK70::KK70:

Bende dışarıdayken bir şey yemem gerekse tek başımayken ilk tercihim olur biri varken hamburger :KK70:Ne güzel yapabiliyorsunuz ben denedim de çok tutmadı sanki gerçi o zaman küçüktüm şimdi denemem gerek:KK53:Etle denemedim ama kötüdür bence zaten nerede satılıyor etli bilmem:KK59:

Herkese iyi akşamlaaar :KK68: nasılsınız arkadaşlar diyetler nasıl gidiyor ? :21: ben bugunki menümü yazayım hemen :KK48:
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domates, 8 zeytin :kk77:
Öğlen bir şey yemedim
Saat 5:30 gibi 1 tabaktan biraz az pirasa, 3-4 kaşık yoğurt :kk77: bu kadar :KK52: :KK48:

Herkese iyi akşamlaaar :KK68: nasılsınız arkadaşlar diyetler nasıl gidiyor ? :21: ben bugunki menümü yazayım hemen :KK48:
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domates, 8 zeytin :kk77:
Öğlen bir şey yemedim
Saat 5:30 gibi 1 tabaktan biraz az pirasa, 3-4 kaşık yoğurt :kk77: bu kadar :KK52: :KK48:
iyi akşamlaaaarr :) 2 dilim peynir yerine yumurta olsaydı daha güzel olurdu. bi de öğlen keşke az da olsa bişey yeseydin. leblebi çay yada çorba yada salata gibi akşamın çoook iyi :KK76:

iyi akşamlaaaarr :) 2 dilim peynir yerine yumurta olsaydı daha güzel olurdu. bi de öğlen keşke az da olsa bişey yeseydin. leblebi çay yada çorba yada salata gibi akşamın çoook iyi :KK76:
Kahvaltıyi 10 gibi yaptığım için öğlen pek acikmamistim :KK48: akşam iyi mi gerçekteeen ? Oldu bu iş sanki değil mi ? :KK54::KK76::KK49: geceleri nasıl acıkıyorum ama bir bilseniz ağlarsınız valla:KK70:

Bugunku menum.
Sabah iki cay
4 catal mantar kavurmasi
2 er catal helva bal cokelek peynir zeytin

Saat 2.30 da yarim dilim islak kek ve yarim kase patates salatasi

aksam. Kucuk bi kase tavuk corbasi 2 sarma

Sonrasinda bi hurma.

Birazdan yesil cay icicem yatarkende yogurlu karisim

Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.

Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna

Sabah

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
Bence az yemişsin canım ya iyi gibi :KK9: ama sabah kahvaltıyı es geçmişsin sen de :KK48: bu arada sabah şekersiz nescafe içince bayağı bi süre açlık olmuyor acı tadından mıdır nedir bilemiyorum :KK48:

k

Sabah

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
boyle menuleri gorunve kendimden utaniyorum. tebrikler arkadasim.sagligina dikkat et:) charman neyseki sen begeniyorsun menumu umudum var kendimden o yuzden:)

Back