Yilbasina Kadar 14 Kilo

kiz guldurdun beni allah iyiligini versin.
Bende gobegimi skiyordum.onuda yapariz ayol:)
Bir arkadaşım denedi bunu ama çok uzun zaman yaptı. 5 aydan fazla süre hemen hemen her gün yürüyüş yaptı . Kalçası çok biçimlendi. İmrendim yapcam dedim ama ben yürüyüş yapmadığım için daha denemedim ben yapamadım sen yap bari canım

Sporum 200 ip
1saat yuruyus
menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyi e spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm

Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.

Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna
himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklasti aksam yemegi sanki "koca menusu" Allahtan esin var yoksa vitamin alamicaksin.

O kadar uzun bende yapama belkide ama denicem cnm:)

kboyle menuleri gorunve kendimden utaniyorum. tebrikler arkadasim.sagligina dikkat et:) charman neyseki sen begeniyorsun menumu umudum var kendimden o yuzden:)
Ya sağlıklı değil ki.. Böyle kilo veririm, ama hemen de alırım, ben sağlıklı beslenmek istiyorum
menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyi e spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm

himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklasti aksam yemegi sanki "koca menusu" Allahtan esin var yoksa vitamin alamicaksin.
Haklısın canım.. Evet koca menüsü ya saçma bir yoğunluk yaşıyorum bu ara.. Bı hafta bitince o saçma yoğunluk da bitecek inanıyoruö

İnsallah canim

Güzel canım menün

Sporum 200 ip
1saat yuruyus
Gayet iyisin canım öğle yemek yesen daha iyiydi ama olsun
Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.

Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna

Ahh canım resmen aç duruyorsun sen ya

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kase yopurt çorbası(pirinç yok tel şehriyeli) + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması(pirinç yok bulgurlu)
Ara; 22:05 - 1 avuç dolusu kavrulmuş çekirdek tuzsuz(film izlerken gitti vallahi duramadım)

Sporlarım; 1,5-2 lt su + 45 dakika leslie (3mil) + 30 dakika yürüyüş + 100 squat + 1 saat yemek yapmak + 25 dakika ev işi

çok iyisin baktın mı kilona

iki buçuk kaldı buçuğu pztsiye kadar ver 2 yi de bir bir verdinmi tamamdır bu iş
Evet canım her hafta 1 rakam aşağısını görüyorum pazartesi 54.9 rakamını görmeliyim hafta sonu misafirim var öğlen az yiyeceğim onlarla mecbur börek poğaça falan akşama yemek yemem ya da böleceğim bilmiyorum dehşet menü hazırladım

Onlari gorunce zor dayaniyor zaten insan.
Ellerine saglik nil .
Az kalmis hedfine biraz daha sk disini:)

Onlari gorunce zor dayaniyor zaten insan.
Ellerine saglik nil .
Az kalmis hedfine biraz daha sk disini:)
Evet dayanması zor bakalım ne kadar etkileyecek beni sıkacağım tabi
Bugun canim cok sklyor. Modum dustu birden.. Bir suru isim var yapasim yok..
Niye canın sıkkın kuzum hava kapalı ondan mı ki dinlen bir şey yapma
Biyerde ikram olarak geldi ya biraz yemek zorunda kaldim. O yuzdenonlari yedim diye oglen yemek yemedim
Anladım canım öyle durumlar oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…