- 5 Aralık 2015
- 33
- 33
- 3
Bir arkadaşım denedi bunukiz guldurdun beni allah iyiligini versin.
Bende gobegimi skiyordum.onuda yapariz ayol:)
Bugunku menum.
Sabah iki cay
4 catal mantar kavurmasi
2 er catal helva bal cokelek peynir zeytin
Saat 2.30 da yarim dilim islak kek ve yarim kase patates salatasi
aksam. Kucuk bi kase tavuk corbasi 2 sarma
Sonrasinda bi hurma.
Birazdan yesil cay icicem yatarkende yogurlu karisim
menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyiSporum 200 ip
1saat yuruyus
himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklastiYine saçma bir menüyle karşınızdayım.
Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada
Öğle
Yarım simit
Akşam
1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna
O kadar uzun bende yapama belkide ama denicem cnm:)Bir arkadaşım denedi bunuama çok uzun zaman yaptı. 5 aydan fazla süre hemen hemen her gün yürüyüş yaptı . Kalçası çok biçimlendi. İmrendim yapcam dedim ama ben yürüyüş yapmadığım için daha denemedim ben yapamadım sen yap bari canım
menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyie spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm aman olsunda ne olursa olsun. cok saol cnm iyi geliyor
himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklastiaksam yemegi sanki "koca menusu" Allahtan esin var yoksa vitamin alamicaksin.
Ya sağlıklı değil ki.. Böyle kilo veririm, ama hemen de alırım, ben sağlıklı beslenmek istiyorumkboyle menuleri gorunve kendimden utaniyorum. tebrikler arkadasim.sagligina dikkat et:) charman neyseki sen begeniyorsun menumu umudum var kendimden o yuzden:)
Haklısın canım.. Evet koca menüsümenun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyie spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm
himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklastiaksam yemegi sanki "koca menusu" Allahtan esin var yoksa vitamin alamicaksin.
İnsallah canimYa sağlıklı değil ki.. Böyle kilo veririm, ama hemen de alırım, ben sağlıklı beslenmek istiyorum
Haklısın canım.. Evet koca menüsüya saçma bir yoğunluk yaşıyorum bu ara.. Bı hafta bitince o saçma yoğunluk da bitecek inanıyoruö
Güzel canım menünHerkese iyi akşamlaaarnasılsınız arkadaşlar diyetler nasıl gidiyor ? ben bugunki menümü yazayım hemen
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domates, 8 zeytin
Öğlen bir şey yemedim
Saat 5:30 gibi 1 tabaktan biraz az pirasa, 3-4 kaşık yoğurtbu kadar
Bugunku menum.
Sabah iki cay
4 catal mantar kavurmasi
2 er catal helva bal cokelek peynir zeytin
Saat 2.30 da yarim dilim islak kek ve yarim kase patates salatasi
aksam. Kucuk bi kase tavuk corbasi 2 sarma
Sonrasinda bi hurma.
Birazdan yesil cay icicem yatarkende yogurlu karisim
Gayet iyisin canım öğle yemek yesen daha iyiydi ama olsunSporum 200 ip
1saat yuruyus
Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.
Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada
Öğle
Yarım simit
Akşam
1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna
çok iyisin baktın mı kilonaSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kase yopurt çorbası(pirinç yok tel şehriyeli) + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması(pirinç yok bulgurlu)
Ara; 22:05 - 1 avuç dolusu kavrulmuş çekirdek tuzsuz(film izlerken gitti vallahi duramadım)
Sporlarım; 1,5-2 lt su + 45 dakika leslie (3mil) + 30 dakika yürüyüş + 100 squat + 1 saat yemek yapmak + 25 dakika ev işi
Evet kuzucum -200 sanırım dün veremediğimi bugün vermişim 55.5 şükürler olsun Rabbimeçok iyisin baktın mı kilona
iki buçuk kaldı buçuğu pztsiye kadar ver 2 yi de bir bir verdinmi tamamdır bu işEvet kuzucum -200 sanırım dün veremediğimi bugün vermişim 55.5 şükürler olsun Rabbime
3 buçuk muş neyseiki buçuk kaldı buçuğu pztsiye kadar ver 2 yi de bir bir verdinmi tamamdır bu iş
Evet canım her hafta 1 rakam aşağısını görüyorum pazartesi 54.9 rakamını görmeliyim hafta sonu misafirim var öğlen az yiyeceğim onlarla mecbur börek poğaça falan akşama yemek yemem ya da böleceğim bilmiyorum dehşet menü hazırladımiki buçuk kaldı buçuğu pztsiye kadar ver 2 yi de bir bir verdinmi tamamdır bu iş
Onlari gorunce zor dayaniyor zaten insan.Evet canım her hafta 1 rakam aşağısını görüyorum pazartesi 54.9 rakamını görmeliyim hafta sonu misafirim var öğlen az yiyeceğim onlarla mecbur börek poğaça falan akşama yemek yemem ya da böleceğim bilmiyorum dehşet menü hazırladım
ah ah bu 3.5 lari verene kadar ucbucuk atiyoruz3 buçuk muş neyse52.9 da olur
Biyerde ikram olarak geldi ya biraz yemek zorunda kaldim. O yuzdenonlari yedim diye oglen yemek yemedimGüzel canım menün
Gayet iyisin canım öğle yemek yesen daha iyiydi ama olsun
Ahh canım resmen aç duruyorsun sen ya
Ne oldu cnm. Bozma moralini arada hepimize oluyor. Bi turk kahvesi yap ic kendi kendine gecer inslh birazdan.:-*Bugun canim cok sklyor. Modum dustu birden.. Bir suru isim var yapasim yok..
Evet dayanması zor bakalım ne kadar etkileyecek beni sıkacağım tabiOnlari gorunce zor dayaniyor zaten insan.
Ellerine saglik nil .
Az kalmis hedfine biraz daha sk disini:)
Niye canın sıkkın kuzum hava kapalı ondan mı ki dinlen bir şey yapmaBugun canim cok sklyor. Modum dustu birden.. Bir suru isim var yapasim yok..
Anladım canım öyle durumlar oluyor tabiBiyerde ikram olarak geldi ya biraz yemek zorunda kaldim. O yuzdenonlari yedim diye oglen yemek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?