• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

:-) kiz guldurdun beni allah iyiligini versin.
Bende gobegimi skiyordum.onuda yapariz ayol:)
Bir arkadaşım denedi bunu :KK48: ama çok uzun zaman yaptı. 5 aydan fazla süre hemen hemen her gün yürüyüş yaptı . Kalçası çok biçimlendi. İmrendim yapcam dedim ama ben yürüyüş yapmadığım için daha denemedim :KK48::KK48: ben yapamadım sen yap bari canım :KK48:

Bugunku menum.
Sabah iki cay
4 catal mantar kavurmasi
2 er catal helva bal cokelek peynir zeytin

Saat 2.30 da yarim dilim islak kek ve yarim kase patates salatasi

aksam. Kucuk bi kase tavuk corbasi 2 sarma

Sonrasinda bi hurma.

Birazdan yesil cay icicem yatarkende yogurlu karisim

Sporum 200 ip
1saat yuruyus
menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyi ;) e spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm :KK76:

Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.

Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna
himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklasti :KK20: aksam yemegi sanki "koca menusu" :KK70: Allahtan esin var yoksa vitamin alamicaksin. :KK16:

Bir arkadaşım denedi bunu :KK48: ama çok uzun zaman yaptı. 5 aydan fazla süre hemen hemen her gün yürüyüş yaptı . Kalçası çok biçimlendi. İmrendim yapcam dedim ama ben yürüyüş yapmadığım için daha denemedim :KK48::KK48: ben yapamadım sen yap bari canım :KK48:
O kadar uzun bende yapama belkide ama denicem cnm:)

menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyi ;) e spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm :KK76: aman olsunda ne olursa olsun. cok saol cnm iyi geliyor;)

himmm yine kahvalti yok arada olsa neyse ama bu aralar sıklasti :KK20: aksam yemegi sanki "koca menusu" :KK70: Allahtan esin var yoksa vitamin alamicaksin. :KK16:

kboyle menuleri gorunve kendimden utaniyorum. tebrikler arkadasim.sagligina dikkat et:) charman neyseki sen begeniyorsun menumu umudum var kendimden o yuzden:)
Ya sağlıklı değil ki.. Böyle kilo veririm, ama hemen de alırım, ben sağlıklı beslenmek istiyorum
menun harika ozellikle aksamlari hafif cok iyi :KK66: e spor da yapiliyor daha ne olsun kaarrrdesiimmm :KK76:

Haklısın canım.. Evet koca menüsüo_O ya saçma bir yoğunluk yaşıyorum bu ara.. Bı hafta bitince o saçma yoğunluk da bitecek inanıyoruö:KK15:

Ya sağlıklı değil ki.. Böyle kilo veririm, ama hemen de alırım, ben sağlıklı beslenmek istiyorum

Haklısın canım.. Evet koca menüsüo_O ya saçma bir yoğunluk yaşıyorum bu ara.. Bı hafta bitince o saçma yoğunluk da bitecek inanıyoruö:KK15:
İnsallah canim :KK19:

Herkese iyi akşamlaaar :KK68: nasılsınız arkadaşlar diyetler nasıl gidiyor ? :21: ben bugunki menümü yazayım hemen :KK48:
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domates, 8 zeytin :kk77:
Öğlen bir şey yemedim
Saat 5:30 gibi 1 tabaktan biraz az pirasa, 3-4 kaşık yoğurt :kk77: bu kadar :KK52: :KK48:
Güzel canım menün :KK49:
Bugunku menum.
Sabah iki cay
4 catal mantar kavurmasi
2 er catal helva bal cokelek peynir zeytin

Saat 2.30 da yarim dilim islak kek ve yarim kase patates salatasi

aksam. Kucuk bi kase tavuk corbasi 2 sarma

Sonrasinda bi hurma.

Birazdan yesil cay icicem yatarkende yogurlu karisim

Sporum 200 ip
1saat yuruyus
Gayet iyisin canım öğle yemek yesen daha iyiydi ama olsun:KK76:
Yine saçma bir menüyle karşınızdayım.

Sabah
1 bardak nescafe 3ü 1 arada

Öğle
Yarım simit

Akşam

1 kepçe çorba
Yarım parça ızgara et
1 kaşık yağsız tuzsuz makarna

Ahh canım resmen aç duruyorsun sen ya :KK51:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kase yopurt çorbası(pirinç yok tel şehriyeli) + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması(pirinç yok bulgurlu)
Ara; 22:05 - 1 avuç dolusu kavrulmuş çekirdek tuzsuz(film izlerken gitti vallahi duramadım):KK70:

Sporlarım; 1,5-2 lt su + 45 dakika leslie (3mil) + 30 dakika yürüyüş + 100 squat + 1 saat yemek yapmak + 25 dakika ev işi :KK53:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kase yopurt çorbası(pirinç yok tel şehriyeli) + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması(pirinç yok bulgurlu)
Ara; 22:05 - 1 avuç dolusu kavrulmuş çekirdek tuzsuz(film izlerken gitti vallahi duramadım):KK70:

Sporlarım; 1,5-2 lt su + 45 dakika leslie (3mil) + 30 dakika yürüyüş + 100 squat + 1 saat yemek yapmak + 25 dakika ev işi :KK53:
çok iyisin baktın mı kilona :KK53:

iki buçuk kaldı buçuğu pztsiye kadar ver 2 yi de bir bir verdinmi tamamdır bu iş :KK73::KK73::KK73::KK73:
Evet canım her hafta 1 rakam aşağısını görüyorum pazartesi 54.9 rakamını görmeliyim hafta sonu misafirim var öğlen az yiyeceğim onlarla mecbur börek poğaça falan akşama yemek yemem ya da böleceğim bilmiyorum dehşet menü hazırladım:confused::KK70:

Evet canım her hafta 1 rakam aşağısını görüyorum pazartesi 54.9 rakamını görmeliyim hafta sonu misafirim var öğlen az yiyeceğim onlarla mecbur börek poğaça falan akşama yemek yemem ya da böleceğim bilmiyorum dehşet menü hazırladım:confused::KK70:
Onlari gorunce zor dayaniyor zaten insan.
Ellerine saglik nil .
Az kalmis hedfine biraz daha sk disini:)

Onlari gorunce zor dayaniyor zaten insan.
Ellerine saglik nil .
Az kalmis hedfine biraz daha sk disini:)
Evet dayanması zor bakalım ne kadar etkileyecek beni sıkacağım tabi:KK19:En Büyük KK
Bugun canim cok sklyor. Modum dustu birden.. Bir suru isim var yapasim yok.. :KK12:
Niye canın sıkkın kuzum hava kapalı ondan mı ki dinlen bir şey yapma :KK68:
Biyerde ikram olarak geldi ya biraz yemek zorunda kaldim. O yuzdenonlari yedim diye oglen yemek yemedim
Anladım canım öyle durumlar oluyor tabi:KK68:

Back