• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah
1 yumurta
5 dilim sucuk
1 bardak tarcinli sut

Oglen
Yarim elma
Yarim mandalina
Yarim portakal

Ara
Nescafe 3 in 1

Aksamustu
160 gr ton baligi

Aksam
Bir kase yulaf ve keten tohumlu yogurt

Yesil cay:KK200:

Kusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyor :110: ama diyetimi bozmadim :cool: dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda :KK49: aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. :kk77: bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye :-) öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar :KK30: karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama :KK61: başka da bisey yemem artik sabaha kadar

O havuç ne kız :KK57:Canım meyvenin fazlası da gereksiz kalori yapıyor hastalık dışında o kadar havuç şeker oranından zarar mesela onun yerine bir kase çorba sebze yemeği falan yeseydin daha tok tutar sağlıklı olur ufak bir öneri tabi ki öğreneceksin daha başındasın:KK16:
Evet ilk gün hamur isi ekmek filan yemeden doymak için abarttim bayağı :confused: ama bi daha bu kadar yemem yiyemem Hoppa

Kusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyor :110: ama diyetimi bozmadim :cool: dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda :KK49: aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. :kk77: bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye :-) öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar :KK30: karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama :KK61: başka da bisey yemem artik sabaha kadar

Evet ilk gün hamur isi ekmek filan yemeden doymak için abarttim bayağı :confused: ama bi daha bu kadar yemem yiyemem Hoppa

Güzel canım ama az yiyip çok aç kaldığın için saldırıyorsun mesela öyle cevizle leblebiyle yemek olmaz acıkır 1-2 güne kadar saldırırsın sabah güzel kahvaltını yapmaya çalış öğle ve akşam yemek ye muhakkak :KK51:

Olsun canım ilk başlar bende neler yiyordum bir bilsen zamanla öğreniyorsun:KK68:

Back