Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğ köfte az işi bozsa da karbonhidratlı olarak ama ne yapayım hasta hasta yemekle uğraşmayayım bari yarın dışarıda çıkabiliriz kalmasınlar sonra bir de spor yapmak daha cazip yemekle yormayayım kendimiO zaman gelsin eksileeerrr
Yarın sabah tartılırsın canım şimdi tartılma moralini bozar+1 kilosundur çünkü şimdi yemekler şişiriyorNeyseki ben de pilimi aldim geldim tartima kavustum sonunda canim o beniimm biraz da yuruyus yapmis oldum.
Evet sabah bakicamYarın sabah tartılırsın canım şimdi tartılma moralini bozar+1 kilosundur çünkü şimdi yemekler şişiriyor
Allahım şu güzelliğe bak bir de bana bakSabah
1 yumurta
5 dilim sucuk
1 bardak tarcinli sut
Oglen
Yarim elma
Yarim mandalina
Yarim portakal
Ara
Nescafe 3 in 1
Aksamustu
160 gr ton baligi
Aksam
Bir kase yulaf ve keten tohumlu yogurt
Yesil cay
Asil seninki cok guzel bana bakma sen ac kalirsin. Dogru yapiyorsun ki kilo veriyorsun. hadi bakim topla kendini.Allahım şu güzelliğe bak bir de bana bak
Çok şükür gidiyor ama yılbaşına kadar hedefime ulaşamayacak gibiyimAsil seninki cok guzel bana bakma sen ac kalirsin. Dogru yapiyorsun ki kilo veriyorsun. hadi bakim topla kendini.
Sen ulasamazsan ben hiiic ulasamam basaracaksinÇok şükür gidiyor ama yılbaşına kadar hedefime ulaşamayacak gibiyim
Başaracağız inşallahPes etmek yokSen ulasamazsan ben hiiic ulasamam basaracaksin
İnanmıyorum harikasın canım bence rahat 500 gram farkedecekNehiiirrr suan kiyafetli ve yemis halimle 59.1 ciktim kiizz nehirnil111 dayanamadim baktim demek ki sabah baya farkedecek
Eveeeeettt yuppiiiiİnanmıyorum harikasın canım bence rahat 500 gram farkedecek
Bak gayet iyisinEveeeeettt yuppiiii
Bak gayet iyisin
TebrikleeerNehiiirrr suan kiyafetli ve yemis halimle 59.1 ciktim kiizz nehirnil111 dayanamadim baktim demek ki sabah baya farkedecek
Evet ilk gün hamur isi ekmek filan yemeden doymak için abarttim bayağı ama bi daha bu kadar yemem yiyememO havuç ne kız Canım meyvenin fazlası da gereksiz kalori yapıyor hastalık dışında o kadar havuç şeker oranından zarar mesela onun yerine bir kase çorba sebze yemeği falan yeseydin daha tok tutar sağlıklı olur ufak bir öneri tabi ki öğreneceksin daha başındasın
Kusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyor ama diyetimi bozmadim dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama başka da bisey yemem artik sabaha kadar
Evet ilk gün hamur isi ekmek filan yemeden doymak için abarttim bayağı ama bi daha bu kadar yemem yiyemem