nilaycım maalesef şekerim yeni ürünlerden de pek bişi çıkmadı bana ya
ok canım..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilaycım maalesef şekerim yeni ürünlerden de pek bişi çıkmadı bana ya
Eki Görüntüle 1015026
nilaycm şu elbise bak.Ama tek bu elbise baskada birşey secemedım dedıgım gibi.Tek üründe olmaz takas için.Senle alışveriş yaptım güzel oluyor ama malesef bana uygun bişiy yok :44: Sordugum kremide kullanmam sanırım boşuna almayım onuda hiç düzenli krem kullanamıyorum
sadece elbise takası yapalım o halde yanına da sayfamızdan beğendiğimiz bişeyi hediye koyarız tek ürün olmamış oluur ne dersin
tek elbise için degmez kargosu v.s. İstersen ayırayım begendıklerını dediğim gibi sen bılırsın
Cnm indirim yapayım kargo benden olsun göndereyim öyle istersen.Ama inan ugrasamıcam takasla şuanda.
elbise ve degajeyi ne kadar yapcaksın en son canm.valla nakit kalsaydı alırdım ama bende sıkışığım o yüzden teklif ettim takas.
Canim ürünler ihtiyacim olan şeyler degil malesef düşünür sen benim ürünleri uyguna birakabilirim ama ne dersin yarin kargo gunum dusunuyorsan seninkileride ekliyi m
kızlar elimden çıkarmak istediğim bu abiyeyi 20 tl ye veriyorum 36-38 beden uyumlu