Vajinusmusu yenenler/yenmeye çalışanlar (egzersiz yapanlar)/yenip anne olanlar

6669 arkadaşım. Allahın izniyle sende basarakSin.egzersizi sakin ihmal etme.aklına acinın olmadığını dünyanın en güzel şeyi olduğunu yerleştiR.derin nefes al egzersiz yaparken ve esinle deneme yaparken.ve zeytinyağını ihmal etme.

Insallah du. Baslafm bgunde biraz uyglamaya calistim i s olur yaa

Uzun zamandır girmiyordum sayfaya eski günlerini hatirladim.vajinusmusu evliliğimin 9. Ayında yendim nerdeyse 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yeni düzenli bi cinsel hayatım var. Allahıma çok şükür o kötü günlerim geçti artık dilerim bunu yaşayan herkes bi an once basarabilsin. Şunu bilin ben başardiysam herkes başarır. Kendinize güvenin.

Nasil basardin canm

kızlarrrrr mrb bende 2 yıllık evliyim hala olmadı eşim çok anlayıslı olcak diyo.ama benim sorunum parmak egzersizi yapamıyorum ama esimin p.... alabiliyorum hatta canımda yanmıyo kendimi kasmıyorum ama esim deliği bulamıyo hep yukarı ittiriyo cok caresizim napcagmı bilmiyorumm

Benim böyle bir rahatsizligim yok ama basliktan dolayi size birsey sormak istiyorum.bu hastaliktan kurtulmak istemeniz duzenli bir seks hayati mi yoksa cocuk sahibi olmak mi?cocuk sahibi olmak kolay da esinizle iliskiniz daha onemli degil mi?

Benim böyle bir rahatsizligim yok ama basliktan dolayi size birsey sormak istiyorum.bu hastaliktan kurtulmak istemeniz duzenli bir seks hayati mi yoksa cocuk sahibi olmak mi?cocuk sahibi olmak kolay da esinizle iliskiniz daha onemli degil mi?

bunu ancak yaşayanlar anlayabilir . ilk önce eşini mutlu edememek rahatsız ediyor daha sonra zaman geçtikçe etraftan gelen çocuk baskısı üstüne geliyor sonra kadın gibi hissetmemeye başlıyorsun . sonrasında gittikçe batıyorsun . her genç kadın eşine çocuk vermek ister mutlu etmek ister . bir şeyleri yapabildiğini göstermek ister . kadın olduğunu hissetmek .başlık da yenemeyeceğini düşünen insanlara bak yenmiş üstüne çocuk yapmış demek ... yaşamadığın için anlayamaman normal ...

Arkadaşın da dediği gibi yaşamayanların anlaması gerçekten zor ve çocuk sahibi olamayan onca kadın varken ona da kolay demek biraz tuhaf geldi bana açıkcası, bu yüzden yazmak istedim.
Buradaki kadınların ortak derdi öncelikle (bence) bu ikisi de değil. Öncelik kadının kendi hissettikleri olmalı. Neden sorusunu başkasından önce kendisi sormadığı için zaten korkular, yenilgiler başlıyor. Başka şeylerdense kendi sağlığımız öncelik olmalı bence. Sonra üstüne çocuk ve ya eşin beklediği ilgi gelirse çıkmaza giriyoruz. ve dışarıdan sizin verdiğiniz gibi tepkiler gelmesi inanın asıl sorunu çözmüyor daha da aşağılara itiyor. Lütfen biraz duyarlı olalım, burada üye olmadan bu konuları okuyanlar için de söylüyorum. Zaten hassas bir durum daha da hassas noktalarla boğuşmayalım. Teşekkür ederim şimdiden. (Yanlış anlaşılma olmasın, şikayet için yazmıyorum, etkilenebilecek kişiler adına yazma gereği duydum)

Ben de yendim benide ekleyin. :) herhngi bir yardım almadan kendiliğinden :)
Nasıl yendiniz acaba bizimlede paylasir misiniz? Böyle bir sorunum olduğunu yeni farkettim ilk başta kafama takmamistim ama biraz arastiediktan sonra bunun büyük bir problem olabileceğini fark ettim. Kafamda daha da büyüdü
yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…