Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inan gülüm yapamicak bişey yok . Ağrı olmaz sen korktugundan dolayı . Ayna karşısında dene canim. Ben önce ayna karşısında yaptimYa parmak egzerszni deniorum nefes aliorum derin parmagmi sokmaya calistm an asiri bi yanma aci oluo bide zorlasam bile grmio o sira ter basio ve birakiorum ya bn inann sasrdm bole gderse esime soliycem bosanicam yaa kafam allak bullakkk(((
Ayna karsnda yapiorm ztn ama olmuo tammn kafayla alakali valla ama sunu kfamda bi btrsem ahhhhhhInan gülüm yapamicak bişey yok . Ağrı olmaz sen korktugundan dolayı . Ayna karşısında dene canim. Ben önce ayna karşısında yaptim
Nasil alicam o parmagi konple icine kizlik zari zarar gormzmi eger o sira da kan grrsem kndme asla gelemem birdaha esim bu aralar cok yogun ztn grsemioz da pek blmiorm dun ilk dfa cocuk istdgni bile soledi hemen yapmam lazm yaaAyna karsnda yapiorm ztn ama olmuo tammn kafayla alakali valla ama sunu kfamda bi btrsem ahhhhhh
N guzelll ben oyizden doktor istemiorum istee cnku verdikleri odev leri arkadaslar saolsnkar burda paylasiolar bnde gttim her ihtmale karsi kizlik zarinda bi problem yok ilk iliskide yrtlr dedi egzrszleri yapmya basldm ama ilerliyemiorum gerci bugun ikinci gunum suan yapicam yapicam derk. Sakinlesmyi bekliorm ole bi pskljki suan bile rahmm fena sekilde acio kasildgi icin ins ilerlerim yaa off.(Kızlar vajinusmusu yenmış durumdayım.
1.5 yıllık evliyim.bu seviyeye gelmek benim için mucize diyebilirim.evlendikten sonra hersey normal gibi giderken eşim yaklasinca ben iTtim. Geçer diye bekledim.hep ertelediM.sonra bu siteyi buldum.parmak egzersizi denedim.ilk Parmağımı SoktuğuMDA dünyalar benim olmustu.is eşimin parmağına gelince ona yaptırTmiyordum.bu böyle olmiycak dedim doktora gittik.nette araştırdim.ünlü bi doktor bulduk.gittik ona adam 4000 tl istedi.biraz fazla geldi bize bu para.nette aradirdim bu adam neler yaptırıyor diye boy boy penise benzeyen aparatlar kullandiriyormus.bende aldım onlardan.penis kadar olan boyutları aldım içime. Ama son boyut olmuyo.sonra kadın doğum doktoruna gittim.kizlik zari kalın dedi.ondan zorlanıyosun dedi.zarinin alalım istersen dedi.bende dünden razıyım zaten.operasyon geçirdim. 1 ay.sonra dene dedi Doktor o aparatlarla. Ve en sonunda zeytinyagi eşliğinde p...i aldım. kasmadığın sürece bir problem yok. Biraz uzun oldu ama.diycem şu ki.önce iyi bir kadın doğum uzmanına görünün ondan sonra deneyin
bende ayna karsısında yaptım çömdüm öle daha kolay oldu bende doktora gittim ve en uzmanına oda egzersizle yaptırtı yani bunun tek çözümü egzersizler yapın ben yaptıysam herkez yapar boşandın diyelim ömrünün sonuna kadar evlenmicekmisin saçmalama canım aklını başına topla ve yap bu doğanın kanunu milyarlarca kadın yapıyo ölmedide senmi ölçeksin bu açıdan düşün derin nefes al va başla serçe parmandan başla çıkarma sakın 10 dk bekle içinde sonra işaret parmanı dene içinin geniş ve esnedini görceksin ya orda kaç kilolukcocuk cıkıyo canım yapma bence azimli ol başar inşallahInan gülüm yapamicak bişey yok . Ağrı olmaz sen korktugundan dolayı . Ayna karşısında dene canim. Ben önce ayna karşısında yaptim
Evet yaa aslinda olabiñir gevsemeden yapiorum ben hemen de su kafamdaki dsunceyi atamiorm once oturup adam akilli blinc altmi duzeltmem gerekio bence inanmam gerekio bn hc bi zaman olmucana inandrdm kendmi biz cocuk bile hic dsnmuoduk dhack gncz hayatmzi yasiyalim die dun gece esim cocuk istedni soleynce sok gcrdm bu aralar daha bi dustu ustme benm bu isi haletmem lazm hemen(bende ayna karsısında yaptım çömdüm öle daha kolay oldu bende doktora gittim ve en uzmanına oda egzersizle yaptırtı yani bunun tek çözümü egzersizler yapın ben yaptıysam herkez yapar boşandın diyelim ömrünün sonuna kadar evlenmicekmisin saçmalama canım aklını başına topla ve yap bu doğanın kanunu milyarlarca kadın yapıyo ölmedide senmi ölçeksin bu açıdan düşün derin nefes al va başla serçe parmandan başla çıkarma sakın 10 dk bekle içinde sonra işaret parmanı dene içinin geniş ve esnedini görceksin ya orda kaç kilolukcocuk cıkıyo canım yapma bence azimli ol başar inşallah
Yaniiiii aklını başna topla ve düşün bu hastalık bile değil bi rahatsızlık sadece unutma bi ölüme çare yokEvet yaa aslinda olabiñir gevsemeden yapiorum ben hemen de su kafamdaki dsunceyi atamiorm once oturup adam akilli blinc altmi duzeltmem gerekio bence inanmam gerekio bn hc bi zaman olmucana inandrdm kendmi biz cocuk bile hic dsnmuoduk dhack gncz hayatmzi yasiyalim die dun gece esim cocuk istedni soleynce sok gcrdm bu aralar daha bi dustu ustme benm bu isi haletmem lazm hemen(
Oyle valla haklisin insallah atlatrm kas geviseticler bile ise yaramio nasil yerlesmisse aklima lanet olasi yaaaYaniiiii aklını başna topla ve düşün bu hastalık bile değil bi rahatsızlık sadece unutma bi ölüme çare yok
Anestol kullan canım ben onu kullundım hadii inşallah hayırlı haberleriyle bekliyorzOyle valla haklisin insallah atlatrm kas geviseticler bile ise yaramio nasil yerlesmisse aklima lanet olasi yaaa
Anestolmuuuuu hic bi ise yaramdi uyistrmadi bilee sasrdm hatta vemcaine sprey bile aldim bseue yaramdi vallaAnestol kullan canım ben onu kullundım hadii inşallah hayırlı haberleriyle bekliyorz
Sen acıcak diye kendini sartladın için uyuşturmuyo vajinusmus olan kişyi alkolde etkilemezAnestolmuuuuu hic bi ise yaramdi uyistrmadi bilee sasrdm hatta vemcaine sprey bile aldim bseue yaramdi valla
Pes etme . Dene çok dene ben yapamicam diye çok umutsuzluğa kapildimAyna karsnda yapiorm ztn ama olmuo tammn kafayla alakali valla ama sunu kfamda bi btrsem ahhhhhh
Bacagma bile surdum denedm olmadi allah allah bda deniycem bide cifter cifter aldm ise yariycak die hay allahnyaaaSen acıcak diye kendini sartladın için uyuşturmuyo vajinusmus olan kişyi alkolde etkilemez