Peki atlattnmi senBişey olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben çok yaptım parmak egzersizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki atlattnmi senBişey olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben çok yaptım parmak egzersizi.
Insallah du. Baslafm bgunde biraz uyglamaya calistim i s olur yaa6669 arkadaşım. Allahın izniyle sende basarakSin.egzersizi sakin ihmal etme.aklına acinın olmadığını dünyanın en güzel şeyi olduğunu yerleştiR.derin nefes al egzersiz yaparken ve esinle deneme yaparken.ve zeytinyağını ihmal etme.
Nasil basardin canmUzun zamandır girmiyordum sayfaya eski günlerini hatirladim.vajinusmusu evliliğimin 9. Ayında yendim nerdeyse 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yeni düzenli bi cinsel hayatım var. Allahıma çok şükür o kötü günlerim geçti artık dilerim bunu yaşayan herkes bi an once basarabilsin. Şunu bilin ben başardiysam herkes başarır. Kendinize güvenin.
Hayirli olsun canim Nasi oldu Neler yaptn2 Yıllık kabusum 2 hafta sonunda bitti çok şükür .... Yendimmmmmmmm
Hayirli olsun canim Nasi oldu Neler yaptn
Benim böyle bir rahatsizligim yok ama basliktan dolayi size birsey sormak istiyorum.bu hastaliktan kurtulmak istemeniz duzenli bir seks hayati mi yoksa cocuk sahibi olmak mi?cocuk sahibi olmak kolay da esinizle iliskiniz daha onemli degil mi?
Arkadaşın da dediği gibi yaşamayanların anlaması gerçekten zor ve çocuk sahibi olamayan onca kadın varken ona da kolay demek biraz tuhaf geldi bana açıkcası, bu yüzden yazmak istedim.Benim böyle bir rahatsizligim yok ama basliktan dolayi size birsey sormak istiyorum.bu hastaliktan kurtulmak istemeniz duzenli bir seks hayati mi yoksa cocuk sahibi olmak mi?cocuk sahibi olmak kolay da esinizle iliskiniz daha onemli degil mi?
tebrik ederim. yenme hikayenizi dinleyebilir miyz :) ne tavsiye edersnzBen de yendim benide ekleyin. :) herhngi bir yardım almadan kendiliğinden :)
maşallah ne mutlu size. yenme süreciniz nasıl oldu bahseder misnz. bi de böyle bir gecmiş olnca hamilelik nasıl geciyor normal dogum nasıl geciyor merak ediyormBende yendim şükür şimdi ikinci çocuğuma hamileyim çok şükür
Nasıl yendiniz acaba bizimlede paylasir misiniz? Böyle bir sorunum olduğunu yeni farkettim ilk başta kafama takmamistim ama biraz arastiediktan sonra bunun büyük bir problem olabileceğini fark ettim. Kafamda daha da büyüdüBen de yendim benide ekleyin. :) herhngi bir yardım almadan kendiliğinden :)